Н У Х Т

Завершення весняних Біотехнологічних студій

11 квітня 2024

Завершення весняних Біотехнологічних студій

Останній день феєричних весняних Біотехнологічних студій, реалізованих за підтримки фармацевтичної компанії «Артеріум», відбувся на території постійних партнерів кафедри біотехнології і мікробіології АТ «Київмедпрепарат» («Артеріум»).

На початку зустрічі фахівчиня з навчання та розвитку персоналу Марина Герасименко запропонувала учасникам пройти бліц-опитування і дати відповідь на питання: «Чому я прийшов на Біотехнологічні студії?», «Що нового я дізнався?», «Як Біотехнологічні студії» вплинули на моє життя?» Кожний згадав свої враження, почуття та атмосферу гостинності колективу нашої кафедри біотехнології і мікробіології, нові знання та навички, які отримав під час участі у проєкті, а також нових друзів.

Цього дня учасники прослухали лекцію «Життєвий цикл лікарського засобу» від фахівчині з навчання та розвитку персоналу, спеціалістки зі стандартів GхP Ольги Лазні. Лекторка розповіла, що таке лікарський засіб і на які типи вони поділяються та про основні складові для виготовлення лікарських засобів. Також пані Ольга акцентувала увагу гостей на стандарти GхP, на основі яких і відбувається розроблення, дослідження і виготовлення лікарських засобів.

Родзинкою дня стала екскурсія виробництвом «Київмедпрепарат», де учасники проєкту побачили процес отримання твердих лікарських форм (капсул і таблеток), етапи підготовки сировини і упаковки для отримання ін’єкційних форм і сучасну дільницю пакування і фасування вже готової продукції та переконалися, що вітчизняні ліки виготовляються за усіма вимогами, які відповідають міжнародному стандарту GMP.

Дякуємо нашим постійним друзям і партнерам, компанії «Артеріум» за допомогу в організації і проведенні Біотехнологічних студій і чекатимемо на нові зустрічі!

Опублікований: 11-04-2024
Читайте також:
Успішна атестація здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри готельно-ресторанної справи

З 11 по 17 лютого 2021 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів-магістрів денної та заочної форм навчання зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа». Атестація здобувачів магістерського рівня вищої освіти відбулася у формі пуб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішна атестація здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри готельно-ресторанної справи 22 лютого 2021

Якісно виконаними дипломними проектами вразили екзаменаційну комісію бакалаври кафедри екології та збалансованого природокористування

14 червня на кафедрі екології та збалансованого природокористування  розпочалися захисти бакалаврських дипломних проектів студентів денної форми навчання напряму 6.040106 «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування». Екзаменаційну комісію  очолила завідувач кафедри екології та збалансованого природокористування ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якісно виконаними дипломними проектами вразили екзаменаційну комісію бакалаври кафедри екології та збалансованого природокористування 15 червня 2018

Свято для маркетологів «LOVE IS… MARKETING»

На честь Дня маркетолога студенти 4-го курсу спеціальності «Маркетинг» у рамках вивчення практичної частини маркетингових дисциплін разом із викладачами влаштували свято найкреативнішої та найяскравішої індустрії. Було створено п’ять команд, які змагалися між собою у три етапи: «Future» (група МА-1-3), «Slay» (група  МА-1-3), «Шиншили маніпулятори...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято для маркетологів «LOVE IS… MARKETING» 27 жовтня 2023

Теоретичне навчання, практичні навички і нетворкінг зі стейкхолдерами для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Виїзне практичне заняття для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з навчальної дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства» було проведене викладачами кафедри, доцентом Асьят Абрамовою та асистентами Артемом Ущаповським і Лідією Булах в умовах міжнародного професійного фестивалю «Black Fest Ukrai...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Теоретичне навчання, практичні навички і нетворкінг зі стейкхолдерами для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 03 грудня 2019