Н У Х Т

Агітаційний автопробіг у м. Канів викладачів кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

24 вересня 2018

Агітаційний автопробіг у м. Канів викладачів кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

20 вересня 2018 року відбувся автопробіг до шести шкіл, які підпорядковані Канівській міській раді Черкаської області. Гідно представляли університет відповідальний за профорієнтаційну діяльність та працевлаштування випускників Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Кириленко, доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїду та аспірант першого року навчання Олександр Руденко, який навчається за освітньо-науковим ступенем «Доктор філософії», спеціальність 181 «Харчові технології».

Під час зустрічей зі школярами 9-х, 10-х і 11-х класів викладачі кафедри ознайомили їх із перевагами навчання у столичному закладі вищої освіти.

Неабиякий інтерес викликав у школярів перелік 22 спеціальностей університету, адже після здобуття вищої освіти у НУХТ з’являється широкий спектр у виборі місця роботи, так як у м. Каневі та області велика кількість харчових підприємств.

Всім старшокласникам було повідомлено про набір слухачів на Підготовчі курси за програмою зовнішнього незалежного оцінювання та  можливість, після успішного закінчення курсів, отримати додаткові бали до сертифікатів ЗНО відповідно до обраної спеціальності.

Крім того, всі учні дізналися про бонусну програму, яка дозволяє учасникам Всеукраїнської олімпіади НУХТ нараховувати додаткові бали до оцінки сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання з одного відповідного предмета при розрахунку конкурсного бала в НУХТ в обсязі від 1 до 20 балів.

Учні були запрошені на День відкритих дверей НУХТ, який відбудеться 6 жовтня 2018 року, і ознайомлені з програмою заходу, під час якого більшість випускових кафедр будуть проводити майстер-класи.

Найбільший інтерес викликали у школярів обговорення стратегії вибору спеціальності, академічний рейтинг ЗВО України, а також культурно-масове та спортивне життя наших студентів у позанавчальний час.

Опублікований: 24-09-2018
Читайте також:
Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету провели семінар для науковців

23 березня у науковому читальному залі Науково-технічної бібліотеки університету відбувся науково-практичний семінар «Публікація в міжнародному виданні: практичні поради щодо оформлення, розповсюдження наукової роботи». Доповідач Валентина Каленська розповіла присутнім про рекомендації щодо вимог оформлення публікацій у міжнародних рейтингових нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету провели семінар для науковців 26 березня 2018

Робота наших фахівців зі створення інноваційного кластеру функціональної їжі триває!

Наприкінці листопада 2021 року в Департаменті економіки та цифровізації Київської обласної державної адміністрації відбулася стратегічна сесія, яка стала фінальним заходом цього року в процесі підприємницького відкриття сфери смарт-спеціалізації Київської області «Виробництво інноваційних харчових продуктів з вдосконаленими споживними якостями (фун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робота наших фахівців зі створення інноваційного кластеру функціональної їжі триває! 30 листопада 2021

Студенти набувають підприємницькі компетенції

Упровадження освітніх програм Junior Achievement Ukraine з фінансової грамотності та підприємництва надзвичайно важливе для формування фінансової культури серед молоді й підготовки їх до успішного майбутнього. У результаті проходження таких програм здобувачі освіти отримують не лише теоретичні знання, але й реальні практичні навички, які допоможут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти набувають підприємницькі компетенції 26 червня 2024

Навчальне практичне заняття-екскурсія «Київ гастрономічний»

У рамках вивчення дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» здобувачі 2 курсу спеціальності «Туризм» пройшли екскурсію «Київ гастрономічний». Підготовка до її проведення почалася ще за два тижні на першому практичному занятті. Саме тоді, визначивши маршрут і обравши локації для показу, здобувачі почали готувати презентаці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчальне практичне заняття-екскурсія «Київ гастрономічний» 26 вересня 2022