Відбулася відкрита лекція з дисципліни «М’ясні технології. Модуль 1. Технології первинної переробки сільськогосподарських тварин і птиці» доцента кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігоря Страшинського для здобувачів третього курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія».
Лектор зосередив увагу на технологічних процесах і режимах за темою «Забій та первинне перероблення великої рогатої худоби», обладнанні потоково-механізованих ліній у факторах, які впливають на якість м’яса яловичини на етапі первинного перероблення.
Лекція супроводжувалася мультимедійною презентацією, яка містила схеми, таблиці та рисунки. Викладений матеріал стане здобувачам у пригоді не лише під час виконання курсових робіт, проєктів і кваліфікаційної роботи, а й у професійній діяльності.
Заняття відбулося в режимі конференції ZOOM, до якої приєдналися завідувач і викладачі кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів.