Н У Х Т

Відбудуємо альма матер разом!

01 червня 2023

Відбудуємо альма матер разом!

Дорогі випускники НУХТ, партнери університету!

Що роблять українці, коли у їх житті біда?

Перше – запитують «Як Ти?», далі – об’єднуються, підтримують і допомагають один одному. І це дає сили подолати складнощі, повернути втрачений контроль над ситуацією, спокійно та зважено прийняти найбільш раціональні рішення.

Від початку війни вже кожен із нас сприймає слово «тривога» не лише як звукове сповіщення про небезпеку. Чи може тривога у серці кожного бути іще більшою, аніж була дотепер? Так, може.

Під час чергової нічної атаки в результаті падіння уламків БпЛА було ушкоджено будівлі студмістечка Національного університету харчових технологій. Студенти та викладачі, що на той момент перебували у місці подій, живі. Проте, емоційний стан у всієї спільноти університету надскладний.

Ушкодження зазнали будівлі гуртожитків і спорткомплексу. Вже сьогодні проведено демонтаж понівечених вікон, прибирання приміщень і території від розбитого скла, тимчасовий ремонт блоків та кімнат. Проте, для повного відновлення потрібні значні сили і фінансові ресурси.

Університетська спільнота звертається до наших партнерів, випускників і всіх небайдужих із проханням підтримати Національний університет харчових технологій у цей складний час, до кожного, хто має можливість долучитися до відбудови пошкоджених гуртожитків та може зробити благодійний внесок. У призначенні платежу обов’язково вкажіть «благодійна допомога або благодійний внесок».

Відбудуємо альма-матер разом!

Платіжні реквізити для зарахування в Україні

Номер рахунку: 26006924416969.980 / UA753204780000026006924416969
Валюта рахунку: 980 (UAH)
МФО банку: 320478
Найменування банку: АБ «УКРГАЗБАНК»
Отримувач: БЛАГОД. ОРГ-Я БЛАГ. ФОНД ВИПУСКНИКІВ НАЦ. УН-ТУ ХАРЧ. ТЕХНОЛОГІЙ КРОК НАЗУСТРІЧ
Код ЄДРПОУ / ІПН: 40362136
Призначення платежу: благодійний внесок.

Платіжні реквізити для зарахування коштів в іноземній валюті

Номер рахунку: 26006924416969.840 / UA753204780000026006924416969
Валюта рахунку: 840 (USD)
Отримувач: БЛАГОД. ОРГ-Я БЛАГ. ФОНД ВИПУСКНИКІВ НАЦ. УН-ТУ ХАРЧ. ТЕХНОЛОГІЙ КРОК НАЗУСТРІЧ
Код ЄДРПОУ / ІПН: 40362136
Beneficiary Bank: JSB "UKRGASBANK"
SWIFT BIC: UGASUAUKXXX
Призначення платежу: благодійний внесок

Разом вистоїмо! Дякуємо Збройним Силам України, усім захисникам і захисницям, що тримають небо над нами і боронять Україну!

 

Ректор НУХТ                                                           Олександр Шевченко

Опублікований: 01-06-2023
Читайте також:
Пам’ять жертв розстрілу в’язнів у Луцькій тюрмі вшанували у Волинському фаховому коледжі НУХТ

Червень 1941 року запам’ятався на Західній Україні не тільки нападом нацистської Німеччини, але й кривавими розправами, вчиненими нібито своєю ж державою в тилу. Йдеться про досі нечуване явище, навіть у практиці Народного комісаріату внутрішніх справ (НКВД) СРСР – масові розстріли політичних в’язнів у тюрмах Західної України протягом кінця червня ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пам’ять жертв розстрілу в’язнів у Луцькій тюрмі вшанували у Волинському фаховому коледжі НУХТ 30 червня 2021

Computers and business на відкритому занятті з гостем зі США

Старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок провела відкрите практичне заняття з англійської мови з використанням сучасних та інноваційних технологій для студентів 1 курсу освітньої програми «Маркетинг». Заняття відповідало змістовному модулю та було присвячене цікавій та надзвичайно важливій темі «Com...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Computers and business на відкритому занятті з гостем зі США 04 квітня 2023

Незабутні враження отримали студенти й викладачі кафедри технології цукру та підготовки води

Важливою складовою успішного навчання є правильний відпочинок. Викладачі кафедри технології цукру та підготовки води намагаються давати студентам всебічні знання, які стосуються не тільки обраних предметів. Студенти та викладачі часто відвідують події культурно-освітнього спрямування: вистави, виставки, літературно-мистецькі презентації, дискусії, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Незабутні враження отримали студенти й викладачі кафедри технології цукру та підготовки води 01 квітня 2019

Із роботою закордонних партнерів знайомилися здобувачі освітньо-професійної програми «Менеджмент»

Здобувачі груп МН-2-6 і МН-2-7 освітньо-професійної програми «Менеджмент» у рамках вивчення дисципліни «Зовнішньоекономічна діяльність підприємства» відвідали Всеукраїнський тиждень харчових технологій – 29-ту Міжнародну виставку обладнання і технологій для харчової та переробної промисловості INPRODMASH, 21-у Міжнародну виставку пакувального облад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із роботою закордонних партнерів знайомилися здобувачі освітньо-професійної програми «Менеджмент» 16 вересня 2021