Н У Х Т

Свято для маркетологів «LOVE IS… MARKETING»

27 жовтня 2023

Свято для маркетологів «LOVE IS… MARKETING»

На честь Дня маркетолога студенти 4-го курсу спеціальності «Маркетинг» у рамках вивчення практичної частини маркетингових дисциплін разом із викладачами влаштували свято найкреативнішої та найяскравішої індустрії.

Було створено п’ять команд, які змагалися між собою у три етапи: «Future» (група МА-1-3), «Slay» (група  МА-1-3), «Шиншили маніпулятори» (група  МА-1-4), «Ринкова Мафія» (група  МА-1-4), «Mix-Brain» (група МА-2-3).

Першим етапом був конкурс зі створення «Унікальної Торгової Пропозиції від брендів», де учасники продемонстрували свої вміння креативно мислити. Другий етап полягав у проходженні маркетингового квесту по локаціях університету, де команди повинні були демонструвати всі свої знання з логіки та маркетингу. Заключним етапом цього дійства був івент «Love is… Marketing», який проходив у студентському клубі, де команди-учасники взяли участь у брейн-рингу та змагались між собою на швидкість і розум.

За духом суперництва слідкувало професійне журі, до складу якого входили: керівниця групи з маркетингу компанії «PepsiCo» Вікторія Черкасова, заступник директора по роботі зі студентами Навчально-наукового інституту економіки і управління Олександр Тимченко, завідувачка кафедри маркетингу, професорка Ольга Пєтухова, гарантка бакалаврської освітньої програми «Маркетинг», доцентка Світлана Розумей, гарантка магістерської освітньої програми «Маркетинг», доцентка Ірина Бойко, smm-стратегиня кафедри маркетингу, доцентка Лариса Капінус.

За усіма підрахунками перше місце вибороли команди «Future» (МА-1-3) та «Mix-Brain» (МА-2-3), друге місце – «Шиншили маніпулятори» (МА-1-4) та «Slay» (МА-1-3), третє місце – «Ринкова Мафія» (МА-1-4).

Із професійним святом учасників і гостей привітали в онлайн-форматі випускники – менеджерка з постачання товарів у мережі Fozzy Group Ольга Кушпель та молодша бренд-менеджерка ТМ «Яготинське для дітей» Анастасія Венгаренко, а також стейкхолдери – менеджерка зовнішньоекономічної діяльності ТОВ «Торгівельно-промислове об'єднання «Аріста» Тетяна Лавриненко та співзасновник маркетинг-агенції «Ціль» Дмитро Машталір.

Атмосфера події панувала неймовірна – дух суперництва, музичні паузи, солодкі передбачення від Господині-берегині свята Ірини Ніколаєнко та маркетинговий торт. Усі учасники отримали заряд творчої енергії, чудовий настрій і нові знання.

Опублікований: 27-10-2023
Читайте також:
Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету провели семінар для науковців

23 березня у науковому читальному залі Науково-технічної бібліотеки університету відбувся науково-практичний семінар «Публікація в міжнародному виданні: практичні поради щодо оформлення, розповсюдження наукової роботи». Доповідач Валентина Каленська розповіла присутнім про рекомендації щодо вимог оформлення публікацій у міжнародних рейтингових нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету провели семінар для науковців 26 березня 2018

Українським вченим надано безкоштовний доступ до електронних ресурсів провідних видавництв світу

Українські вчені до кінця 2022 року отримали безкоштовний доступ до повнотекстових електронних ресурсів, доступних у межах проєкту Research4Life. Про це повідомляється в офіційній заяві на сайті проєкту. Перелік доступних ресурсів суттєво розширений. Більше 15 видавців додатково відкрили електронні колекції книг і журналів для користувачів із Укра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Українським вченим надано безкоштовний доступ до електронних ресурсів провідних видавництв світу 29 березня 2022

Біотехнології – твій шлях до успіху!

Цього тижня в нашому університеті гаряче. Безліч найрізноманітніших заходів, що відбуваються безперервно, а іноді й по кілька одночасно. Один із них – тижневі біотехнологічні студії факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК). Це – надзвичайно цікавий і насичений важливою інформацією, практичними воркшопами, приємними сюрпризами й пода...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнології – твій шлях до успіху! 26 жовтня 2023

Триває підготовка наукових кадрів

В університеті триває підготовка наукових кадрів. У спеціалізованій вченій раді Д 26.058.01 відбувся захист дисертації «Формування кластерів за участю підприємств молочної промисловості» на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) стар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває підготовка наукових кадрів 05 січня 2024