Н У Х Т

Підвищуємо свою експертність

07 листопада 2024

Підвищуємо свою експертність

6 листопада 2024 р. доцентка кафедри економіки і права Оксана Відоменко взяла участь у вебінарі «Як університету співпрацювати з бізнесом?», організованому командою української кофаундингової IT-компанії Genesis спільно зі стартап-акселератором YEP.

Під час зустрічі обговорювалися питання співпраці університетів і бізнесу, в т.ч. у рамках Всеукраїнських (інтерактивних) курсів «Створення та розвиток ІТ-продукції (курс онлайн-стажування у компанії Genesis для нетехнічних спеціальностей)», «Менеджмент у продуктовому ІТ», «Маркетинг ІТ-продуктів», «Аналітика у продуктовому ІТ», які впроваджуються у НУХТ.

Під час вебінару також обговорили проблеми у навчання здобувачів вищої освіти, серед яких недостатня концентрація уваги через фактор війни; складний ринок праці; швидкість зміни актуальної інформації; дистанційні форми навчання і навіть відсутність (або обмеженість) основної базової потреби людини – повноцінного сну.

Спікер зустрічі, Education Operations Director компанії Genesis Олексій Ніщик поділився конкретними прикладами успішних партнерств, які реалізували в Genesis разом із ЗВО. Було акцентовано увагу на тому, як університетам результативно презентувати свої ресурси, формулювати запити для співпраці та знайти спільні інтереси з бізнесом.

Опублікований: 07-11-2024
Читайте також:
Puzzle-Marketing для майбутніх вступників

У рамках Дня відкритих дверей НУХТ відбулася зустріч абітурієнтів із викладачами кафедри маркетингу. Майбутнім студентам презентували спеціальності «Маркетинг», «Реклама і зв’язки з громадськістю», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», за якими здійснюється підготовка бакалаврів і магістрів. Спікери розповіли про маркетингові дисципліни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Puzzle-Marketing для майбутніх вступників 26 лютого 2018

Гостьова онлайн-лекція кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка продовжує добру традицію НУХТ щодо проведення гостьових лекцій в онлайн-форматі. 13 лютого 2023 року у рамках вивчення здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова онлайн-лекція кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 14 лютого 2023

Мотивуючий лекторій від стейкхолдера для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

6 жовтня відбувся гостьовий лекторій для студентів-першокурсників у рамках вивчення навчальної дисципліни «Основи гостинності» від стейкхолдера, начальника управління по роботі з персоналом «Президент Готелю» Тамари Коростильової. «Президент Готель» – один із найбільших готелів Києва, який є базою практичної підготовки для здобувачів спеціальності...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивуючий лекторій від стейкхолдера для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 08 жовтня 2020

Здобувачі відвідали Кулінарний центр МХП: сучасні технології – на власні очі

Нещодавно викладачі кафедри експертизи харчових продуктів – доценти Оксана Вашека, Оксана Петруша, Богдан Пащенко та асистентка Анна Логінова разом зі здобувачами освіти груп ХЕ-2-7 та ХЕ-2-8 здійснили навчальну екскурсію до Кулінарного центру МХП – одного з найсучасніших виробничих комплексів в Україні у сфері готової продукції та кулінарії. На п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі відвідали Кулінарний центр МХП: сучасні технології – на власні очі 12 червня 2025