Н У Х Т

Майбутні спеціалісти готельно-ресторанної справи відзначили World Food Day

18 жовтня 2019

Майбутні спеціалісти готельно-ресторанної справи відзначили World Food Day

16 жовтня 2019 року викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Олеся Старкова та група ГС-1-9А провели захід, присвячений  Міжнародному дню їжі (World Food Day).

Студенти приготували розповіді про кухні різних країн світу, серед яких були італійська, корейська, німецька, французька, грузинська, японська та, звичайно ж, українська. Всі дізналися відповіді на багато питань, наприклад, що на смак нагадують ніжки жаби, які так полюбляють у Франції, чим прославилася німецька кухня, в чому секрет приготування слив по-грузинськи, чому корейські страви не схожі ні на що у світі, а їх торти зовсім не солодкі та багато іншого.

Студенти не лише поділилися інформацією про історію та особливості різних кухонь світу, а спираючись на власний досвід та кулінарні вподобання, поділилися рецептами, які особисто готували, тож вийшло не просто захоплююче, а й душевно.

Відчувалося, що майбутні спеціалісти готельно-ресторанної справи проявляють професійний інтерес до кулінарії та до різних культур світу, що, безумовно, допоможе їм у майбутньому досягти професійних висот.

Опублікований: 18-10-2019
Читайте також:
Наші студенти долучилися до організації та проведення Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «Worldskills Ukraine-2018»

27-29 листопада в Києві на території Арт-заводу «Платформа» відбувся Всеукраїнський конкурс професійної майстерності «Worldskills Ukraine-2018». Головна мета конкурсу – сприяння популяризації сучасних робітничих спеціальностей серед учнів професійних технічних навчальних закладів і коледжів, залучення більшої кількості молоді до навчання за цими с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші студенти долучилися до організації та проведення Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «Worldskills Ukraine-2018» 03 грудня 2018

Фахівці кафедр експертизи харчових продуктів, технології хлібопекарських і кондитерських виробів та інформатики представили НУХТ школярам Обухова

20 вересня в Обухівському районному центрі культури та дозвілля відбувся Ярмарок професій для учнівської молоді випускних класів. Наш університет – завжди активно долучається до таких заходів. Цього разу він був представлений фахівцями кількох кафедр, зокрема кафедри експертизи харчових продуктів, технології хлібопекарських і кондитерських виробів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедр експертизи харчових продуктів, технології хлібопекарських і кондитерських виробів та інформатики представили НУХТ школярам Обухова 21 вересня 2018

Практичне заняття по робототехніці

Кілька тижнів тому кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління отримала для використання в навчальному процесі робототехнічний комплекс ABB IRB1200. Завдяки партнерам кафедри, компаніям «АВВ» і «ЛБЮ-тех» здобувачі освіти мають можливість вивчати робототехніку не лише в теорії, а й на практиці. Зокрема, старший викладач Рома...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне заняття по робототехніці 23 жовтня 2020

Практичні поради як створити стартап отримала доцент кафедри маркетингу

Доцент кафедри маркетингу Аліна Бергер закінчила навчання за курсом «How to Start a Startup?» від платформи масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus». На курсі, що восени 2014 року читався у Стенфордському університеті і на основі якого на платформі «Prometheus» розробили курс «Як створити стартап», виступали Сем Альтман (президент найвідомішог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні поради як створити стартап отримала доцент кафедри маркетингу 05 жовтня 2020