Н У Х Т

Як успішно впроваджувати проєкти Еразмус+ дізнавалися наші фахівці

08 січня 2021

Як успішно впроваджувати проєкти Еразмус+ дізнавалися наші фахівці

Національний Еразмус+ офіс в Україні в межах серії вебінарів для виконавців проєктів Програми ЄС Еразмус+ провів онлайн-захід «День переможців програми ЄС Еразмус+ напрям ЖАН МОНЕ: як успішно впроваджувати проєкт». Захід був організований спільно з Міністерством освіти і науки України за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні.

До вітального слова приєдналися голова секції місцевого розвитку та людського капіталу Представництва ЄС в Україні Мартін Шродер та генеральна директорка Директорату стратегічного планування та європейської інтеграції Міністерства освіти і науки України Рімма ель Джувейді Абулсан. Модератором заходу виступила координаторка  проєкту ЄС «Національний Еразмус+ офіс в Україні» Світлана Шитікова.

Захід ставив на меті ознайомити представників команд-переможців проєктів Жан Моне з рекомендаціями щодо управління коштами (менеджмент, впровадження, правила візуалізації, звітність), а також на досвіді українських університетів, які вже реалізують проєкти, дізнатися про національні особливості впровадження проєктів. Під час онлайн-заходу учасники мали змогу поспілкуватися зі спікерами, обмінятися досвідом та отримати відповіді на свої запитання.

До прямого підключення приєдналися понад 75 представників проєктів-переможців Жан Моне 2020 р., координаторів поточних проєктів, контактних осіб Еразмус+, представників підрозділів міжнародних зв’язків, бухгалтерів і фінансових менеджерів, а відеотрансляцію переглянули понад 100 слухачів.

До заходу долучилися і члени команди проєкту-переможця 2020 року кафедри екологічної безпеки та охорони праці нашого університету «Центр Досконалості Жана Моне «Центр Європейського Союзу Жана Моне з Циклічної та Зеленої Економіки» Ігор Якименко, Оксана Салавор, Оксана Ничик.

Опублікований: 08-01-2021
Читайте також:
Студенти заочної форми навчання Смілянської філії нашого університету здобули освітній ступень «Бакалавр»

У Смілянській філії нашого університету відбувся захист дипломних проектів студентів заочної форми навчання за освітнім ступенем «Бакалавр». Екзаменаційну комісію із захисту дипломних проектів очолив завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів університету Володимир Ковбаса. До складу комісії увійшли доцент кафедри техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти заочної форми навчання Смілянської філії нашого університету здобули освітній ступень «Бакалавр» 21 лютого 2017

Гордість кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Наші випускники неодноразово давали підстави своїм викладачам пишатися ними. І ще один привід для невимовної гордості дали нам випускники кафедри технології м`яса і м’ясних продуктів, сім’я Возняк. Христина і Тарас подарували автомобіль українськимм військовим. Машина поїхала на передову напакована необхідними речами та смаколиками для наших захис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гордість кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 24 березня 2022

Останні етапи вступної кампанії до бакалаврату

16 серпня завершилися строки вибору вступниками до бакалаврату місця навчання (виконання вимог до зарахування) на місця за кошти фізичних та юридичних осіб на небюджетні конкурсні пропозиції та на відкриті і фіксовані конкурсні пропозиції. Наразі в університеті триває зарахування вступників на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб. Ректор О...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останні етапи вступної кампанії до бакалаврату 18 серпня 2023

Підсумки і плани

Наприкінці грудня під головуванням ректора університету Олександра Шевченка відбулося останнє в 2023-му році спільне засідання організаційного і наукового комітетів із забезпечення реалізації довгострокового науково-дослідного і просвітницького проєкту «Здорове харчування від дитинства до довголіття». Підсумки роботи конференцій підвів голова Київ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки і плани 02 січня 2024