Н У Х Т

Захисти магістрів-маркетологів – інтеграція з європейською освітою!

12 грудня 2024

Захисти магістрів-маркетологів – інтеграція з європейською освітою!

На кафедрі маркетингу відбувся захист кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 075 «Маркетинг», освітньо-професійної програми «Маркетинг», гаранткою якої є доцентка кафедри Ірина Бойко.

Магістранти денної та заочної форм здобуття освіти представили свої кваліфікаційні робот и і продемонстрували достатньо високий рівень підготовки та отриманих знань.

Члени екзаменаційної комісії – професорки Ольга Боднар і Ольга Пєтухова, доцентки Ірина Бойко і Ольга Крайнюченко та старша викладачка Ірина Ніколаєнко відзначили важливість розглянутих тематик та якісне представлення робіт, а також інноваційність і креативні підходи у вирішенні проблемних завдань з маркетингу підприємств.

Більшість робіт були високо оцінені комісією, а магістрантки Маргарита Москвіна (наукова керівниця – доцентка Наталія Скригун), Юлія Перебийніс (наукова керівниця – доцентка Тетяна Бєлова), Катерина Байцер (наукова керівниця – доцентка Катерина Семененко), Анастасія Венгаренко (наукова керівниця – доцентка Світлана Розумей) рекомендовані до отримання диплому з відзнакою.

Враховуючи те, що наші здобувачі освіти мають індивідуальні освітні траєкторії та орієнтуються на європейські освітні стандарти, вони можуть обирати тематики наукових досліджень і публічно їх захищати українською або міжнародною мовами. Тож, блискучий захист англійською мовою магістерської роботи на тему «The role of social networks in the formation of the environmental image of the enterprise» здійснила Катерина Лукашенко (наукова керівниця – доцентка Лариса Капінус). Англомовна дискусія членів комісії з магістранткою свідчить про зближення освітньої політики нашого університету з програмами іноземних закладів вищої освіти та інтеграцію України в освітній простір країн Європейського Союзу.

Колектив кафедри маркетингу вітає випускників із присвоєнням освітнього ступеня «магістр» і бажає рухатися вперед під мирним небом!

Опублікований: 12-12-2024
Читайте також:
Гідроліз крохмалю – важливий аспект багатьох харчових технологій

28 жовтня на кафедрі технології цукру і підготовки води відбулася відкрита лекція на тему «Гідроліз крохмалю: сутність процесу, продукти, використання в харчових технологіях», яку у рамках вивчення дисципліни «Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв. Модуль 3» прочитав для здобувачів 3 курсу спеціальності «Харчові технології» к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гідроліз крохмалю – важливий аспект багатьох харчових технологій 29 жовтня 2024

Новорічний подарунок – акредитовано магістерську освітню програму «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»!

26 грудня 2023 року відбулося чергове засідання Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, на якому було прийнято рішення про акредитацію ще однієї освітньо-професійної програми нашого університету – «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новорічний подарунок – акредитовано магістерську освітню програму «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»! 28 грудня 2023

Факультет ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка профорієнтує учнівську молодь

Злагоджена командна робота здобувачів освіти і адміністрації факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка з профорієнтації учнівської молоді триває. Місце нової профорієнтаційної зустрічі – спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №255 з поглибленим вивченням природничо-математичних предметів Дарницького району м. К...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Факультет ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка профорієнтує учнівську молодь 19 квітня 2024

Здобувачі бакалаврської освітньої програми «Технології харчування» опановують стан штучного інтелекту в управлінні ризиками

21-22 листопада 2023 року Інститут управління стратегічними ризиками (ISRM) (м. Лондон) запросив учасників Ukraine Global Faculty взяти участь у віртуальній дводенній конференції «Стан ШІ в управлінні ризиками» («State of AI in Risk Management»). Сьогодні штучний інтелект усе частіше впроваджується у багатьох секторах через його потенціал змінити ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі бакалаврської освітньої програми «Технології харчування» опановують стан штучного інтелекту в управлінні ризиками 23 листопада 2023