Н У Х Т

Майбутні спеціалісти готельно-ресторанної справи відзначили World Food Day

18 жовтня 2019

Майбутні спеціалісти готельно-ресторанної справи відзначили World Food Day

16 жовтня 2019 року викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Олеся Старкова та група ГС-1-9А провели захід, присвячений  Міжнародному дню їжі (World Food Day).

Студенти приготували розповіді про кухні різних країн світу, серед яких були італійська, корейська, німецька, французька, грузинська, японська та, звичайно ж, українська. Всі дізналися відповіді на багато питань, наприклад, що на смак нагадують ніжки жаби, які так полюбляють у Франції, чим прославилася німецька кухня, в чому секрет приготування слив по-грузинськи, чому корейські страви не схожі ні на що у світі, а їх торти зовсім не солодкі та багато іншого.

Студенти не лише поділилися інформацією про історію та особливості різних кухонь світу, а спираючись на власний досвід та кулінарні вподобання, поділилися рецептами, які особисто готували, тож вийшло не просто захоплююче, а й душевно.

Відчувалося, що майбутні спеціалісти готельно-ресторанної справи проявляють професійний інтерес до кулінарії та до різних культур світу, що, безумовно, допоможе їм у майбутньому досягти професійних висот.

Опублікований: 18-10-2019
Читайте також:
Кафедра гуманітарних дисциплін відсвяткувала Всесвітній день вишиванки

16 травня 2019 р. українці всього світу відзначали Всесвітній день вишиванки. Для популяризації етнічної культури та інформування студентської молоді кафедра гуманітарних дисциплін Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого протягом цього тижня проводить низку заходів. Комплекс заходів, присвячених Всесвітньому дню в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра гуманітарних дисциплін відсвяткувала Всесвітній день вишиванки 17 травня 2019

Наші другокурсниці – у ТОП-10 кращих європейських молодих  дегустаторів вина!

У рамках Паризької сільськогосподарської виставки-2023 відбувся Конкурс дегустації вин серед молодих спеціалістів – змагання серед молодих європейців, куди цього року були запрошені і представники з України. Серед конкурсантів були і здобувачки освіти другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Анастасія Галаніна і Тетяна ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші другокурсниці – у ТОП-10 кращих європейських молодих дегустаторів вина! 13 березня 2023

Викладачі ознайомилися зі змінами у законодавстві України щодо якості та безпеки харчових продуктів за 2024 рік

На кафедрі експертизи харчових продуктів сформувалась традиція – календарний рік починати з ознайомлення зі змінами у харчовому законодавстві за попередній рік. За зазначений напрямок на кафедрі відповідає професорка, академік УАН Оксана Шульга. Україна знаходиться на шляху євроінтеграції, тому в законодавстві постійно відбуваються зміни і в галуз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі ознайомилися зі змінами у законодавстві України щодо якості та безпеки харчових продуктів за 2024 рік 16 січня 2025

Чи безпечно купувати готову випічку розповіла телеглядачам доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Знімальна група програми «Якісне життя» звернулася на кафедру технології ресторанної і аюрведичної продукції нашого університету із метою підготовки випуску на тему «Чи безпечно купувати готову випічку?». Роз’яснення щодо нормативних показників якості та безпечності пиріжків телевізійникам дала к.т.н., доцент кафедри Ірина Корецька. Програма вийш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чи безпечно купувати готову випічку розповіла телеглядачам доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 21 квітня 2020