Н У Х Т

Магістранти успішно захистили комплексну кваліфікаційну роботу

17 february 2023

Магістранти успішно захистили комплексну кваліфікаційну роботу

17 лютого відбувся захист комплексної міжкафедральної кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійних програм «Технології аюрведичних харчових продуктів», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» та «Технології зберігання, консервування та переробки молока» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка  і Навчально-наукового інституту харчових технологій за загальною темою «Науково-практичне обґрунтування та розроблення технологій харчової продукції за аюрведичними рекомендаціями, адаптованої до українських традицій».

Екзаменаційна комісія у складі голови Асоціації виробників фітосировини України, директора ТОВ «Шльосем Україна», стейкхолдера освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» Романа Михайлича, професорки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталії Фролової, завідувача кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, професора Василя Пасічного, доцентки кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Оксани Топчій, доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталії Ющенко, доцентки кафедри технології молока і молочних продуктів Ульяни Бандури та асистентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ганни Березової (секретарка ЕК) відзначила високий рівень підготовки здобувачів, актуальність і перспективність впровадження наукових розробок у закладах ресторанного господарства, в промислове та крафтове виробництво.

Голова та члени екзаменаційної комісії привітали випускниць факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Діану Цикало та Ольгу Польову і випускників Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксану Кириченко та Богдана Корсуна з відмінним захистом, побажали їм успіхів у подальшій професійній діяльності у вільній та мирній Україні!

Published on: 17-02-2023
Read also:
Профком співробітників НУХТ вітає з професійним святом

Шановні наші освітяни! Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників освіти! Наша глибока повага вам, дорогі колеги, за високий професіоналізм, невтомний творчий пошук і прагнення виростити яскраві особистості, соціально активних громадян, справжніх патріотів України. Бажаємо міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги для...

READ YOURSELF

Профком співробітників НУХТ вітає з професійним святом 30 september 2022

Сертифікати міжнародної практики вручили студентам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

За результатами партнерства кафедри готельно-ресторанної справи зі стейкхолдерами готельно-ресторанного господарства Болгарії була організована міжнародна виробнича практика студентів 4 курсу. Практична підготовка є важливою компонентою освітньо-професійної програми здобувачів вищої освіти, а закордонна практика сприяє успішному працевлаштуванню в...

READ YOURSELF

Сертифікати міжнародної практики вручили студентам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 22 october 2019

Виїзні практичні заняття в умовах кращих готельних підприємств для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Студенти 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» протягом двох днів разом із викладачами кафедри готельно-ресторанної справи, доцентами Оксаною Арпуль, Максимом Полумбриком та асистентом Анастасією Спільчук мали можливість ознайомитись із особливостями сервісу та організацією внутрішньої структури функціонування готелю «VitaPark Бори...

READ YOURSELF

Виїзні практичні заняття в умовах кращих готельних підприємств для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 29 march 2019