Н У Х Т

Фінішував І тур ХІІІ Міжнародного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка

29 грудня 2022

Фінішував І тур ХІІІ Міжнародного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка

Напередодні новорічних свят кафедра гуманітарних дисциплін підвела підсумки першого етапу ще одного конкурсу – ХІІІ Міжнародного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка.

Участь у змаганні брали здобувачі освіти усіх навчальних підрозділів університету. Всі вони продемонстрували високий рівень і гідно змагалися за перемогу.

Переможців визначити було нелегко. Ними стали:

І місце – Євгенія Власюк, Ірина Сєдова (обоє – Навчально-науковий інститут харчових технологій),Таміла Силенко (Навчально-науковий інженерно-технічний інституту ім. академіка І. С. Гулого).

ІІ місце – Катерина Гулюк, Анна Корнієнко, Богдана Рудько, Анастасія Пустовойт (усі – Навчально-науковий інститут харчових технологій).

ІІІ місце – Анна Гармаш, Данило Нікольський, Софія Білицька, Юлія Козаченко, Надія Щербакова, Вікторія Діденко  (усі – Навчально-науковий інститут харчових технологій), Катерина Пономарева (Навчально-науковий інститут економіки і управління).

Вітаємо переможців! Бажаємо всім учасникам конкурсу подальших успіхів і перемог!

Опублікований: 29-12-2022
Читайте також:
Вишукані кулінарні розробки своїх здобувачів гордо представляє кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізгнсу імені проф. В.Ф. Доценка продовжується другий етап кулінарного ONLINE-конкурсу «Масниця-Fest 2023». За активної підтримки завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорки Олександри Нєміріч, гаранта освітньої програми «Технології харчування», професора Олега ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вишукані кулінарні розробки своїх здобувачів гордо представляє кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції 21 лютого 2023

Розширює горизонти співпраці факультет біотехнології та екологічного контролю

Незважаючи на карантинні обмеження та решту викликів сучасності, профорієнтаційна команда факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) в цьому навчальному році ефективно стартувала ще у вересні і, не збавляючи обертів, провела у минулому семестрі справжній марафон різноманітних заходів щодо підвищення інформованості майбутніх абітурієнт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширює горизонти співпраці факультет біотехнології та екологічного контролю 02 лютого 2022

Блискуча перемога у конкурсі студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології»!

Наша талановита молодь – здобувачка освітнього ступеня «бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» Олександра Колягіна та магістерка з харчових технологій Марія Омельченко під керівництвом професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олега Кузьміна вибороли перше місце на IV Всеукраїнському конкурсі студ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискуча перемога у конкурсі студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології»! 03 травня 2024

Гостьова лекція від власниці господарства «Бринзарня»

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу в межах вивчення дисциплін «Технології організації спеціалізованих гастрономічних турів» (міждисциплінарна освітньо-наукова програма «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі») і «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» (освітньо-професійна програма «Туризм») відбулася гост...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від власниці господарства «Бринзарня» 23 листопада 2023