Н У Х Т

Закордонна практика здобувачів освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у кращих готельних підприємствах Республіки Болгарія

02 жовтня 2024

Закордонна практика здобувачів освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у кращих готельних підприємствах Республіки Болгарія

Однією із сильних сторін освітньо-професійних програм «Готельно-ресторанна справа» і «Готельна і ресторанна справа» першого і другого рівнів вищої освіти в нашому університеті є практико-орієнтоване навчання з можливістю проходження практики зі стажуванням за кордоном.

У рамках плідної багаторічної співпраці з компанією ЕООД «ТУРАЛ С» під керівництвом Гешо Любенова, яка не припинялася ні у роки Covid-19, ні під час повномасштабного вторгнення росії на нашу територію, здобувачі освіти проходять літню практику і стажуються у Республіці Болгарія. Бази практики – кращі чотири- та п’ятизіркові готельні підприємства на сонячному узбережжі.

Закордонна практика – це неймовірний професійний та особистий експіріенс, покращення іншомовної мовленнєвої компетентності, hard і soft skills, нетворкінг із професіоналами сфери HoReCa, кар’єрний коучинг від управлінців готельно-ресторанного бізнесу, вивчення світових тенденцій індустрії гостинності, а також цінний міжкультурний досвід, знайомство з атракціями курортів Болгарії і гастрономічний туризм.

Відповідальні та ініціативні здобувачі бакалаврського і магістерського рівнів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» під час проходження практики знаходять свою істинну мотивацію для професійної та кар’єрної реалізації в сфері гостинності. Це сприяє успішному працевлаштуванню випускників як у вітчизняних, так і міжнародних готельних підприємствах.

Колектив випускової кафедри вдячний за високий рівень організації закордонної практики доцентці Олені Шидловській.

Міжнародне співробітництво з провідними підприємствами сфери гостинності для забезпечення якості освітнього процесу  – це незмінний пріоритет кафедри готельно-ресторанної справи.

Опублікований: 02-10-2024
Читайте також:
«Першопрохідці» у галузі біоенергетики

Сьогодні магістранти, що навчаються за освітньою програмою «Промислова біотехнологія», стали першовідкривачами лабораторних робіт із дисципліни «Біоенергетика та охорона довкілля» (раніше у навчальному плані дисципліни були лише практичні). Здобувачам дали можливість відчути себе не тільки розробниками альтернативних енерготехнологій, але й доповід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Першопрохідці» у галузі біоенергетики 22 вересня 2021

Колектив кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв вдячний Бердичівському коледжу за підготовку молоді

Випускники Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права Ярослав Косюченко, Роман Супруненко і Богдан Чашківський, які нині навчаються в НУХТ за освітніми програмами «Інжиніринг харчових виробництв» та «Інжиніринг фармацевтичних і біотехнологічних виробництв», днями відвідали рідний навчальний заклад, де поділилися враженнями про навчання...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв вдячний Бердичівському коледжу за підготовку молоді 20 травня 2019

Інституційний репозитарій НУХТ серед кращих в Україні і світі

За підсумками чергового рейтингу репозитаріїв – Transparent Ranking: Institutional Repositories by Google Scholar – інституційний репозитарій нашого університету (eNUFTIR) посів 120-те місце у світі серед майже 4500 учасників і 6 місце серед репозитаріїв України. У Міжнародному центрі ISSN (в рамках реалізації проєкту ROAR за підтримки інформаційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інституційний репозитарій НУХТ серед кращих в Україні і світі 27 серпня 2024

Впроваджуємо інноваційні технології у процес навчання іноземним мовам

16 травня 2018 року викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації провели ІV Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Інноваційні методи викладання іноземних мов у немовних вищих навчальних закладах». На пленарному засіданні з доповідями виступили завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Галина ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Впроваджуємо інноваційні технології у процес навчання іноземним мовам 17 травня 2018