Н У Х Т

Тематичний захід «Місто, в якому я живу» відбувся на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

08 травня 2020

Тематичний захід «Місто, в якому я живу» відбувся на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Кожного року навесні наставники кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів разом зі здобувачами 1-3 курсів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ проводять тематичні заходи, метою яких є патріотичне виховання молоді та поглиблення знань з історії рідного краю. Згідно з планом роботи кафедри тема цьогорічного заходу – «Місто, в якому я живу».

Здобувачам груп ТІ-1-6, ТІ-2-3, ТХ-3-5 та ТХ-3-12ск, наставниками яких є викладачі кафедри, запропонували підготувати презентації про міста та селища, в яких вони проживають. Оскільки захід відбувався дистанційно, кількість презентацій від групи не обмежувалась, і кожний бажаючий міг взяти у ньому участь.

Підготовлені презентації надсилалися на розгляд конкурсної комісії у складі завідувача кафедри Володимира Ковбаси та доцентів кафедри Юлії Бондаренко, Анни Грищенко, Олени Кохан, Лариси Михонік.

Здобувачі проявили неабияку активність і підготували 24 яскраві презентації про міста Київ, Корсунь-Шевченківський, Донецьк, Вознесенськ, Стрий, Нікополь, Кривий Ріг, Рівне, Черкаси, Чернігів, Суми, Смілу, Полонне; селище Стара Вижівка; села Гостролуччя, Мар’янівка, Красне, Петропавлівська Борщагівка, Рівчак-Степанівка, Іванків, Нові Петрівці.

Членів комісії приємно вразили не лише творчий підхід учасників, їх креативність, а й те, що в кожній презентації передавалася емоційна складова – любов і пошана до рідного краю. Кожна надіслана презентація є унікальною та неповторною.

За результатами оцінювання  конкурсною комісією презентації були відзначені у таких номінаціях:

«Найпізнавальніша презентація» – Людмила Степура (гр. ТІ-1-6); Анастасія Шерстюченко та Діана Стеблик (гр. ТІ-2-3); Ян Маркус (гр. ТХ-3-5); Аліна Святська (гр. ТХ-3-12ск).

«Патріотична презентація» – Єлизавета Бутова (гр. ТІ-1-6); Олександра Кужинівська (гр. ТІ-2-3); Дарина Билина (гр. ТХ-3-12ск).

«Креативна презентація» – Олена Філіппова (гр. ТІ-1-6); Ангеліна Вінник та Іванна Пірнач (гр. ТІ-2-3); Анна Дубровська (гр. ТХ-3-5); Іван Дудко (гр. ТХ-3-12ск).

«Новаторська презентація» – Денис Цюрпита (гр. ТХ-3-12ск).

«Історична презентація» – Яна Колодич та Анастасія Ладонько (гр. ТІ-1-6); Аліна Постнікова (гр. ТІ-2-3); Наталія Пакуляк (гр. ТХ-3-5); Тетяна Дайнеко (гр. ТХ-3-12ск).

«Мальовнича презентація» – Дмитро Чижук (гр. ТІ-1-6); Ліліана Михальська та Ангеліна Куркчі (гр. ТХ-3-5); Олександра Ятченко (гр. ТХ-3-12ск).

«Інформаційна презентація» – Юрій Добробог (гр. ТІ-1-6).

І здобувачі, і викладачі розширили свій світогляд та отримали справжнє задоволення від проведеного заходу завдяки знайомству з мальовничими містами та селищами України.

Опублікований: 08-05-2020
Читайте також:
З міжнародним досвідом запуску і реалізації наукових проєктів знайомилися наші викладачі

15 лютого 2022 року науковці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у вебінарі та семінарі UNICA – Eutopia Train «Як залучити громадян до свого дослідження», організованих Вільним Університетом Брюсселя (Vrije Universiteit Brussel) та Університетом Любляни (University of Ljubljana). Під час вебінару міжнародні експерти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З міжнародним досвідом запуску і реалізації наукових проєктів знайомилися наші викладачі 16 лютого 2022

Продовжують розвивати свої soft skills викладачі кафедри фінансів

Для того, щоб підготувати висококваліфікованих фахівців, відкритих до активного сприйняття всього нового, спроможних до безперервного особистісного й професійного самовдосконалення, викладач повинен сам постійно навчатися. Тільки у такому випадку він зможе надавати не тільки якісні професійні знання, а й сприяти всебічному розвитку особистості кожн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують розвивати свої soft skills викладачі кафедри фінансів 05 грудня 2022

Незабутнє свято для першокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій

30 серпня у Навчально-науковому інституті харчових технологій (ННІ ХТ) відбулася урочиста подія, яку першокурсники та їх батьки запам’ятають назавжди – посвята у студенти. Цього року дружна сім’я інституту поповнилася 507 здобувачами освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Студентське життя – той час, коли все нове, таке цікаве та дуже захоплюю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Незабутнє свято для першокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій 30 серпня 2021

До «Грудневих читань-2019» долучилися науковці кафедри фінансів

Завідувач кафедри фінансів Лада Шірінян, доцент Михайло Арич та аспірант Олександр Шашенко взяли участь у ХІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «ГРУДНЕВІ ЧИТАННЯ 2019», присвяченій 10-річчю кафедри страхування, банківської справи та ризик-менеджменту КНУ імені Тараса Шевченка. На конференції обговорили актуальні питання щодо розвитку рин...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До «Грудневих читань-2019» долучилися науковці кафедри фінансів 09 грудня 2019