Н У Х Т

Важливі віхи вступу до магістратури для біотехнологів

20 березня 2024

Важливі віхи вступу до магістратури для біотехнологів

19 березня 2024 року відбулися онлайн-збори студентів випускного, четвертого курсу бакалаврату спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», присвячені актуальним питанням вступу до магістратури. Зустріч ініціювала гарантка магістерської освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія», доцентка Вікторія Красінько за сприяння завідувача кафедри біотехнології і мікробіології, професора Віктора Стабнікова.

У зустрічі взяв участь представник приймальної комісії університету Артем Ущаповський, який детально ознайомив бакалаврів із ключовими датами та етапами вступної кампанії до магістратури. Він наголосив на важливості ознайомлення з актуальною інформацією для вступників, яка доступна на сайті університету й містить терміни подання заяв, перелік необхідних документів, а також оперативно поповнюється даними щодо деталей проведення вступних іспитів. Це допоможе ефективно спланувати час і підготуватися до вступної кампанії.

Крім цього, корисними порадами та особистим досвідом поділилися випускники магістратури різних років, які обґрунтували важливість отримання магістерського ступеня для подальшого професійного та особистісного розвитку.

Зокрема, випускник магістратури 2018 року Ігор Ключка, який наразі обіймає посаду менеджера (з навчання та розвитку персоналу) Корпоративного Університету Корпорації «Артеріум» і паралельно здобуває ступінь доктора філософії з біотехнології, поділився своїм баченням щодо безперервного навчання та самовдосконалення. Він наголосив на значенні постійного розвитку професійних і наукових компетенцій, а також розкрив секрети, як це впливає на його кар'єрне зростання та можливості в сучасному науково-дослідному світі.

Євген Кудрявець, який закінчив магістратуру у 2015 році, а нині працює провідним фахівцем з регуляторних питань швейцарської компанії ТОВ «Рош Україна», розповів про свій досвід роботи у міжнародній фармацевтичній індустрії. Він акцентував на важливості магістерської освіти для розвитку критичного мислення та аналітичних навичок, які є незамінними при реєстрації лікарських засобів на глобальному ринку.

Випускниця магістратури 2024 року Мар’яна Красько, інженерка-технологиня сектору рідких лікарських форм групи технологічних розробок відділу фармацевтичних розробок Фармацевтичної фірми «Дарниця» ділилася інсайтами поєднання навчання в магістратурі, до якого ставилась, як завжди, дуже відповідально, з напруженою роботою, наголошуючи на тому, як правильне планування часу, відданість справі та постійне самовдосконалення допомогли їй досягти успіху і в академічній, і у професійній сферах.

Ця зустріч стала важливим орієнтиром для майбутніх вступників до магістратури, надавши їм не тільки практичну інформацію, але й мотивацію до подальшого навчання та самовдосконалення.

Опублікований: 20-03-2024
Читайте також:
На шляху до отримання жаданого звання «магістр» здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

15 лютого на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції розпочалися захисти магістрів зі спеціальності 181 «Харчові технології». Першопрохідцями виступили студенти освітнього напряму «Технології в ресторанному господарстві». На розсуд членів екзаменаційної комісії були представлені дипломні проекти: Лесі Волинської («Проект ресторану в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На шляху до отримання жаданого звання «магістр» здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 лютого 2019

Визначені переможці І туру ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

Кафедрою гуманітарних дисциплін підведені підсумки І туру ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Організатори зазначають, що учасники гідно змагалися за перемогу та виявилися неабиякими знавцями української мови. Переможцями стали: І місце – Вікторія Коновалова (Навчально-науковий інститут харчових технологій). ІІ місце...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені переможці І туру ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика 21 грудня 2021

Кейси вступника для школярів м. Боярки

12 квітня 2024 року відповідальний за профорієнтаційну роботу Навчально-наукового інституту харчових технологій, доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігор Страшинський продовжив профорієнтаційний марафон школами Київщини. Представник університету за сприяння директорки загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Боярської міської ради...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кейси вступника для школярів м. Боярки 15 квітня 2024

Як на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки ювілей НУХТ відзначали

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки взяла активну участь у святкуванні 135-річного ювілею університету та Дня працівників харчової промисловості. Роботи магістрів кафедри продемонстрували професійну підготовку майбутніх інженерно-технічних фахівців. Були представлені експериментальні стенди із робототехнічними програмованими комплексами. П...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки ювілей НУХТ відзначали 18 жовтня 2019