Н У Х Т

На кафедрі біотехнології і мікробіології захистили магістерські дипломні роботи студенти заочної форми навчання

13 червня 2018

На кафедрі біотехнології і мікробіології захистили магістерські дипломні роботи студенти заочної форми навчання

12 червня 2018 р. на кафедрі біотехнології і мікробіології захищали магістерські дипломні роботи студенти заочної форми навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» спеціалізацій «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія».

До складу екзаменаційної комісії з атестації здобувачів вищої освіти увійшли викладачі кафедри – професор Тетяна Пирог, доценти Оксана Скроцька та Віктор Стабніков. Голова комісії – к.т.н., завідувач відділу біотехнології Інституту продовольчих ресурсів НААН України Світлана Даниленко, секретар – асистент кафедри Тетяна Нечипор.

Студенти, які захищали свої роботи, працюють за фахом на провідних підприємствах України: в галузі фармації – ПАТ «Фармак», ПАТ «Київмедпрепарат», ПАТ «Борщагівский ХФЗ»; харчовій галузі – ДП «Укрспирт», ПАТ «Оболонь» Красилівське»; в галузі біотехнології – компанія «БіоТестЛаб» та інших. Що є підтвердженням того, що спеціальність біотехнолога є універсальною та відкриває широкі можливості для випускників.

Загалом на розгляд комісії були представлені 14 магістерських робіт. Члени комісії відзначили достатній рівень підготовки магістрів-біотехнологів заочної форми навчання та актуальність обраних тем. Підводячи підсумки захистів магістерських робіт на кафедрі біотехнології і мікробіології, слід зазначити, що 6 робіт були захищені на оцінку «добре».

Вітаємо магістрів-біотехнологів і бажаємо їм подальших успіхів!

Опублікований: 13-06-2018
Читайте також:
Провідний досвід відомих шеф-кухарів переймають наші студенти

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу та туризму нашого університету протягом січня відбувається серія кулінарних майстер-класів від бренд-менеджер мережі «23 ресторани», учасниці кулінарного шоу «Пекельна кухня» Олени Жаботинської. Заплановано проведення 10-ти тематичних майстер-класів. Учасники майстер-класу – викладачі, майстри вир...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Провідний досвід відомих шеф-кухарів переймають наші студенти 25 січня 2019

Рекомендації для власної «прокачки» отримали здобувачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології» 2-го року навчання факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу зустрілися з психотерапевтом і корпоративним психологом Віталієм Окольнічим. Тематика лекції була присвячена одному з актуальних питань для здобувачів нашого університету – «Перебудова свідомості: від дистанційного до очного»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рекомендації для власної «прокачки» отримали здобувачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 22 вересня 2021

На часі підготовка кваліфікаційних робіт

Перед етапом проведення попередніх захистів на кафедрі експертизи  харчових продуктів відбувся методичний семінар щодо уточнення вимог до виконання графічної частини кваліфікаційної роботи бакалаврів. Доповідачка, доцентка Оксана Петруша презентувала основні складові графічної частини, приділивши увагу особливостям представлення графічної інформац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На часі підготовка кваліфікаційних робіт 31 травня 2021

Фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці і відділу охорони праці та техніки безпеки НУХТ вітають з Днем охорони праці

28 квітня Україна разом із усім світом відзначає День охорони праці. Цього року Міжнародною організацією праці визначений девіз Дня охорони праці – «Зупинимо пандемію: безпека здоров’я на роботі може врятувати життя». Завдання роботодавця – створити безпечні умови праці на робочих місцях. Атака нового коронавірусу – випробування не лише людського ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці і відділу охорони праці та техніки безпеки НУХТ вітають з Днем охорони праці 28 квітня 2020