Н У Х Т

НУХТ традиційно збирає цукрову громаду на наймасштабніший галузевий форум

21 січня 2020

НУХТ традиційно збирає цукрову громаду на наймасштабніший галузевий форум

Березень – місяць, коли в нашому університеті традиційно збираються цукровики України, а також близького і дальнього зарубіжжя. Для багатьох із них це – нагода знову навідати Альма матер, а ще поділитися своїми здобутками, задумами, а то й проблемами з колегами, однодумцями й друзями, знайти нових партнерів і нові ринки збуту для продукції своїх підприємств. Адже впродовж років наприкінці першого весняного місяця НУХТ збирає цукрову громаду на наймасштабніший форум – Міжнародну науково-технічну конференцію «Перспективи розвитку цукрової промисловості України».  Цього року вона працюватиме 24-25 березня, як і завжди за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національної асоціації цукровиків України.

Учасники зібрання дізнаються про підсумки роботи бурякоцукрової галузі України за 2019 рік і завдання на поточний рік, обговорять шляхи забезпечення конкурентоспроможності українського цукру, поділяться досвідом використання сучасних технологій та обладнання в цукровій галузі, подискутують щодо хіміко-технологічного контролю виробництва цукру, познайомляться зі сучасними технологіями створення систем автоматизації підприємств цукрової промисловості, а також прикладними аспектами енергозаощадження та використання нетрадиційних джерел енергії на цукрових заводах.

Робочі мови конференції – англійська, українська і російська.

Як і у попередні роки у рамках конференції працюватиме виставка сучасних технологій, матеріалів та обладнання для цукрової промисловості. Підприємства й організації, що бажають взяти участь у виставкових заходах, не пізніше 23 березня 2020 р. мають звернутися за тел. (044) 287-97-77.

Запрошуємо до участі всіх зацікавлених.

Подробиці тут.

Опублікований: 21-01-2020
Читайте також:
Науково-практичний інтенсив від Enzym Group: неймовірна прокачка soft і hard skills

Здобувачі бакалаврату 3 та 4 курсів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Олег Висоцький і Єлизавета Дон взяли участь у тривалому та плідному науково-практичному інтенсиві від Enzym Group та компанії Explogen в одній із провідних лабораторій України. За три дні здобувачі ознайомилися зі сучасними досягненнями у галузі молекулярної біол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-практичний інтенсив від Enzym Group: неймовірна прокачка soft і hard skills 03 листопада 2023

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування кіносеанси перетворюють на навчання

Навчальний рік підходить до кінця та ще й в такому незвичному форматі. Протягом вимушеного карантину і викладачі, і студенти навчилися вчити і вчитися з допомогою нових технологій, нових засобів комунікації. І чому б не скористатися послугами системи комунікаційних технологій Zoom, яка дає можливість організовувати відеоконференції, онлайн-зустріч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування кіносеанси перетворюють на навчання 03 червня 2020

Важливі технологічні аспекти від гостьової лекторки

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася гостьова лекція директорки з якості та головної технологині пивоварні GONZO Юлії Кириленко. Лекція була присвячена важливим аспектам технології затирання зернопродуктів у пивоварінні, що є одним із ключових етапів виробництва пива. Фахівчиня детально розповіла про сировину, яку ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливі технологічні аспекти від гостьової лекторки 18 жовтня 2024

Про функціонування ресторанного бізнесу в умовах війни від HR-директорки – здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

HR-директорка компанії «Pesto Family» Віра Новицька в рамках дисципліни «Ресторанна справа» прочитала гостьову лекцію здобувачам освіти третього курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа». Тема лекторію – «Ресторанний бізнес мережі закладів «Pesto café» в умовах сьогодення». Гос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про функціонування ресторанного бізнесу в умовах війни від HR-директорки – здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 22 травня 2024