Н У Х Т

Дізнатися більше…

24 червня 2021

Дізнатися більше…

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» за ініціативи асистентки кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції Ганни Березової відвідали ресторан виставкового комплексу «АККО Інтернешнл».

Адміністраторка закладу Ольга Редчук розповіла про історію створення ресторану та етапи його реструктуризації і провела екскурсію.

Слухачі дізналися про особливості роботи ресторану під час карантинних обмежень, поспілкувалися із шеф-кухарем Рауфом Кабіловим та продегустували кулінарну продукцію закладу ресторанного господарства. 

Опублікований: 24-06-2021
Читайте також:
Відбулося перше у новому навчальному році засідання вченої ради університету

7 вересня відбулося перше у новому навчальному році засідання вченої ради університету. Традиційно його розпочали з привітань з початком навчального року 2018/2019 і членів ради, що відзначили дні народження між засіданнями. Також заступник голови ради, перший проректор університету Володимир Яровий вручив дипломи Вищої школи управління охороною пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося перше у новому навчальному році засідання вченої ради університету 07 вересня 2018

На шляху до отримання жаданого звання «магістр» здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

15 лютого на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції розпочалися захисти магістрів зі спеціальності 181 «Харчові технології». Першопрохідцями виступили студенти освітнього напряму «Технології в ресторанному господарстві». На розсуд членів екзаменаційної комісії були представлені дипломні проекти: Лесі Волинської («Проект ресторану в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На шляху до отримання жаданого звання «магістр» здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 лютого 2019

Підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»

11 квітня 2024 у рамках 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» відбулася підсумкова Науково-практична конференція ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» 12 квітня 2024

Перші власні дослідження діяльності реальних підприємств готельної індустрії здійснили другокурсники

З 1 по 5 червня на платформі ZOOM відбулися успішні online-захисти курсових робіт з дисципліни «Організація готельного господарства» здобувачами 2 курсу навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. Під час виконання курсової роботи студенти сформували навички аналізу та узагальнення власного практичного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші власні дослідження діяльності реальних підприємств готельної індустрії здійснили другокурсники 05 червня 2020