Н У Х Т

Вчена рада університету розглянула кадрові питання

20 грудня 2022

Вчена рада університету розглянула кадрові питання

20 грудня 2022 року у дистанційному режимі відбулося засідання вченої ради університету. Уже кілька років поспіль наприкінці грудня наша вчена рада збирається двічі, і одне з цих засідань присвячується вирішенню кадрових питань – присвоєнню вчених звань та обранню на посади.

Розпочав засідання ректор Олександр Шевченко, привітавши присутніх із Днем Святого Миколая, що відзначався напередодні, та побажавши усім нам швидшої перемоги, спокою і здійснення бажань. Також ректор оголосив наказ про часткові зміни у складі вченої ради у зв’язку з переобранням голів студентського самоврядування університету, навчально-наукових інститутів і факультетів.

Далі перейшли до розгляду питань порядку денного.

З кадрових питань доповідала вчена секретарка Наталія Мельник, яка представила 9 претендентів на присвоєння вчених звань і 49 на заміщення вакантних посад

На ім’я голови вченої ради, професора Олександра Шевченка надійшли клопотання від завідувачів кафедр технології молока і молочних продуктів, технології хлібопекарських і кондитерських виробів, технології ресторанної і аюрведичної продукції, фінансів, гуманітарних дисциплін і готельно-ресторанної справи щодо присвоєння вчених звань професора та доцента викладачам їх кафедр.

31 жовтня 2022 року у №42-43 газети «Освіта України» було опубліковане оголошення про конкурс на заміщення вакантних посад (відповідний наказ був виданий по університету 21 жовтня 2022 року) по всіх навчально-наукових інститутах і факультетах. Протягом місяця претенденти подавали документи до конкурсної комісії, їх кандидатури розглядалися на засіданнях кафедр і вчених радах інститутів та факультетів і наразі були винесені на розгляд вченої ради університету.

Заслухавши та обговоривши інформацію про освітню й наукову кваліфікацію кандидатів, їх публікаційну активність і дотримання ними усіх вимог, необхідних для обрання на посади та присвоєння вчених звань, вчена рада перейшла до таємного голосування.

До складу лічильної комісії обрали завідувача Проблемної науково-дослідної лабораторії Андрія Мариніна, заступницю проректора з правових питань Олену Негоду та начальника відділу кадрів Сергія Беседу. Електронне голосування відбувалося на платформі дистанційного навчання університету.

Після завершення процедури голосування, голова лічильної комісії Андрій Маринін оприлюднив протоколи лічильної комісії щодо його результатів. Практично одноголосно всі претенденти були підтримані членами вченої ради, які відкритим голосуванням затвердили протоколи лічильної комісії й побажали обраним колегам наснаги й плідної роботи.

З поточного питання, що стосувалося переведення здобувачів освіти на пільгові місця держзамовлення, виступив перший проректор Володимир Яровий.

Закриваючи засідання, ректор Олександр Шевченко подякував вченій раді за плідну роботу, побажав мирного неба й гарного настрою і нагадав, що основні питання будуть розглядатися на засіданні, яке відбудеться у найближчий четвер, 22 грудня.

Опублікований: 20-12-2022
Читайте також:
Таємниці управління франчайзинговою мережею розкривають для себе здобувачі-менеджери

Здобувачі освітніх програм «Менеджмент» (бакалаври) та «Менеджмент організацій і адміністрування» (магістранти) відвідали вебінар-зустріч із співзасновником та CEO франшизи «Галя Балувана» Володимиром Матвійчуком. Цей відомий луцький підприємець лише у 2019 році заснував мережу ресторанів і магазинів напівфабрикатів української кухні «Галя Балувана...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Таємниці управління франчайзинговою мережею розкривають для себе здобувачі-менеджери 04 січня 2024

Нова наукова вершина підкорена магістранткою кафедри готельно-ресторанної справи

Здобувачка освіти магістерського рівня кафедри готельно-ресторанної справи Ангеліна Романюк стала бронзовою переможницею Міжнародного конкурсу студентських наукових праць «Black Sea Science 2023», який щорічно проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-FoodAssociation. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нова наукова вершина підкорена магістранткою кафедри готельно-ресторанної справи 14 квітня 2023

Науково-технічна бібліотека зустрічає здобувачів вищої освіти першого курсу

Уже стало доброю традицією, що на початку навчального року колектив Науково-технічної бібліотеки університету радо зустрічає своїх нових користувачів-першокурсників. Із метою підвищення рівня інформаційної культури для здобувачів-першокурсників проводяться заняття, на яких вони ознайомлюються з бібліотечно-інформаційними послугами та сервісами, ве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-технічна бібліотека зустрічає здобувачів вищої освіти першого курсу 05 жовтня 2022

Усе про гастротуризм у Грузії на зустрічі з тревел-блогеркою дізналися наші здобувачі освіти й викладачі

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулася онлайн-зустріч із тревел-блогеркою, засновницею і кураторкою агенції з гастротуризму «Trails and Wines • თრეილს ენდ ვაინს» та cпівавторкою путівника «Vinologue Georgia» Дар’єю Холоділіною (Грузія). Конференція була присвячена розвитку туризму в Грузії, а також безпосередньо знайомству зі світ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про гастротуризм у Грузії на зустрічі з тревел-блогеркою дізналися наші здобувачі освіти й викладачі 21 жовтня 2021