Н У Х Т

Термін подання документів на отримання іменних стипендій ВРУ для молодих учених – докторів наук продовжено

12 серпня 2020

Термін подання документів на отримання іменних стипендій ВРУ для молодих учених – докторів наук продовжено

Міністерство освіти і науки нагадує, що термін подання документів претендентів на отримання іменних стипендій Верховної Ради України для молодих учених – докторів наук продовжений до 31 серпня 2020 року. Відповідний лист Міністерства був розісланий проректорам із  наукової  роботи закладів вищої освіти, директорам наукових установ і підприємств.

Рішення про продовження терміну прийому документів у зв'язку з карантином раніше прийняв Комітет ВРУ з питань освіти, науки та інновацій.

Клопотання про висунення претендента готує наукова установа, ЗВО або підприємство і разом із матеріалами подає до МОН або за підпорядкуванням до НАН, галузевих академій, відповідних центральних органів виконавчої влади. Зазвичай це треба зробити до 30 квітня, однак цього року кінцевий термін – 31 серпня.

Документи претендентів мають бути оформлені згідно з відповідною Інструкцією. Окрім зазначених у ній документів, необхідно подати 10 брошурованих примірників анотації подання.

МОН приймає документи за адресою: кім. 201 в, бульвар Тараса Шевченка, 16, м. Київ, 01601, Міністерство освіти і науки України.

Зауважимо, що ВРУ щороку призначає до 30 іменних стипендій для молодих учених – докторів наук. Переможці конкурсу щомісяця отримують виплати у розмірі п’яти прожиткових мінімумів для працездатних осіб, встановлених на 1 січня року отримання стипендії. Цього року стипендії розміром 10 510 грн. отримують 30 науковців.

Опублікований: 12-08-2020
Читайте також:
Вагомі наукові здобутки представили молоді науковці кафедри технології цукру і підготовки води

Кафедра технології цукру і підготовки води традиційно взяла активну участь у роботі 87-ї Міжнародної конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті». Науково-дослідна робота є невід’ємною частиною набуття фахових компетентностей майбутніх технологів, – про це зазнач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вагомі наукові здобутки представили молоді науковці кафедри технології цукру і підготовки води 16 квітня 2021

Результатами своїх наукових досліджень діляться наші науковці

Результатами наукових досліджень із удосконалення процесів і обладнання для виробництва м’ясних напівфабрикатів поділилися науковці кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв – аспірант Володимир Васильков і доцент Олександр Чепелюк Учасники наукового семінару зазначили, що використання представлених пропозицій дасть змогу забез...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Результатами своїх наукових досліджень діляться наші науковці 09 лютого 2021

Барви осені в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся конкурс-виставка осінніх композицій «Барви осені», які підготували студенти коледжу. На виставці були представлені композиції із природного матеріалу, що студенти виготовили власноруч. Барви осені різнокольорові… Жодна інша пора року не милує око таким багатс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Барви осені в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 09 жовтня 2019

Високий викладацький рівень демонструють викладачі кафедри туристичного і готельного бізнесу

29 жовтня 2019 року відбулася відкрита лекція «Природно-антропогенні рекреаційно-туристичні ресурси» к.г.н., доцента кафедри туристичного і готельного бізнесу Олени Харченко з дисципліни «Туристичне краєзнавство» для здобувачів 2 курсу спеціальності 242 «Туризм». Основні питання, розглянуті під час лекції – поняття про об’єкти природно-заповідного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий викладацький рівень демонструють викладачі кафедри туристичного і готельного бізнесу 30 жовтня 2019