17 червня 2024 року на кафедрі експертизи харчової продукції розпочалися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр», спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» денної форми здобуття освіти.
Здобувачів привітала та побажала успішних захистів кваліфікаційних робіт гарантка освітньо-професійної програми та голова екзаменаційної комісії, доцентка Світлана Усатюк.
На розгляд екзаменаційної комісії було представлено широкий спектр тематик. Здобувачі працювали над удосконаленням системи управління якістю виробництва пасти сиркової з фруктовим наповнювачем і систем управління безпечністю виробництва пива темного фільтрованого, томатної пасти зі вмістом сухих речовин 25 %, молока вітамінізованого ультрапастеризованого 2,5 %.
Четвертокурсники підготували ґрунтовні презентації з характеристикою обраної галузі, принципово-технологічними схемами виробництва обраного харчового продукту, описом системи НАССР, SWOT-аналізом, обґрунтованим удосконаленням системи управління, апаратурно-технологічними схемами, планом виробничого цеху виробництва обраного харчового продукту.
Випускники впевнено та обґрунтовано відповідали на запитання членів комісії, демонструючи високий рівень фахової підготовки.
Вітаємо з успішним захистом і здобуттям освітнього ступеня «Бакалавр» Богдана Шматка, Анастасію Ткаченко, Дарину Янковську, а Катерину Коржову з отриманням рекомендації до вручення диплому з відзнакою!
Чекаємо на зустріч у магістратурі!