Н У Х Т

Важливі віхи вступу до магістратури для біотехнологів

20 березня 2024

Важливі віхи вступу до магістратури для біотехнологів

19 березня 2024 року відбулися онлайн-збори студентів випускного, четвертого курсу бакалаврату спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», присвячені актуальним питанням вступу до магістратури. Зустріч ініціювала гарантка магістерської освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія», доцентка Вікторія Красінько за сприяння завідувача кафедри біотехнології і мікробіології, професора Віктора Стабнікова.

У зустрічі взяв участь представник приймальної комісії університету Артем Ущаповський, який детально ознайомив бакалаврів із ключовими датами та етапами вступної кампанії до магістратури. Він наголосив на важливості ознайомлення з актуальною інформацією для вступників, яка доступна на сайті університету й містить терміни подання заяв, перелік необхідних документів, а також оперативно поповнюється даними щодо деталей проведення вступних іспитів. Це допоможе ефективно спланувати час і підготуватися до вступної кампанії.

Крім цього, корисними порадами та особистим досвідом поділилися випускники магістратури різних років, які обґрунтували важливість отримання магістерського ступеня для подальшого професійного та особистісного розвитку.

Зокрема, випускник магістратури 2018 року Ігор Ключка, який наразі обіймає посаду менеджера (з навчання та розвитку персоналу) Корпоративного Університету Корпорації «Артеріум» і паралельно здобуває ступінь доктора філософії з біотехнології, поділився своїм баченням щодо безперервного навчання та самовдосконалення. Він наголосив на значенні постійного розвитку професійних і наукових компетенцій, а також розкрив секрети, як це впливає на його кар'єрне зростання та можливості в сучасному науково-дослідному світі.

Євген Кудрявець, який закінчив магістратуру у 2015 році, а нині працює провідним фахівцем з регуляторних питань швейцарської компанії ТОВ «Рош Україна», розповів про свій досвід роботи у міжнародній фармацевтичній індустрії. Він акцентував на важливості магістерської освіти для розвитку критичного мислення та аналітичних навичок, які є незамінними при реєстрації лікарських засобів на глобальному ринку.

Випускниця магістратури 2024 року Мар’яна Красько, інженерка-технологиня сектору рідких лікарських форм групи технологічних розробок відділу фармацевтичних розробок Фармацевтичної фірми «Дарниця» ділилася інсайтами поєднання навчання в магістратурі, до якого ставилась, як завжди, дуже відповідально, з напруженою роботою, наголошуючи на тому, як правильне планування часу, відданість справі та постійне самовдосконалення допомогли їй досягти успіху і в академічній, і у професійній сферах.

Ця зустріч стала важливим орієнтиром для майбутніх вступників до магістратури, надавши їм не тільки практичну інформацію, але й мотивацію до подальшого навчання та самовдосконалення.

Опублікований: 20-03-2024
Читайте також:
Свято філології з візерунчастими акцентами

До гарного міста Чернівців шлях зазвичай довгий, але цікавий. Трохи в ньому дня і трохи ночі. Багато України і трохи Молдови. Трохи прози – і дуже багато поезії. Адже це Буковина, котра дала світові Гірську орлицю – Ольгу Кобилянську та численні її архітвори: «Землю», «Битву», «Царівну», «Людину», «Меланхолійний вальс», «Природу», «Матір Божу»… і, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято філології з візерунчастими акцентами 15 травня 2019

Гармонізація взаємодії вищої школи і промисловості: поглиблюємо співпрацю з ПрАТ «Індар»

Біотехнологія сьогодні розглядається не лише як наукоємна та високоінноваційна галузь промисловості, але й часто як галузь, успішний розвиток якої вкрай важливий, особливо, коли мова йде про виробництво життєво необхідних ліків, таких, наприклад, як інсулін. Отже, підготовка кадрів для таких виробництв, для біотехнологічної галузі в цілому, має стр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гармонізація взаємодії вищої школи і промисловості: поглиблюємо співпрацю з ПрАТ «Індар» 01 лютого 2023

Освітній рівень – магістр з готельно-ресторанної справи!

Академічна спільнота кафедри готельно-ресторанної справи вітає своїх випускників – 34 магістрів з готельно-ресторанної справи! Атестація здобувачів магістерського рівня денної та заочної форм здобуття освіти зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» відбулася у формі публічного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітній рівень – магістр з готельно-ресторанної справи! 06 березня 2024

Збірна команда професорсько-викладацького складу НУХТ посідає призові місця в районних змаганнях

26 лютого 2020 р. відділ у справах молоді та спорту Голосіївської районної державної адміністрації м. Києва провів у рамках Спартакіади змагання з волейболу серед збірних команд професорсько-викладацького складу закладів вищої освіти ІІІ-ІV рівня акредитації, розташованих на території Голосіївського району. Нашу збірну представляли викладачі кафед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Збірна команда професорсько-викладацького складу НУХТ посідає призові місця в районних змаганнях 29 лютого 2020