Н У Х Т

Успішні захисти бакалаврів-експертів

18 червня 2024

Успішні захисти бакалаврів-експертів

17 червня 2024 року на кафедрі експертизи харчової продукції розпочалися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр», спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» денної форми здобуття освіти.

Здобувачів привітала та побажала успішних захистів кваліфікаційних робіт гарантка освітньо-професійної програми та голова екзаменаційної комісії, доцентка Світлана Усатюк.

На розгляд екзаменаційної комісії було представлено широкий спектр тематик. Здобувачі працювали над удосконаленням системи управління якістю виробництва пасти сиркової з фруктовим наповнювачем і систем управління безпечністю виробництва пива темного фільтрованого, томатної пасти зі вмістом сухих речовин 25 %, молока вітамінізованого ультрапастеризованого 2,5 %.

Четвертокурсники підготували ґрунтовні презентації з характеристикою обраної галузі, принципово-технологічними схемами виробництва обраного харчового продукту, описом системи НАССР, SWOT-аналізом, обґрунтованим удосконаленням системи управління, апаратурно-технологічними схемами, планом виробничого цеху виробництва обраного харчового продукту.

Випускники впевнено та обґрунтовано відповідали на запитання членів комісії, демонструючи високий рівень фахової підготовки.

Вітаємо з успішним захистом і здобуттям освітнього ступеня «Бакалавр» Богдана Шматка, Анастасію Ткаченко, Дарину Янковську, а Катерину Коржову з отриманням рекомендації до вручення диплому з відзнакою!

Чекаємо на зустріч у магістратурі!

Опублікований: 18-06-2024
Читайте також:
Динамічний маркетинг для майбутніх професіоналів

Відвідування цікавих професійних заходів вже давно стало популярним серед студентів-маркетологів. Жага до цікавих новинок у сфері маркетингу стимулює пошук нових джерел їх отримання. Тому маркетологи 4 курсу відвідали захід від «Projector», на якому були представлені рішення реальних бізнес-кейсів і втілення їх у життя. Професійні маркетологи Украї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Динамічний маркетинг для майбутніх професіоналів 13 березня 2018

Четвертокурсники-винороби прослухали інформаційний семінар

Студенти 4 курсу, що навчаються за програмою «Технології продуктів бродіння і виноробства», з метою оперативного пошуку інформації, ознайомлення з електронним каталогом, здійснення швидкого і якісного пошуку літератури за різними параметрами прослухали інформаційний семінар. Доповідач – старший бібліотекар Науково-технічної бібліотеки університету...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсники-винороби прослухали інформаційний семінар 14 березня 2019

Активісти профспілки НУХТ приєдналися до акції за збереження соціальних стандартів

17 грудня 2019 року у Києві Федерація профспілок України, її членські організації в умовах лібералізації трудового законодавства та наступу на права профспілок провели солідарну акцію профспілок біля Верховної Ради України, в якій взяли участь активісти профспілки НУХТ. Акція проводилася на підтримку законопроектів Трудового кодексу України №2410,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активісти профспілки НУХТ приєдналися до акції за збереження соціальних стандартів 17 грудня 2019

Традиції волонтерства – невід’ємна складова нашого життя

Смілянський коледж харчових технологій нашого університету займає активну позицію у волонтерській діяльності. Щомісячні волонтерські передачі стали вже невід’ємною традицією у виховному процесі навчального закладу. Цього разу до обов'язкових волонтерських  справ приєдналось і плетіння захисних сіток. Сітки для плетіння привезли смілянські волонтер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиції волонтерства – невід’ємна складова нашого життя 30 січня 2017