Н У Х Т

Майстер-класи з інноваційної педагогіки від викладачів нашого навчального комплексу

17 лютого 2017

Майстер-класи з інноваційної педагогіки від викладачів нашого навчального комплексу

Один із звичайних навчальних днів для викладачів суспільних дисциплін і студентів Вінницького коледжу НУХТ увінчався циклом відкритих занять, які проводилися для викладачів-суспільників системи професійно-технічної освіти міста Вінниці та області з метою обміну досвідом роботи та професійної орієнтації, а також покращення педагогічної взаємодії викладачів різних типів навчальних закладів.

Спостерігаючи за проведенням багатоцільової інтерактивної лекції та семінарів із використанням мультимедійних презентацій і відеофрагментів, ілюстрацій, малюнків, роздаткового дидактичного матеріалу у поєднанні з живим словом викладачів, методиками особистісно-орієнтованого та кооперативного навчання, інсценізаціями, рольовими іграми, дискусіями і проектуванням при дослідженні проблемних питань, присутні на заняттях працівники та гості коледжу дійшли одностайного висновку: викладачі у співпраці зі студентами продемонстрували майстер-класи з інноваційної педагогіки.

Предметне навчання у коледжі тісно пов’язане з вихованням. Тож логічним завершення цього дня стало дійство «Звичаї і традиції мого народу», що відбулося в українській світлиці коледжу завдяки учасникам гуртків художньої самодіяльності та їх керівникам.

Нині народні традиції, супроводжуючи наше приватне життя, охоплюють усі сфери громадського і допомагають зберегти духовність, спадкоємність та єдність поколінь.

Саме такі підходи наповнюють навчання і виховання життєтворчим, духовним змістом і формують гуманістично спрямовану людину та конкурентоспроможного, соціально і професійно компетентного фахівця.

Опублікований: 17-02-2017
Читайте також:
Термін подання документів на отримання іменних стипендій ВРУ для молодих учених – докторів наук продовжено

Міністерство освіти і науки нагадує, що термін подання документів претендентів на отримання іменних стипендій Верховної Ради України для молодих учених – докторів наук продовжений до 31 серпня 2020 року. Відповідний лист Міністерства був розісланий проректорам із  наукової  роботи закладів вищої освіти, директорам наукових установ і підприємств. Р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Термін подання документів на отримання іменних стипендій ВРУ для молодих учених – докторів наук продовжено 12 серпня 2020

Нарада директорів бібліотек закладів вищої освіти

3 березня на базі Науково-технічної бібліотеки нашого університету відбулася нарада директорів бібліотек закладів вищої освіти (ЗВО) Києва та Київської області за темою «Затвердження форм звітності про діяльність бібліотек закладів вищої освіти та інструкції щодо їх заповнення». Науково-методичний відділ бібліотек ЗВО представив оновлений варіант ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нарада директорів бібліотек закладів вищої освіти 06 березня 2023

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася низка заходів присвячених Дню примирення та Дню Перемоги

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася низка заходів присвячених Дню примирення та Дню Перемоги. Особливо насиченим стало 8 травня. Студенти і педагогічний колектив коледжу під час перерв отримали можливість переглянути унікальні кадри фронтової хроніки, ознайомитися з документами і матеріалами на виставці творчих та пошукових ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася низка заходів присвячених Дню примирення та Дню Перемоги 10 травня 2018

Лекція головної технологині компанії «Оптіма-Юніон» для здобувачів освіти кафедри технології молока і молочних продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій 16 листопада 2021 р. відбулася гостьова олайн-лекція «Інноваційні інгредієнти для виробництва молочних продуктів», яку в рамках дисциплін «Інноваційні інгредієнти у технологіях молочних та молоковмісних продуктів», «Актуальні проблеми харчових технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція головної технологині компанії «Оптіма-Юніон» для здобувачів освіти кафедри технології молока і молочних продуктів 17 листопада 2021