Н У Х Т

Агітаційний автопробіг у м. Канів викладачів кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

24 вересня 2018

Агітаційний автопробіг у м. Канів викладачів кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

20 вересня 2018 року відбувся автопробіг до шести шкіл, які підпорядковані Канівській міській раді Черкаської області. Гідно представляли університет відповідальний за профорієнтаційну діяльність та працевлаштування випускників Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Кириленко, доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїду та аспірант першого року навчання Олександр Руденко, який навчається за освітньо-науковим ступенем «Доктор філософії», спеціальність 181 «Харчові технології».

Під час зустрічей зі школярами 9-х, 10-х і 11-х класів викладачі кафедри ознайомили їх із перевагами навчання у столичному закладі вищої освіти.

Неабиякий інтерес викликав у школярів перелік 22 спеціальностей університету, адже після здобуття вищої освіти у НУХТ з’являється широкий спектр у виборі місця роботи, так як у м. Каневі та області велика кількість харчових підприємств.

Всім старшокласникам було повідомлено про набір слухачів на Підготовчі курси за програмою зовнішнього незалежного оцінювання та  можливість, після успішного закінчення курсів, отримати додаткові бали до сертифікатів ЗНО відповідно до обраної спеціальності.

Крім того, всі учні дізналися про бонусну програму, яка дозволяє учасникам Всеукраїнської олімпіади НУХТ нараховувати додаткові бали до оцінки сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання з одного відповідного предмета при розрахунку конкурсного бала в НУХТ в обсязі від 1 до 20 балів.

Учні були запрошені на День відкритих дверей НУХТ, який відбудеться 6 жовтня 2018 року, і ознайомлені з програмою заходу, під час якого більшість випускових кафедр будуть проводити майстер-класи.

Найбільший інтерес викликали у школярів обговорення стратегії вибору спеціальності, академічний рейтинг ЗВО України, а також культурно-масове та спортивне життя наших студентів у позанавчальний час.

Опублікований: 24-09-2018
Читайте також:
Аспіранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів прокачують викладацькі скіли

У межах освітньої складової підготовки докторів філософії, відповідно до програми педагогічної практики, яка розпочалася у другому семестрі 2024-2025 навчального року, аспірант кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олег Рибачук (наукова керівниця – д.т.н., професорка Ірина Шевченко) провів заняття на тему «Вимоги міжнародних стандартів щодо ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспіранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів прокачують викладацькі скіли 14 квітня 2025

З практичною користю: відбулося відкрите заняття доцентки кафедри іноземних мов професійного спрямування

Доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганна Бойко 4 листопада 2022 року провела відкрите практичне заняття «Careersand Advice. Advicesand Suggestions» для здобувачів вищої освіти групи ГС-2-5. Під час заняття студенти прослухали аудіозапис із порадами, як покращити своє резюме та свій онлайн-профіль, щоб привернути увагу потенцій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З практичною користю: відбулося відкрите заняття доцентки кафедри іноземних мов професійного спрямування 08 листопада 2022

Творчо презентували туристичні принади різних країн другокурсники спеціальності «Туризм»

З нагоди святкування Всесвітнього дня туризму 27 вересня 2018 року викладач кафедри туристичного та готельного бізнесу, к.н.держ.упр, доцент Олена Розметова  провела інтерактивні практичні заняття з дисципліни «Готельна справа» для студентів 2-го курсу спеціальності «Туризм». Розділені на окремі мікрогрупи, студенти підготували наукові проекти, у ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Творчо презентували туристичні принади різних країн другокурсники спеціальності «Туризм» 01 жовтня 2018

Передостання сходинка до здобуття омріяної кваліфікації «магістр з промислової та фармацевтичної біотехнології»

Як відомо, теорія з’являється у результаті практичних потреб, тому відпрацювання практичних навичок є невід’ємною частиною якісного навчання та поглибленого пізнання аспектів майбутньої професійної діяльності на основі здобутих раніше знань.  Тож для магістрантів освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» другого рок...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Передостання сходинка до здобуття омріяної кваліфікації «магістр з промислової та фармацевтичної біотехнології» 19 вересня 2024