Н У Х Т

Студенти зі штату Арізона (США) відвідали університет

28 березня 2018

Студенти зі штату Арізона (США) відвідали університет

Колектив кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації організував відвідування НУХТ делегацією у складі 12 американських студентів зі штату Арізона та давніх друзів кафедри Thomas Stevenson і Stuart Snuggs.

Іноземні гості відвідали уроки іноземної мови, де за їх участю відбулися круглі столи “Presenting a product”, “Marketing strategies in Ukraine and in the USA”, “Money”, “Food”, “Presentations” та іншi. Окрім зазначених тем, американські та українські студенти обговорювали університетське життя, щиро ділились планами на майбутнє та кумедними історіями зі своїх навчальних буднів.

Завідувач кафедри Галина Чередніченко та викладачі кафедри Наталія Божок, Світлана Бебко, Наталія Ципанова, Павло Покотило, Алла Щеглова, Олена Ковальова та Юлія Калюжна підготували для студентів та гостей цікаві дискусійні питання, інтерактивні та групові ігри, завдяки яким спілкування відбувалося в дружній й захоплюючій англомовній атмосфері.

Офіційна частина була продовжена святковим солодким столом і чаюванням, організованим викладачем Наталією Божок, де у більш неформальній атмосфері продовжувалося знайомство американських та українських студентів і відбувався обмін контактами для подальшого спілкування.

Захід значною мірою сприяв обміну міжкультурним досвідом, вдосконаленню англомовної розмовної компетенції студентів і розвитку україно-американської дружби.

Сподіваємось, що американські гості ще завітають до нашого університету.

Опублікований: 28-03-2018
Читайте також:
Позитивний досвід викладання лекційного матеріалу англійською мовою на кафедрі технології оздоровчих продуктів

Відповідно до Стратегічного плану розвитку Національного університету харчових технологій на 2021-2025 роки та пункту 2.14 «Збільшення кількості годин навчальних занять для здобувачів вищої школи, які проводяться англійською мовою» Перспективного плану розвитку кафедри технології оздоровчих продуктів, 22 листопада поточного року з дисципліни «Інтер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Позитивний досвід викладання лекційного матеріалу англійською мовою на кафедрі технології оздоровчих продуктів 24 листопада 2021

На кафедрі біотехнології і мікробіології захистили магістерські дипломні роботи студенти заочної форми навчання

12 червня 2018 р. на кафедрі біотехнології і мікробіології захищали магістерські дипломні роботи студенти заочної форми навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» спеціалізацій «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія». До складу екзаменаційної комісії з атестації здобувачів вищої освіти увійшли викладачі кафедри ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології і мікробіології захистили магістерські дипломні роботи студенти заочної форми навчання 13 червня 2018

НУХТ традиційно збирає цукрову громаду на наймасштабніший галузевий форум

Березень – місяць, коли в нашому університеті традиційно збираються цукровики України, а також близького і дальнього зарубіжжя. Для багатьох із них це – нагода знову навідати Альма матер, а ще поділитися своїми здобутками, задумами, а то й проблемами з колегами, однодумцями й друзями, знайти нових партнерів і нові ринки збуту для продукції своїх пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ традиційно збирає цукрову громаду на наймасштабніший галузевий форум 21 січня 2020

Потужності Проблемної науково-дослідної лабораторії університету – до послуг магістрантів

Осередком активних наукових досліджень в нашому університеті є Проблемна науково-дослідна лабораторія. Її потужностями та унікальним обладнанням можуть користуватися і корифеї науки, і молоді науковці, і здобувачі освіти. Ось і магістрантка спеціальності «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Ма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Потужності Проблемної науково-дослідної лабораторії університету – до послуг магістрантів 22 грудня 2023