Н У Х Т

На міжнародному рівні представила свої наукові здобутки старший викладач кафедри фізики

06 грудня 2018

На міжнародному рівні представила свої наукові здобутки старший викладач кафедри фізики

Плідною видалася осінь 2018 року для науковців кафедри фізики. Зокрема, старший викладач кафедри Інна Гуцало спільно з професором кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Валерієм Манком, доцентом кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталею Романченко та доцентом кафедри вищої математики імені проф. Можара В.І. Вікторією Романенко взяла участь у роботі організованої Науково-освітнім центром RS Global VI International Scientific and Practical Conference «International Trends in Science and Technology», що відбулась у Варшаві (Польща).

Вони представили результати досліджень щодо перспективи використання методу інфрачервоної спектроскопії ближньої області для визначення кількісного вмісту олеїнової кислоти у зразках соняшникової олії. Експрес-спосіб на основі методу БІЧ-спектроскопії був розроблений, як оціночний для зниження кількості вимірів, що виконуються в арбітражній методиці.

Вивчення особливостей спектрів відбивання дає можливість більш широко впровадити метод БІЧ-спектроскопії для експрес-аналізу визначення вмісту олеїнової кислоти в соняшниковому насінні в процесі зберігання, сортування або технологічного оброблення.

Свої наукові здобутки Інна Гуцало також представила на конференції «WITH INTERNATIONAL PARTICIPATION у Болгарії.

Такий досвід дає можливість набути не тільки теоретичних, але й практичних навичок для подальшої роботи.

Бажаємо нашим викладачам нових наукових здобутків і реалізації результатів дослідницької роботи!

Опублікований: 06-12-2018
Читайте також:
Гостьова онлайн-лекція кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка продовжує добру традицію НУХТ щодо проведення гостьових лекцій в онлайн-форматі. 13 лютого 2023 року у рамках вивчення здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова онлайн-лекція кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 14 лютого 2023

Лабораторія «Шнейдер Електрік» підсилена новими програмованими логічними контролерами!

Завдяки багаторічній успішній співпраці з лідером у виробництві електротехнічних пристроїв та промислової автоматики, компанією «Schneider Electriс», кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка щорічно готує спеціалістів із використанням сучасного технічного та програмного забезпечення, яке регулярно о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторія «Шнейдер Електрік» підсилена новими програмованими логічними контролерами! 18 квітня 2025

Магістранти серед фіналістів акселераційної програми від InterHEI Food and Health Innovators Ukraine

У грудні 2023 року магістрантка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко разом із командою закінчила проходження другого акселераційного етапу програми від InterHEI Food and Health Innovators Ukraine. За час учас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти серед фіналістів акселераційної програми від InterHEI Food and Health Innovators Ukraine 25 грудня 2023

Наші рекламісти й маркетологи – серед переможців VI Міжнародного конкурсу «Реклама-Фест»

Здобувачі освітніх програм «Реклама та зв’язки з громадськістю» і «Маркетинг» під керівництвом старшої викладачки кафедри маркетингу Ольги Лелеки взяли участь у VI Міжнародному конкурсі для студентів і школярів «Реклама-Фест», який проводився кафедрою маркетингу та міжнародної логістики Одеського національного економічного університету. Усі подані...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші рекламісти й маркетологи – серед переможців VI Міжнародного конкурсу «Реклама-Фест» 01 липня 2024