Н У Х Т

Завершення весняних Біотехнологічних студій

11 квітня 2024

Завершення весняних Біотехнологічних студій

Останній день феєричних весняних Біотехнологічних студій, реалізованих за підтримки фармацевтичної компанії «Артеріум», відбувся на території постійних партнерів кафедри біотехнології і мікробіології АТ «Київмедпрепарат» («Артеріум»).

На початку зустрічі фахівчиня з навчання та розвитку персоналу Марина Герасименко запропонувала учасникам пройти бліц-опитування і дати відповідь на питання: «Чому я прийшов на Біотехнологічні студії?», «Що нового я дізнався?», «Як Біотехнологічні студії» вплинули на моє життя?» Кожний згадав свої враження, почуття та атмосферу гостинності колективу нашої кафедри біотехнології і мікробіології, нові знання та навички, які отримав під час участі у проєкті, а також нових друзів.

Цього дня учасники прослухали лекцію «Життєвий цикл лікарського засобу» від фахівчині з навчання та розвитку персоналу, спеціалістки зі стандартів GхP Ольги Лазні. Лекторка розповіла, що таке лікарський засіб і на які типи вони поділяються та про основні складові для виготовлення лікарських засобів. Також пані Ольга акцентувала увагу гостей на стандарти GхP, на основі яких і відбувається розроблення, дослідження і виготовлення лікарських засобів.

Родзинкою дня стала екскурсія виробництвом «Київмедпрепарат», де учасники проєкту побачили процес отримання твердих лікарських форм (капсул і таблеток), етапи підготовки сировини і упаковки для отримання ін’єкційних форм і сучасну дільницю пакування і фасування вже готової продукції та переконалися, що вітчизняні ліки виготовляються за усіма вимогами, які відповідають міжнародному стандарту GMP.

Дякуємо нашим постійним друзям і партнерам, компанії «Артеріум» за допомогу в організації і проведенні Біотехнологічних студій і чекатимемо на нові зустрічі!

Опублікований: 11-04-2024
Читайте також:
Тренуємо навички менеджменту креативних індустрій

Наприкінці жовтня 13 здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» 1-3 курсів і магістратури Навчально-наукового інституту економіки і управління стали стажерами на головній події молодіжної fashion-індустрії країни – Junior Fashion Week (JFW)2021 у КВЦ «Парковий». Протягом 3-х днів майбутні ейчари тренували навички організації м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренуємо навички менеджменту креативних індустрій 01 листопада 2021

Майбутні екологи вчаться досліджувати якість води та гранулометричний склад осадів

Проблемна науково-дослідна лабораторія університету має унікальне сучасне обладнання, яким можуть користуватися як знані науковці, так і молоді дослідники та здобувачі освіти. Також у здобувачів освіти НУХТ є можливість користуватися потужностями Центру колективного користування науковим обладнанням «Лабораторія біобезпеки, якості харчової продукці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні екологи вчаться досліджувати якість води та гранулометричний склад осадів 08 листопада 2024

На кафедрі готельно-ресторанної справи вивчають устаткування для підприємств харчування

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася відкрита лекція «Холодильне устаткування для складських приміщень закладів ресторанного господарства» доцента В’ячеслава Губені для студентів ІІІ курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». На заняття з дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» завітали колеги, з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі готельно-ресторанної справи вивчають устаткування для підприємств харчування 22 жовтня 2018

Нові знання для покращення якості освітнього процесу отримали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

3 травня 2022 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції прослухали вебінар «Погляд на освіту: стратегічний та операційний напрями». Спікерками вебінару були засновниця та очільниця Unique School Ірина Стефанська та методистка EdEra й академічна директорка Unique School Яніна Хіжінська. Учасники заходу отримали відповід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові знання для покращення якості освітнього процесу отримали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 05 травня 2022