Н У Х Т

Європейський досвід у навчанні з економіки та менеджменту вивчала доцент кафедри обліку і аудиту

29 січня 2020

Європейський досвід у навчанні з економіки та менеджменту вивчала доцент кафедри обліку і аудиту

Одним із пріоритетних напрямів розвитку нашого університету є розширення міжнародного співробітництва з провідними закладами освіти Європи і світу. За ініціативи ректорату наші науково-педагогічні працівники проходять стажування для вивчення досвіду кращих вишів. Воно спрямоване на удосконалення професійних компетенцій й педагогічної майстерності, що сприяє покращенню якості навчальної, методичної, організаційної та виховної діяльності і посилення конкурентного статусу університету.

З метою розширення особистісних якостей для виконання професійних завдань доцент кафедри обліку і аудиту Ірина Колос пройшла науково-педагогічне стажування «Innovative Educational Technologies: European Experience and lts Applicationin Training in Economics and Management» за спеціальністю 071 «Облік та оподаткування» в Балтійському науково-дослідному інституті проблем трансформації економічного простору (м. Рига, Латвія). Програма стажування включала в себе навчальне навантаження обсягом 150 годин. За результатами заочного стажування викладач підготувала презентацію наукового проекту «Особливості реалізації особистісно-орієнтованого підходу в освітній програмі», що забезпечило розширення нових професійних компетентностей у психолого-педагогічній і науково-дослідній діяльності; засвоєння інноваційних технологій, форм, методів і засобів навчання, які передбачають диференціацію й індивідуалізацію навчання.

Наразі викладач отримала сертифікат, що підтверджує успішне завершення стажування.

Набуті під час стажування знання і вміння будуть застосовані у педагогічній практиці під час створення навчально-методичних матеріалів для вивчення дисциплін при підготовці здобувачів освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр», керівництві бакалаврськими й магістерськими дипломними роботами та науково-дослідною роботою здобувачів.

Опублікований: 29-01-2020
Читайте також:
Викладачі кафедри технології цукру і підготовки води взяли участь у обговоренні сучасних методів децентралізованих водопідготовки та водоочищення

Викладачі кафедри технології цукру і підготовки води, завідувач кафедри Наталія Гусятинська та асистент Ярослав Барашовець (генеральний директор ТОВ «Системи чистої води») взяли участь у семінарі «Сучасні методи децентралізованих водопідготовки та водоочищення. Використання інноваційної інформації в освітньому процесі», що працював з 12 по 14 берез...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології цукру і підготовки води взяли участь у обговоренні сучасних методів децентралізованих водопідготовки та водоочищення 17 березня 2018

Пізнавальне дозвілля першокурсників-підприємців

Здобувачі освіти групи ЦБ-1-14, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Цифрові бізнес-технології у підприємництві», разом із наставницею, старшою викладачкою кафедри економічної теорії Тетяною Швед завершили минулий тиждень цікавою екскурсією до Історико-меморіального музею Михайла Грушевського, що знаходиться зовсім поруч з університетом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пізнавальне дозвілля першокурсників-підприємців 23 вересня 2024

Вшанування пам’яті жертв Голодомору на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Щороку наприкінці листопада в Україні відзначають траурну дату – День пам'яті жертв Голодомору. Цього дня ми вшановуємо пам'ять усіх людей, які загинули під час трьох голодоморів у ХХ столітті. Дата встановлена з метою вшанування пам'яті мільйонів загиблих українців, що стали жертвами геноциду радянської влади. Цього року вшанування пам'яті жертв с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вшанування пам’яті жертв Голодомору на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 27 листопада 2023

Ефектний фініш магістрів-заочників освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції завершилися захисти кваліфікаційних дипломних робіт і проєктів здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» заочної форми навчання. Екзаменаційну комісію очолив доктор медичних наук,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ефектний фініш магістрів-заочників освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» 25 лютого 2020