Н У Х Т

Захисти магістрів-маркетологів – інтеграція з європейською освітою!

12 грудня 2024

Захисти магістрів-маркетологів – інтеграція з європейською освітою!

На кафедрі маркетингу відбувся захист кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 075 «Маркетинг», освітньо-професійної програми «Маркетинг», гаранткою якої є доцентка кафедри Ірина Бойко.

Магістранти денної та заочної форм здобуття освіти представили свої кваліфікаційні робот и і продемонстрували достатньо високий рівень підготовки та отриманих знань.

Члени екзаменаційної комісії – професорки Ольга Боднар і Ольга Пєтухова, доцентки Ірина Бойко і Ольга Крайнюченко та старша викладачка Ірина Ніколаєнко відзначили важливість розглянутих тематик та якісне представлення робіт, а також інноваційність і креативні підходи у вирішенні проблемних завдань з маркетингу підприємств.

Більшість робіт були високо оцінені комісією, а магістрантки Маргарита Москвіна (наукова керівниця – доцентка Наталія Скригун), Юлія Перебийніс (наукова керівниця – доцентка Тетяна Бєлова), Катерина Байцер (наукова керівниця – доцентка Катерина Семененко), Анастасія Венгаренко (наукова керівниця – доцентка Світлана Розумей) рекомендовані до отримання диплому з відзнакою.

Враховуючи те, що наші здобувачі освіти мають індивідуальні освітні траєкторії та орієнтуються на європейські освітні стандарти, вони можуть обирати тематики наукових досліджень і публічно їх захищати українською або міжнародною мовами. Тож, блискучий захист англійською мовою магістерської роботи на тему «The role of social networks in the formation of the environmental image of the enterprise» здійснила Катерина Лукашенко (наукова керівниця – доцентка Лариса Капінус). Англомовна дискусія членів комісії з магістранткою свідчить про зближення освітньої політики нашого університету з програмами іноземних закладів вищої освіти та інтеграцію України в освітній простір країн Європейського Союзу.

Колектив кафедри маркетингу вітає випускників із присвоєнням освітнього ступеня «магістр» і бажає рухатися вперед під мирним небом!

Опублікований: 12-12-2024
Читайте також:
Студентка спеціальності «Реклама та зв’язки з громадськістю» – срібний призер Відкритого кубку України з кіокушинкай карате

15 грудня відбувся Відкритий кубок України серед дорослих жінок, чоловіків і ветеранів із кіокушинкай карате. Студентка спеціальності «Реклама та зв’язки з громадськістю» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Анастасія Осокіна взяла участь у Кубку, виступивши в категорії 1985-2001 років народження (вага до 55 кг). Анастасія пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка спеціальності «Реклама та зв’язки з громадськістю» – срібний призер Відкритого кубку України з кіокушинкай карате 18 грудня 2019

Здобувачі освіти представляють НУХТ на «Black Sea Science-2024»

Наші талановиті здобувачі освіти щорічно беруть участь і виборюють перемоги у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science», який проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association. Цього року до участі у секції «Харчова наука і техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти представляють НУХТ на «Black Sea Science-2024» 18 березня 2024

Молоді науковці презентують результати своїх дисертаційних досліджень

Попри складну ситуацію, наші молоді науковці продовжують активні наукові пошуки й плідно працюють над своїми дисертаційними дослідженнями. Цього тижня на кафедрі автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління (АКТСУ) відбувся науковий семінар, на якому було презентовано основні результати дисертаційних досліджень Михайла Грами. Наукове...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді науковці презентують результати своїх дисертаційних досліджень 25 листопада 2022

Викладацьку майстерність колеги оцінили на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося відкрите заняття доцента кафедри Юрія Булія з дисципліни «Технологія продуктів спиртового бродіння. Модуль 1. Технологія пива» для здобувачів-бакалаврів групи ТБ-3-8ск. Тема відкритої лекції – «Особливості технології різних типів солодів та їх призначення». На лекції був присутній...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладацьку майстерність колеги оцінили на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 14 жовтня 2022