Н У Х Т

Розвиваємо партнерство з Hochschule Geisenheim University (Німеччина)

03 липня 2023

Розвиваємо партнерство з Hochschule Geisenheim University (Німеччина)

Завершився інформаційно-насичений, активний та надзвичайно цікавий тиждень для персоналу університетів-партнерів в Hochschule Geisenheim University (Німеччина), учасницею якого була професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько.

Програма перебування включала презентацію магістерської програми «Vinifera Euromaster» та бакалаврської «International Wine Business», відвідування дослідницьких центрів, відділів і лабораторій університету, лекцій та семінарів, можливість брати участь у маркетингових дослідженнях і наукових роботах студентів. Учасники ознайомились із організацією освітнього процесу та особливостями викладання дисциплін.

У програмі перебування також були напрочуд цікаві екскурсії: відвідали мальовничий об'єкт всесвітньої спадщини ЮНЕСКО «Upper Middle Rhine Valley», пам'ятник Нідервальд, висотою 38 метрів, який символізує перемогу німців над французами у війні 1870-1871 років та Монастир Ебербах – один із найвидатніших середньовічних монастирів Німеччини XII століття, в якому монахи культивували виноград і займалися виноробством, та у якому збереглися старовинні преси для винограду.

Викладачка зустрілася зі здобувачками кафедри Златою Присяжнюк та Анастасією Похиленко, які наразі перебувають в університеті Гайзенхайма та навчаються уже другий семестр за програмою академічної мобільності Ерасмус +. Дівчата в захваті від атмосфери навчального середовища, методів навчання, можливості спілкування зі студентами різних країн та відомими професорами.

На заключній зустрічі обговорили подальші напрямки співпраці з університетом Гайзенхайма та потенційні напрямки співробітництва з колегами з Косово, Албанії, Грузії та Вірменії.

Зазначимо, що Угода про співробітництво між нашим університетом і Університетом Гайзенхайма була підписана у 2019 році. За цей час п’ять здобувачів взяли участь у академічній мобільності, і у наступному навчальному році Університет чекає на ще одну студентку з НУХТ.

Опублікований: 03-07-2023
Читайте також:
Мандруємо світами разом із Еnglish speaking club

Давно мріяли опинитися в екзотичних країнах? А ось студенти Навчально-наукового інституту економіки і управління та факультету автоматизації і комп’ютерних систем разом із іноземним гостем Stuart Snuggs та викладачем Наталією Божок нещодавно мали таку змогу. Тому що  чергове засідання Еnglish speaking club було присвячене темі «The Spirit of Advent...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мандруємо світами разом із Еnglish speaking club 07 листопада 2019

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу вперше відбувся захист дипломних робіт освітнього ступеню «магістр», спеціальності «Туризмознавство»

20-22 лютого 2017 року на кафедрі туристичного та готельного бізнесу вперше відбувся захист дипломних робіт освітнього ступеню «магістр», спеціальності «Туризмознавство (за видами)». Очолив роботу екзаменаційної комісії доктор географічних наук, професор, завідувач кафедри країнознавства і туризму НАУ Геннадій Балабанові. У складі комісії працювал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу вперше відбувся захист дипломних робіт освітнього ступеню «магістр», спеціальності «Туризмознавство» 27 лютого 2017

Практичний досвід експлуатації систем керування ТДВ «Яготинський маслозавод» набувають наші студенти

Старший викладач кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління Роман Міркевич відвідав ТДВ «Яготинський маслозавод», де студенти четвертого курсу кафедри Ілля Величко, Олексій Міркевич і Олексій Фіщенко проходять виробничу практику. У ході практики наші студенти активно користуються можливістю докладно вивчити технологію вигот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід експлуатації систем керування ТДВ «Яготинський маслозавод» набувають наші студенти 31 січня 2020

Вперше відбулися захисти кваліфікаційних робіт магістрів за спеціальністю «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів»

На кафедрі хімічної технології та фізичної і колоїдної хімії вперше відбулися захисти кваліфікаційних робіт магістрів за спеціальністю «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів». Це нова спеціальність у нашому університеті, тому велика увага приділяється її першим випускникам, які власними здобутками та наполегливою працею довели ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вперше відбулися захисти кваліфікаційних робіт магістрів за спеціальністю «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» 23 лютого 2017