Н У Х Т

Відбувся успішний захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи

23 лютого 2018

Відбувся успішний захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи

Відбувся успішний захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи «Організація виробництва соусів з використанням інноваційних інгредієнтів у сучасних умовах розвитку підприємств галузі».

У виконанні роботи взяли участь магістранти кафедр: технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Лариса Левіцька, технології ресторанної і аюрведичної продукції Таміла Лаленко, автоматизації та інтелектуальних систем керування Олександр Бєляков, менеджменту та адміністрування Данило Кліванський.

Голова екзаменаційної комісії, д.с-х.н., професор, завідувач відділу новітніх культур Національного ботанічного саду ім. М.М. Гришка НАН України Джамал Рахметов відзначив високий рівень підготовки та виконання роботи.

Магістрантів підтримували та привітали їх керівники: професор кафедри менеджменту та адміністрування Віктор Ємцев, доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірина Корецька, доцент кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Володимир Бахмач та доцент кафедри автоматизації та інтелектуальних систем керування Ярослав Смітюх.

Вітаємо випускників і бажаємо їм успіхів!

Опублікований: 23-02-2018
Читайте також:
Викладачі університету продовжують вивчати процес акредитації освітньої програми

9-10 грудня на базі Національної академії статистики, обліку та аудиту відбувся очний тренінг для експертів із акредитації освітніх програм, який проводить Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти. У тренінгу взяли участь доцент кафедри експертизи харчових  продуктів Оксана Вашека, доценти кафедри технології  хлібопекарських  та ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету продовжують вивчати процес акредитації освітньої програми 11 грудня 2019

Стале лідерство: НУХТ утримує першість серед винахідницької діяльності

Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» оприлюднило результати діяльності Міністерства економічного розвитку і торгівлі України у сфері промислової власності, а також показники винахідницької активності національних заявників за І півріччя 2019 року. Як відзначають фахівці відомства, найбільш активними у І півріччі 2...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стале лідерство: НУХТ утримує першість серед винахідницької діяльності 15 серпня 2019

Практичні поради з дотримання пожежної безпеки отримали викладачі кафедри екологічної безпеки та охорони праці

Провідне видання в галузі охорони праці та пожежної безпеки, журнал «ОХОРОНА ПРАЦІ І ПОЖЕЖНА БЕЗПЕКА», ставлячи за мету надати якісну консультативно-інформаційну підтримку спеціалістам, зайнятим у галузі охорони праці та пожежної безпеки щодо широкого кола професійних питань, щороку проводить Всеукраїнський Форум «Пожежна і техногенна безпека». Цьо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні поради з дотримання пожежної безпеки отримали викладачі кафедри екологічної безпеки та охорони праці 15 жовтня 2019

Секрети успішних гастрономічних концепцій

Нещодавно викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін та асистентка Марія Омельченко мали унікальну можливість долучитися до відкритого LIVE-ефіру «Секрети створення успішних гастрономічних концепцій», проведеного одним із найуспішніших рестораторів України Дмитром Борисовим у співпраці з бізнес-тренером ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрети успішних гастрономічних концепцій 30 грудня 2024