Н У Х Т

Магістранти успішно захистили комплексну кваліфікаційну роботу

17 лютого 2023

Магістранти успішно захистили комплексну кваліфікаційну роботу

17 лютого відбувся захист комплексної міжкафедральної кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійних програм «Технології аюрведичних харчових продуктів», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» та «Технології зберігання, консервування та переробки молока» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка  і Навчально-наукового інституту харчових технологій за загальною темою «Науково-практичне обґрунтування та розроблення технологій харчової продукції за аюрведичними рекомендаціями, адаптованої до українських традицій».

Екзаменаційна комісія у складі голови Асоціації виробників фітосировини України, директора ТОВ «Шльосем Україна», стейкхолдера освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» Романа Михайлича, професорки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталії Фролової, завідувача кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, професора Василя Пасічного, доцентки кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Оксани Топчій, доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталії Ющенко, доцентки кафедри технології молока і молочних продуктів Ульяни Бандури та асистентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ганни Березової (секретарка ЕК) відзначила високий рівень підготовки здобувачів, актуальність і перспективність впровадження наукових розробок у закладах ресторанного господарства, в промислове та крафтове виробництво.

Голова та члени екзаменаційної комісії привітали випускниць факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Діану Цикало та Ольгу Польову і випускників Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксану Кириченко та Богдана Корсуна з відмінним захистом, побажали їм успіхів у подальшій професійній діяльності у вільній та мирній Україні!

Опублікований: 17-02-2023
Читайте також:
Державні екзамени за європейською технологією в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

У Відокремленому структурному підрозділі «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій» розпочалися державні екзамени. 15 червня 2021 року студенти груп кулінарного, ресторанного та кондитерського напряму приступили до здавання практичної частини державного екзамену, яка проходить ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Державні екзамени за європейською технологією в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 15 червня 2021

Як на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки ювілей НУХТ відзначали

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки взяла активну участь у святкуванні 135-річного ювілею університету та Дня працівників харчової промисловості. Роботи магістрів кафедри продемонстрували професійну підготовку майбутніх інженерно-технічних фахівців. Були представлені експериментальні стенди із робототехнічними програмованими комплексами. П...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки ювілей НУХТ відзначали 18 жовтня 2019

Магістранти дізнаються про послуги та сервіси Науково-технічної бібліотеки НУХТ

Першокурсники-магістранти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» разом із гаранткою освітньої програми «Готельна і ресторанна справа», професоркою Тетяною Сильчук відвідали Наукову-технічну бібліотеку НУХТ. Вони поспілкувалися із завідувачкою відділу інформаційних технологій Інною Путіліною, яка розповіла про всі можливості щодо пошуку відп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти дізнаються про послуги та сервіси Науково-технічної бібліотеки НУХТ 21 жовтня 2024