Н У Х Т

Тематичний захід «Місто, в якому я живу» відбувся на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

08 травня 2020

Тематичний захід «Місто, в якому я живу» відбувся на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Кожного року навесні наставники кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів разом зі здобувачами 1-3 курсів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ проводять тематичні заходи, метою яких є патріотичне виховання молоді та поглиблення знань з історії рідного краю. Згідно з планом роботи кафедри тема цьогорічного заходу – «Місто, в якому я живу».

Здобувачам груп ТІ-1-6, ТІ-2-3, ТХ-3-5 та ТХ-3-12ск, наставниками яких є викладачі кафедри, запропонували підготувати презентації про міста та селища, в яких вони проживають. Оскільки захід відбувався дистанційно, кількість презентацій від групи не обмежувалась, і кожний бажаючий міг взяти у ньому участь.

Підготовлені презентації надсилалися на розгляд конкурсної комісії у складі завідувача кафедри Володимира Ковбаси та доцентів кафедри Юлії Бондаренко, Анни Грищенко, Олени Кохан, Лариси Михонік.

Здобувачі проявили неабияку активність і підготували 24 яскраві презентації про міста Київ, Корсунь-Шевченківський, Донецьк, Вознесенськ, Стрий, Нікополь, Кривий Ріг, Рівне, Черкаси, Чернігів, Суми, Смілу, Полонне; селище Стара Вижівка; села Гостролуччя, Мар’янівка, Красне, Петропавлівська Борщагівка, Рівчак-Степанівка, Іванків, Нові Петрівці.

Членів комісії приємно вразили не лише творчий підхід учасників, їх креативність, а й те, що в кожній презентації передавалася емоційна складова – любов і пошана до рідного краю. Кожна надіслана презентація є унікальною та неповторною.

За результатами оцінювання  конкурсною комісією презентації були відзначені у таких номінаціях:

«Найпізнавальніша презентація» – Людмила Степура (гр. ТІ-1-6); Анастасія Шерстюченко та Діана Стеблик (гр. ТІ-2-3); Ян Маркус (гр. ТХ-3-5); Аліна Святська (гр. ТХ-3-12ск).

«Патріотична презентація» – Єлизавета Бутова (гр. ТІ-1-6); Олександра Кужинівська (гр. ТІ-2-3); Дарина Билина (гр. ТХ-3-12ск).

«Креативна презентація» – Олена Філіппова (гр. ТІ-1-6); Ангеліна Вінник та Іванна Пірнач (гр. ТІ-2-3); Анна Дубровська (гр. ТХ-3-5); Іван Дудко (гр. ТХ-3-12ск).

«Новаторська презентація» – Денис Цюрпита (гр. ТХ-3-12ск).

«Історична презентація» – Яна Колодич та Анастасія Ладонько (гр. ТІ-1-6); Аліна Постнікова (гр. ТІ-2-3); Наталія Пакуляк (гр. ТХ-3-5); Тетяна Дайнеко (гр. ТХ-3-12ск).

«Мальовнича презентація» – Дмитро Чижук (гр. ТІ-1-6); Ліліана Михальська та Ангеліна Куркчі (гр. ТХ-3-5); Олександра Ятченко (гр. ТХ-3-12ск).

«Інформаційна презентація» – Юрій Добробог (гр. ТІ-1-6).

І здобувачі, і викладачі розширили свій світогляд та отримали справжнє задоволення від проведеного заходу завдяки знайомству з мальовничими містами та селищами України.

Опублікований: 08-05-2020
Читайте також:
Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – у складі Екзаменаційної комісії у Сумській філії НУХТ

У Сумській філії нашого університету відбувся захист дипломних проєктів здобувачів заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології». Екзаменаційну комісію очолив доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерій Махинько. До складу комісії також увійшли доцент кафедри технології хл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – у складі Екзаменаційної комісії у Сумській філії НУХТ 18 лютого 2020

Підтверджено високий рівень підготовки фахівців професійного спрямування «Технології зберігання, консервування та переробки молока»

14 лютого 2018 року відбувся успішний захист дипломних проектів студентів освітнього ступеня «бакалавр» за напрямом 6.051701 «Харчові технології та інженерія» професійного спрямування «Технології зберігання, консервування та переробки молока». Екзаменаційна комісія у складі доктора технічних наук, професора, завідувача кафедри технології молока і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підтверджено високий рівень підготовки фахівців професійного спрямування «Технології зберігання, консервування та переробки молока» 16 лютого 2018

Цікавинки другого дня біотехнологічних студій НУХТ

Другий день біотехнологічних студій почався з неймовірно цікавої подорожі у мікросвіт, керувала якою доцентка кафедри біотехнології і мікробіології (БТМ) Вікторія Красінько. А у здобувачів кафедри з’явилась унікальна можливість спробувати себе у ролі старших наставників і показати гостям-школярам, які практичні навички можна здобути, навчаючись на ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікавинки другого дня біотехнологічних студій НУХТ 30 жовтня 2023

Вдячні за допомогу!

Шановні випускники, студенти, співробітники та роботодавці! Адміністрація Національного університету харчових технологій висловлює вам вдячність за ваші людські якості: добросердечність, чуйність, людяність та активну громадську позицію. Щиро дякуємо вам за благодійну допомогу у відновлені будівель студентського кампусу, пошкоджених під час обстр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вдячні за допомогу! 19 вересня 2023