Н У Х Т

Де найкраще шукати інформацію для своєї магістерської роботи дізналися здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

04 жовтня 2023

Де найкраще шукати інформацію для своєї магістерської роботи дізналися здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Важливою складовою якісної підготовки кваліфікаційної магістерської роботи є ознайомлення з останніми науковими досягненнями і тенденціями розвитку відповідної галузі. Найкращим джерелом такої інформації є наукові публікації в національних і міжнародних фахових виданнях. Але як не розгубитися у цьому інформаційному полі? Адже все більше видань представлено в Інтернеті, але їхня якість не завжди відповідає міжнародним стандартам. То де ж найкраще шукати інформацію для своєї магістерської роботи?

За відповідями на ці запитання магістранти груп ТХ-1-4М і ТО-1-7М кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів разом із своїм викладачем Валерієм Махиньком завітали до відділу інформаційних технологій Науково-технічної бібліотеки університету.

Інна Путіліна, завідувачка цього відділу, порадила розпочати з університетського репозитарію, який займає традиційно високі місця у міжнародних і всеукраїнських рейтингах. А для поглиблення знань розповіла про відомі наукометричні бази даних Web of Science та Scopus, які можуть використовуватися викладачами та студентами нашого університету безкоштовно.

Після цікавої доповіді відбулося активне обговорення, у ході якого Інна Путіліна відповіла на всі запитання та надала необхідні пояснення, а також пообіцяла повну підтримку в наукових пошуках магістрантів від усіх співробітників відділу інформаційних технологій бібліотеки.

Опублікований: 04-10-2023
Читайте також:
У цікавих івентах від Кулінарної Академії беруть участь наші викладачі

Викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу знову на Zoom-конференції «CHEF NEWS» від Кулінарної Академії, яка відбулася 16 червня 2020 року. Під час конференції «М’ясо або риба?» своїми знаннями ділилися спікери: сомельє, бар-менеджер готелю «Inter Continental Kyiv» і мастер-коуч із проведення тренінгів по вину, спиртних напоях і сигарах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У цікавих івентах від Кулінарної Академії беруть участь наші викладачі 17 червня 2020

Планове засідання Профкому співробітників НУХТ

31 жовтня 2023 року відбулося планове засідання Профкому співробітників НУХТ спільно з головами  профбюро підрозділів. Нагальним питанням, яке розглянули, був стан проведення звіряння профспілкового членства у підрозділах університету. Наразі зменшення членів профспілки є наслідком скорочення штату через зменшення навантаження. Голова Профкому Вас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Планове засідання Профкому співробітників НУХТ 02 листопада 2023

Розширює горизонти співпраці факультет біотехнології та екологічного контролю

Незважаючи на карантинні обмеження та решту викликів сучасності, профорієнтаційна команда факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) в цьому навчальному році ефективно стартувала ще у вересні і, не збавляючи обертів, провела у минулому семестрі справжній марафон різноманітних заходів щодо підвищення інформованості майбутніх абітурієнт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширює горизонти співпраці факультет біотехнології та екологічного контролю 02 лютого 2022

Викладачі-управлінці персоналом пишаються креативними рішеннями своїх вихованців

Професійна HR-спільнота отримала якісне та кількісне поповнення. На кафедрі економіки праці та менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ захистилися 28 бакалаврів спеціалізації «Управління персоналом та економіка праці» денної форми навчання. Варто відзначити активність роботодавців, що пропонували нашим студентам-ейчар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі-управлінці персоналом пишаються креативними рішеннями своїх вихованців 23 червня 2018