Н У Х Т

Відбувся успішний захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи

23 лютого 2018

Відбувся успішний захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи

Відбувся успішний захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи «Організація виробництва соусів з використанням інноваційних інгредієнтів у сучасних умовах розвитку підприємств галузі».

У виконанні роботи взяли участь магістранти кафедр: технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Лариса Левіцька, технології ресторанної і аюрведичної продукції Таміла Лаленко, автоматизації та інтелектуальних систем керування Олександр Бєляков, менеджменту та адміністрування Данило Кліванський.

Голова екзаменаційної комісії, д.с-х.н., професор, завідувач відділу новітніх культур Національного ботанічного саду ім. М.М. Гришка НАН України Джамал Рахметов відзначив високий рівень підготовки та виконання роботи.

Магістрантів підтримували та привітали їх керівники: професор кафедри менеджменту та адміністрування Віктор Ємцев, доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірина Корецька, доцент кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Володимир Бахмач та доцент кафедри автоматизації та інтелектуальних систем керування Ярослав Смітюх.

Вітаємо випускників і бажаємо їм успіхів!

Опублікований: 23-02-2018
Читайте також:
На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбувся І етап Всеукраїнської олімпіади з іноземних мов

26 лютого 2018 року кафедра іноземних мов професійного спрямування провела І етап Всеукраїнської олімпіади з іноземних мов. Проведення такої олімпіади вже стало доброю традицією для колективу кафедри, адже дає змогу виявити найсильніших студентів та заохочувати інших до вивчення іноземних мов. До участі у предметних олімпіадах активно долучилися я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбувся І етап Всеукраїнської олімпіади з іноземних мов 27 лютого 2018

Круглий стіл у Науково-технічній бібліотеці університету

24 травня у науковому читальному залі Науково-технічної бібліотеки університету відбувся круглий стіл «Показники ефективності наукової діяльності». Доповідач Інна Путіліна розповіла присутнім про кількісні показники ефективності наукової діяльності, публікаційну активність та цитованість авторів наукових праць. Також під час круглого столу на пра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Круглий стіл у Науково-технічній бібліотеці університету 24 травня 2018

До пулу унікальних баз практик студентів кафедри біотехнології і мікробіології додалася ще одна

Студентка-біотехнолог Вікторія Погоріла закріплювала набуті в університеті знання під час практики на ТОВ «Білоцерківський завод препаративних форм». Цей завод входить до складу сільськогосподарської компанії «AlfaSmartAgro». Підприємство займається виробництвом мікродобрив і засобів захисту рослин, використовуючи сучасні технології й найкраще євро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До пулу унікальних баз практик студентів кафедри біотехнології і мікробіології додалася ще одна 23 лютого 2018

Фахівець університету - у журі з визначення кращих виробників пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод

2-3 серпня завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц був запрошений до участі у засіданні міжнародного журі XXІ Міжнародного конкурсу пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод. Конкурс проводиться Українською галузевою компанією по виробництву пива, безалкогольних напоїв та мінерал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівець університету - у журі з визначення кращих виробників пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод 06 серпня 2018