Н У Х Т

День вишиванки на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

21 may 2024

День вишиванки на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка підвели підсумки діджитал-флешмобу до Дня вишиванки.

Вишиванка – не просто одяг, а оберіг українського народу і символ нашої єдності. Одягаючи вишиванку, ми плекаємо національну ідентичність, автентичність, самобутність, зберігаємо традиції.

Здобувачі освіти, викладачі, співробітників факультету одягнули чудові різнобарвні вишиванки, робили пам’ятні світлини на різних локаціях університету і на святковому концерті до Дня вишиванки.

Світлинами ділилися з дружною спільнотою факультету на офіційній сторінці у соціальній мережі Instagram @grtb_official.

Сім’я факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка, які і весь український народ, єдині у своїй вірі у нашу перемогу.

Історія, культура, традиції єднають. Все буде Україна!

Published on: 21-05-2024
Read also:
Практичний майстер-клас «Світові крафтові тенденції в світі гідробіонтів»

Інноваційний, новий, незвичний, дууууже цікавий, насичений, актуальний і перспективний – ось так можна коротко описати практичний майстер-клас «Світові крафтові тенденції в світі гідробіонтів», що за вже сталою традицією 23 квітня був проведений на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів у колаборації з вітчизняною компанією ТОВ «Українська кр...

READ YOURSELF

Практичний майстер-клас «Світові крафтові тенденції в світі гідробіонтів» 24 april 2024

Орган громадського самоврядування Навчально-наукового інституту харчових технологій рекомендував кандидатуру на посаду завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

28 травня 2019 року відбулися збори органу громадського самоврядування Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ. На порядку денному розглядалося питання про рекомендацію кандидатури претендента на заміщення вакантної посади завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Головою зборів був обраний проректор з на...

READ YOURSELF

Орган громадського самоврядування Навчально-наукового інституту харчових технологій рекомендував кандидатуру на посаду завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 30 may 2019

Знайомство майбутніх експертів з Оlkom

Академічна група ХЕ-3-12 разом із наставницею, професоркою, академіком УАН Оксаною Шульгою та доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали провідне харчове підприємство України – ПрАТ «Київський маргариновий завод» Оlkom. Студенти на практиці побачили технологію виготовлення рафінованої олії, зміну органолептичних по...

READ YOURSELF

Знайомство майбутніх експертів з Оlkom 08 may 2024