Н У Х Т

Наші студенти – серед переможців Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018»

22 грудня 2017

Наші студенти – серед переможців Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018»

20-21 грудня на базі нашого університету відбувся фінал і закриття Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018», ініційованого благодійним Фондом Бориса Колеснікова. Відкриття конкурсу відбулося 10 листопада 2017 року, і він тривав півтора місяці.

Всього до участі в конкурсі зареєструвалися 800 учасників з усієї України. Конкурсанти пройшли два етапи відбору: в листопаді написали мотиваційні есе, а 20 грудня 73 фіналісти захистили власні проекти перед членами журі.

Виступи фіналістів та актуальність студентських проектів оцінювали: директор м'ясокомбінату компанії «АПК Інвест» Іван Башкирії, начальник виробничого відділу компанії «Конті» Тетяна Курчаєва, генеральний директор компанії «Артвайнері» Ігор Толкачов і директор з виробництва «Артвайнері» Людмила Поваляєва, директор благодійного Фонду Софія Мудрик.

У конкурсі взяли участь студенти з нашого університету, Дніпровського національного університету ім. Олеся Гончара, Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету, Національного університету біоресурсів і природокористування України, Одеської національної академії харчових технологій, Чернігівського національного технологічного університету, Харківського державного університету харчування та торгівлі, Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Василенка, Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут».

На розсуд журі були представлені різноманітні проекти, присвячені виробництву продуктів оздоровчого харчування, вегетаріанству, бізнес-проекти закладів харчування. Фіналісти охопили практично всі продукти харчування: кондитерські і хлібобулочні вироби, напої, продукти дитячого харчування, молочні коктейлі, сири, масляні суміші, продукти для діабетиків і вегетаріанців. Крім того, були ідеї по створенню їстівного посуду та упаковки, ідеї для ресторанного бізнесу і багато іншого.

21 грудня були оголошені імена 30 переможців. У актовій залі університету зібрались конкурсанти, студенти та викладачі університету. Фіналістів конкурсу та учасників привітали директор благодійного Фонду Софія Мудрик, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва, члени журі Іван Башкирії, Тетяна Курчаєва та Людмила Поваляєва. А президент благодійного Фонду Борис Колесніков вручив дипломи 30 конкурсантам на відвідування кондитерської виставки ISM-2018 у Кельні.

До переможців увійшли 8 студентів Навчального-наукового інституту харчових технологій нашого університету: магістри Марія Грицевич, Софія Веремчук, Олеся Безушко, Марія Боярська, студенти – 2 курсу Аліна Вороніна, 3 курсу Олександр Висоцький і 4 курсу Карина Вікулова та Владислав Солошенко.

Уже в січні під час відвідування експозиції в Німеччині наші студенти ознайомляться зі світовими новинками кондитерської галузі.
Вітаємо переможців!
Запрошуємо й інших студентів брати участь у наукових проектах і конкурсах!

Опублікований: 22-12-2017
Читайте також:
Про лідерство на черговому засіданні English speaking club

Викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs провела чергове засідання English speaking club для здобувачів першого і другого курсів Навчально-наукового інституту економіки і управління та факультету автоматизації і комп’ютерних систем на тему «Leadersip». Тема лідерств...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про лідерство на черговому засіданні English speaking club 10 листопада 2021

Зворушливе свято прощання з випускниками відбулося на факультеті біотехнології та екологічного контролю

22 лютого у актовій залі університету дружна родина факультету біотехнології та екологічного контролю прощалася зі своїми цьогорічними випускниками-магістрами та бакалаврами. Ця зима для випускників стала особливою, адже вони перегорнули ще одну сторінку свого життя – закінчили університет, де їх життя було сповнене цікавих моментів, неймовірних п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зворушливе свято прощання з випускниками відбулося на факультеті біотехнології та екологічного контролю 25 лютого 2019

Де найкраще шукати інформацію для своєї магістерської роботи дізналися здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Важливою складовою якісної підготовки кваліфікаційної магістерської роботи є ознайомлення з останніми науковими досягненнями і тенденціями розвитку відповідної галузі. Найкращим джерелом такої інформації є наукові публікації в національних і міжнародних фахових виданнях. Але як не розгубитися у цьому інформаційному полі? Адже все більше видань пред...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Де найкраще шукати інформацію для своєї магістерської роботи дізналися здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 04 жовтня 2023

Студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів представили свій науковий доробок на конференції у Львові

Доброю традицією випускової кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів є представлення студентами свого наукового доробку, яке вони здійснюють під керівництвом професорсько-викладацького складу кафедри, на студентських наукових конференціях, як у межах нашого університету, так і у інших навчальних закладах. Цього разу бакалаври кафедри були гостя...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів представили свій науковий доробок на конференції у Львові 07 травня 2018