Н У Х Т

Тематичний захід «Місто, в якому я живу» відбувся на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

08 травня 2020

Тематичний захід «Місто, в якому я живу» відбувся на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Кожного року навесні наставники кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів разом зі здобувачами 1-3 курсів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ проводять тематичні заходи, метою яких є патріотичне виховання молоді та поглиблення знань з історії рідного краю. Згідно з планом роботи кафедри тема цьогорічного заходу – «Місто, в якому я живу».

Здобувачам груп ТІ-1-6, ТІ-2-3, ТХ-3-5 та ТХ-3-12ск, наставниками яких є викладачі кафедри, запропонували підготувати презентації про міста та селища, в яких вони проживають. Оскільки захід відбувався дистанційно, кількість презентацій від групи не обмежувалась, і кожний бажаючий міг взяти у ньому участь.

Підготовлені презентації надсилалися на розгляд конкурсної комісії у складі завідувача кафедри Володимира Ковбаси та доцентів кафедри Юлії Бондаренко, Анни Грищенко, Олени Кохан, Лариси Михонік.

Здобувачі проявили неабияку активність і підготували 24 яскраві презентації про міста Київ, Корсунь-Шевченківський, Донецьк, Вознесенськ, Стрий, Нікополь, Кривий Ріг, Рівне, Черкаси, Чернігів, Суми, Смілу, Полонне; селище Стара Вижівка; села Гостролуччя, Мар’янівка, Красне, Петропавлівська Борщагівка, Рівчак-Степанівка, Іванків, Нові Петрівці.

Членів комісії приємно вразили не лише творчий підхід учасників, їх креативність, а й те, що в кожній презентації передавалася емоційна складова – любов і пошана до рідного краю. Кожна надіслана презентація є унікальною та неповторною.

За результатами оцінювання  конкурсною комісією презентації були відзначені у таких номінаціях:

«Найпізнавальніша презентація» – Людмила Степура (гр. ТІ-1-6); Анастасія Шерстюченко та Діана Стеблик (гр. ТІ-2-3); Ян Маркус (гр. ТХ-3-5); Аліна Святська (гр. ТХ-3-12ск).

«Патріотична презентація» – Єлизавета Бутова (гр. ТІ-1-6); Олександра Кужинівська (гр. ТІ-2-3); Дарина Билина (гр. ТХ-3-12ск).

«Креативна презентація» – Олена Філіппова (гр. ТІ-1-6); Ангеліна Вінник та Іванна Пірнач (гр. ТІ-2-3); Анна Дубровська (гр. ТХ-3-5); Іван Дудко (гр. ТХ-3-12ск).

«Новаторська презентація» – Денис Цюрпита (гр. ТХ-3-12ск).

«Історична презентація» – Яна Колодич та Анастасія Ладонько (гр. ТІ-1-6); Аліна Постнікова (гр. ТІ-2-3); Наталія Пакуляк (гр. ТХ-3-5); Тетяна Дайнеко (гр. ТХ-3-12ск).

«Мальовнича презентація» – Дмитро Чижук (гр. ТІ-1-6); Ліліана Михальська та Ангеліна Куркчі (гр. ТХ-3-5); Олександра Ятченко (гр. ТХ-3-12ск).

«Інформаційна презентація» – Юрій Добробог (гр. ТІ-1-6).

І здобувачі, і викладачі розширили свій світогляд та отримали справжнє задоволення від проведеного заходу завдяки знайомству з мальовничими містами та селищами України.

Опублікований: 08-05-2020
Читайте також:
Свою освітню траєкторію вибудовують другокурсники-хімтехнологи

Право бути повноцінним учасником освітнього процесу та можливість формувати індивідуальну освітню траєкторію здобувачами освіти НУХТ реалізується завдяки можливості вибору дисциплін, які відповідають їх інтересам, цікаві, про які вони мріяли та які будуть їм корисні в майбутньому. 25 травня 2022 р. відбулася зустріч гарантки освітньої програми «Хі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свою освітню траєкторію вибудовують другокурсники-хімтехнологи 30 травня 2022

Освоєння нюансів фаху у фармацевтичній компанії «Дарниця»

Карантин зупинив багато сфер людської діяльності, але не фармацевтичні виробництва та студентів-магістрантів 2-го року навчання кафедри біотехнології і мікробіології, які весь період літніх канікул чекали початку їхньої переддипломної практики на них. Тож уже 1 вересня магістранти Сергій Вискірко, Микита Іванов та Віталій Гриненко вирушили на очіку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освоєння нюансів фаху у фармацевтичній компанії «Дарниця» 12 жовтня 2020

Представниці НУХТ на Міжнародному форумі з безпеки харчових продуктів в Узбекистані

Цього місяця світові лідери зібралися в Ташкенті (Узбекистан) на 11-му Міжнародному форумі з безпеки харчових продуктів, організованому Міжнародною фінансовою корпорацією IFC. Фокус форуму був зосереджений на зменшення втрат і відходів, збагачення харчових продуктів. Питання продовольчої безпеки в Центральній Азії обговорювали 180 учасників із 20 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представниці НУХТ на Міжнародному форумі з безпеки харчових продуктів в Узбекистані 27 травня 2024

Інноваційні методи навчання на кафедрі технології оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулася захоплююча та інформативна відкрита лекція, присвячена важливій темі в галузі харчової промисловості – використанню консервантів, антиоксидантів та антибіотиків у виробництві харчових продуктів. Доцентка кафедри Світлана Камінська представила здобувачам групи ОП-4-7 матеріал, в якому традиційні м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні методи навчання на кафедрі технології оздоровчих продуктів 07 лютого 2024