Н У Х Т

Первинний досвід професійної діяльності набувають першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

31 травня 2024

Первинний досвід професійної діяльності набувають першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

27 травня 2024 р. навчальна практика бакалаврів першого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми здобуття освіти розпочалася з екскурсійного ознайомлення з готельною індустрією м. Києва.

Першокурсники разом зі своїми наставниками, керівниками практики від університету, побували у п’ятизірковому готелі InterContinental Kyiv із вражаючим видом на Київ, розташованому лише за дві хвилини пішки від знаменитого Андріївського узвозу; розкішному історичному п’ятизірковому готелі Premier Palace Hotel вітчизняної мережі Premier Hotels and Resorts; комфортному п’ятизірковому бутік-готелі «Опера», який є представником Асоціації The Leading Hotels Of The World; чотирьохзірковому готелі Ramada Encore Kyiv з 27 повністю обладнаними конференц-залами для організації та проведення ділових заходів; трьохзірковому готелі «VitaPark Борисфен», який розташувався прямо на березі Дніпра в зеленій зоні Парку «Муромець».

Здобувачі освіти ознайомилися із наданням послуг гостинності провідними готельними підприємствами столиці, їхнім сучасним номерним фондом, вишуканими закладами ресторанного господарства для організації харчування гостей, приміщеннями фізкультурно-оздоровчого та культурно-дозвіллєвого призначення.

Опублікований: 31-05-2024
Читайте також:
Дізнатися більше…

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» за ініціативи асистентки кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції Ганни Березової відвідали ресторан виставкового комплексу «АККО Інтернешнл». Адміністраторка закладу Ольга Редчук розповіла про історію створення ресторану та етапи його реструктуризації і про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дізнатися більше… 24 червня 2021

Незабутні враження здобувачів на унікальному заході Goethe-Institut в Україні

З нагоди 30-річчя Goethe-Institut в Україні, були організовані унікальні покази культових німецьких фільмів під назвою «Кіно поза екраном: знакові німецькі фільми у місті». До цього визначного заходу долучилася доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ольга Нежива із здобувачами вищої освіти факультету готельно-ресторанного та турист...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Незабутні враження здобувачів на унікальному заході Goethe-Institut в Україні 14 листопада 2024

Досвід з інноваційного розвитку та трансферу технологій отримала доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Для подальшого стрімкого розвитку інноваційного сектору економіки держави важливим є вирішення проблем охорони прав об’єктів інтелектуальної власності та комерціалізації інноваційних проектів. Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Світлана Олійник долучилася до тренінгів із трансферу технологій та управління інноваційною дія...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід з інноваційного розвитку та трансферу технологій отримала доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 12 грудня 2018

Біотехнологічний марафон: профорієнтаційні зустрічі зі старшокурсниками коледжів

Асистентка кафедри біотехнології і мікробіології Ірина Ковшар провела профорієнтаційні зустрічі зі старшокурсниками Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ, Гайсинського медичного фахового коледжу та Першого Київського фахового медичного коледжу. На підтримку викладачки до зустрічей долучалась здобувачка другого курсу, голова про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічний марафон: профорієнтаційні зустрічі зі старшокурсниками коледжів 20 лютого 2024