Н У Х Т

Важливі віхи вступу до магістратури для біотехнологів

20 березня 2024

Важливі віхи вступу до магістратури для біотехнологів

19 березня 2024 року відбулися онлайн-збори студентів випускного, четвертого курсу бакалаврату спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», присвячені актуальним питанням вступу до магістратури. Зустріч ініціювала гарантка магістерської освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія», доцентка Вікторія Красінько за сприяння завідувача кафедри біотехнології і мікробіології, професора Віктора Стабнікова.

У зустрічі взяв участь представник приймальної комісії університету Артем Ущаповський, який детально ознайомив бакалаврів із ключовими датами та етапами вступної кампанії до магістратури. Він наголосив на важливості ознайомлення з актуальною інформацією для вступників, яка доступна на сайті університету й містить терміни подання заяв, перелік необхідних документів, а також оперативно поповнюється даними щодо деталей проведення вступних іспитів. Це допоможе ефективно спланувати час і підготуватися до вступної кампанії.

Крім цього, корисними порадами та особистим досвідом поділилися випускники магістратури різних років, які обґрунтували важливість отримання магістерського ступеня для подальшого професійного та особистісного розвитку.

Зокрема, випускник магістратури 2018 року Ігор Ключка, який наразі обіймає посаду менеджера (з навчання та розвитку персоналу) Корпоративного Університету Корпорації «Артеріум» і паралельно здобуває ступінь доктора філософії з біотехнології, поділився своїм баченням щодо безперервного навчання та самовдосконалення. Він наголосив на значенні постійного розвитку професійних і наукових компетенцій, а також розкрив секрети, як це впливає на його кар'єрне зростання та можливості в сучасному науково-дослідному світі.

Євген Кудрявець, який закінчив магістратуру у 2015 році, а нині працює провідним фахівцем з регуляторних питань швейцарської компанії ТОВ «Рош Україна», розповів про свій досвід роботи у міжнародній фармацевтичній індустрії. Він акцентував на важливості магістерської освіти для розвитку критичного мислення та аналітичних навичок, які є незамінними при реєстрації лікарських засобів на глобальному ринку.

Випускниця магістратури 2024 року Мар’яна Красько, інженерка-технологиня сектору рідких лікарських форм групи технологічних розробок відділу фармацевтичних розробок Фармацевтичної фірми «Дарниця» ділилася інсайтами поєднання навчання в магістратурі, до якого ставилась, як завжди, дуже відповідально, з напруженою роботою, наголошуючи на тому, як правильне планування часу, відданість справі та постійне самовдосконалення допомогли їй досягти успіху і в академічній, і у професійній сферах.

Ця зустріч стала важливим орієнтиром для майбутніх вступників до магістратури, надавши їм не тільки практичну інформацію, але й мотивацію до подальшого навчання та самовдосконалення.

Опублікований: 20-03-2024
Читайте також:
Високе визнання – доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів – лауреатка Премії Київського міського голови

17 серпня 2023 року у Київській міській державній адміністрації відбулася церемонія нагородження лауреатів Премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва. Традиційно нагородження було приурочене до Міжнародного дня молоді. Відзнаки обдарованій і активній молоді вручив особисто Київськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високе визнання – доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів – лауреатка Премії Київського міського голови 01 вересня 2023

Працюємо і вчимося заради перемоги

Здобувачка 3 курсу Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого спеціальності 144 «Теплоенергетика» Софія Бойко пройшла відбір серед понад 250 претенденток на освітній онлайн-модуль із урбаністики, запущений Громадською організацією STEM is FEM. Протягом чотирьох місяців 50 учасниць отримають практичні та теоретичні зна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Працюємо і вчимося заради перемоги 17 жовтня 2022

Новий навчальний рік – нові серйозні дисципліни

Магістратура – це як новий челендж у сфері знань. У розкладі магістрантів-біотехнологів першого року навчання з’явилися нові серйозні дисципліни, серед яких і «Системи менеджменту якості у виробництві». Ця дисципліна хоч і цікава, однак опанувати її самостійно досить важко. Слід зазначити, що у межах курсу магістранти мають змогу розглянути такі ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий навчальний рік – нові серйозні дисципліни 25 вересня 2020

Стільникова профорієнтація від кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

Перший день зими – прекрасний привід для зустрічі з майбутніми здобувачами вищої освіти, цьогорічними випускниками Відокремленого структурного підрозділу «Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» вирішили на кафедрі технології ресторанної та аюрведичної продукції і влаштували онлайн-спілкування. Доцентки Віра Зуйко т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стільникова профорієнтація від кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції 02 грудня 2020