Н У Х Т

Магістранти успішно захистили комплексну кваліфікаційну роботу

17 february 2023

Магістранти успішно захистили комплексну кваліфікаційну роботу

17 лютого відбувся захист комплексної міжкафедральної кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійних програм «Технології аюрведичних харчових продуктів», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» та «Технології зберігання, консервування та переробки молока» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка  і Навчально-наукового інституту харчових технологій за загальною темою «Науково-практичне обґрунтування та розроблення технологій харчової продукції за аюрведичними рекомендаціями, адаптованої до українських традицій».

Екзаменаційна комісія у складі голови Асоціації виробників фітосировини України, директора ТОВ «Шльосем Україна», стейкхолдера освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» Романа Михайлича, професорки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталії Фролової, завідувача кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, професора Василя Пасічного, доцентки кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Оксани Топчій, доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталії Ющенко, доцентки кафедри технології молока і молочних продуктів Ульяни Бандури та асистентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ганни Березової (секретарка ЕК) відзначила високий рівень підготовки здобувачів, актуальність і перспективність впровадження наукових розробок у закладах ресторанного господарства, в промислове та крафтове виробництво.

Голова та члени екзаменаційної комісії привітали випускниць факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Діану Цикало та Ольгу Польову і випускників Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксану Кириченко та Богдана Корсуна з відмінним захистом, побажали їм успіхів у подальшій професійній діяльності у вільній та мирній Україні!

Published on: 17-02-2023
Read also:
Провідні підприємства шукають кваліфікованих працівників серед наших студентів

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася чергова зустріч студентів випускних курсів із фахівцями провідного підприємства ТОВ «Агро-Рось». Захід був проведений з метою ознайомлення студентів із передовими технологіями діяльності підприємства та перспективами працевлаштування на ньому. На початку зустрічі менеджер з персоналу розпов...

READ YOURSELF

Провідні підприємства шукають кваліфікованих працівників серед наших студентів 21 january 2019

Як козаки у НУХТ Різдво й Новий рік відзначали…

Наближаються найулюбленіші з дитинства свята – Різдво Христове та Новий рік. І навіть у ці нелегкі для нашої України й усіх українців часи ми очікуємо на них з вірою у дива й сподіваннями на виконання найзаповітніших мрій і бажань. У чарівну атмосферу зимових свят занурили колектив університету наша творча молодь і фахівці Студентського центру пат...

READ YOURSELF

Як козаки у НУХТ Різдво й Новий рік відзначали… 18 december 2023

Перші В2 кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Професор Людмила Кривопляс-Володіна та доцент Анастасія Деренівська за результатами іспиту FCE (First Certificate in English) від Cambridge English Assessment, проведеного в Центрі іноземних мов Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, склали іспити та отримали сертифікати, що підтверджують рівень володіння англійською мовою рівня...

READ YOURSELF

Перші В2 кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 18 december 2019

Наші викладачі – на першому в історії України національному відборі Всесвітнього кондитерського конкурсу «World Chocolate Masters»

21 січня 2022 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доценти Людмила Дейниченко, Віра Зуйко, Олена Павлюченко, Ольга Коваль, Юлія Фурманова, Ігор Устименко, старший викладач Володимир Захаров, асистенти Ганна Березова, Марина Гулевата, Володимир Польовик відвідали перший в історії України націо...

READ YOURSELF

Наші викладачі – на першому в історії України національному відборі Всесвітнього кондитерського конкурсу «World Chocolate Masters» 22 january 2022