Н У Х Т

Вчена рада університету розглянула кадрові питання

20 грудня 2022

Вчена рада університету розглянула кадрові питання

20 грудня 2022 року у дистанційному режимі відбулося засідання вченої ради університету. Уже кілька років поспіль наприкінці грудня наша вчена рада збирається двічі, і одне з цих засідань присвячується вирішенню кадрових питань – присвоєнню вчених звань та обранню на посади.

Розпочав засідання ректор Олександр Шевченко, привітавши присутніх із Днем Святого Миколая, що відзначався напередодні, та побажавши усім нам швидшої перемоги, спокою і здійснення бажань. Також ректор оголосив наказ про часткові зміни у складі вченої ради у зв’язку з переобранням голів студентського самоврядування університету, навчально-наукових інститутів і факультетів.

Далі перейшли до розгляду питань порядку денного.

З кадрових питань доповідала вчена секретарка Наталія Мельник, яка представила 9 претендентів на присвоєння вчених звань і 49 на заміщення вакантних посад

На ім’я голови вченої ради, професора Олександра Шевченка надійшли клопотання від завідувачів кафедр технології молока і молочних продуктів, технології хлібопекарських і кондитерських виробів, технології ресторанної і аюрведичної продукції, фінансів, гуманітарних дисциплін і готельно-ресторанної справи щодо присвоєння вчених звань професора та доцента викладачам їх кафедр.

31 жовтня 2022 року у №42-43 газети «Освіта України» було опубліковане оголошення про конкурс на заміщення вакантних посад (відповідний наказ був виданий по університету 21 жовтня 2022 року) по всіх навчально-наукових інститутах і факультетах. Протягом місяця претенденти подавали документи до конкурсної комісії, їх кандидатури розглядалися на засіданнях кафедр і вчених радах інститутів та факультетів і наразі були винесені на розгляд вченої ради університету.

Заслухавши та обговоривши інформацію про освітню й наукову кваліфікацію кандидатів, їх публікаційну активність і дотримання ними усіх вимог, необхідних для обрання на посади та присвоєння вчених звань, вчена рада перейшла до таємного голосування.

До складу лічильної комісії обрали завідувача Проблемної науково-дослідної лабораторії Андрія Мариніна, заступницю проректора з правових питань Олену Негоду та начальника відділу кадрів Сергія Беседу. Електронне голосування відбувалося на платформі дистанційного навчання університету.

Після завершення процедури голосування, голова лічильної комісії Андрій Маринін оприлюднив протоколи лічильної комісії щодо його результатів. Практично одноголосно всі претенденти були підтримані членами вченої ради, які відкритим голосуванням затвердили протоколи лічильної комісії й побажали обраним колегам наснаги й плідної роботи.

З поточного питання, що стосувалося переведення здобувачів освіти на пільгові місця держзамовлення, виступив перший проректор Володимир Яровий.

Закриваючи засідання, ректор Олександр Шевченко подякував вченій раді за плідну роботу, побажав мирного неба й гарного настрою і нагадав, що основні питання будуть розглядатися на засіданні, яке відбудеться у найближчий четвер, 22 грудня.

Опублікований: 20-12-2022
Читайте також:
Пізнавальна зустріч із випускницею кафедри технології оздоровчих продуктів

3 жовтня на кафедру технології оздоровчих продуктів завітала випускниця магістратури 2020 року освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» Наталія Ткачук. На гостьовому занятті з дисципліни «Основи кріогенних і сушильних технологій», яке для здобувачів третього курсу Навчально-наукового ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пізнавальна зустріч із випускницею кафедри технології оздоровчих продуктів 04 жовтня 2022

Стартувало подання заявок на участь у щорічному конкурсі «Молодий вчений року»

Для відзначення досягнень українських молодих учених у різних галузях знань Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України (РМУ при МОН) оголосила подання заявок на участь у щорічному конкурсі «Молодий вчений року», що налічує 100 різних номінацій за 4-ма тематичними блоками. Положення про конкурс, перелік номінацій і критерії оцінюва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартувало подання заявок на участь у щорічному конкурсі «Молодий вчений року» 10 серпня 2022

Корисні солодощі навчилися готувати наші здобувачі на майстер-класі від успішної випускниці

У рамках лабораторного заняття здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції освітнього ступеня «Бакалавр», освітньої програми «Технології харчування»  з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» відбувся майстер-клас «healthy sweets» випускниці кафедри Жанни Коробченко за участю викладачок, доценток Наталії Ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні солодощі навчилися готувати наші здобувачі на майстер-класі від успішної випускниці 10 вересня 2021

Нові форми реалізації виховної роботи на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів велику увагу приділяють виховній роботі. Особливе значення така робота має в умовах карантину, проте її реалізація потребує нових форм та особливого підходу до організації виховних заходів. Заплановані згідно з планом роботи кафедри зустрічі із здобувачами наставниці проводять за допомог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові форми реалізації виховної роботи на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 19 листопада 2020