Н У Х Т

Як рандом і логіка створюють круті проєкти дізнавалися здобувачі кафедри маркетингу

06 грудня 2022

Як рандом і логіка створюють круті проєкти дізнавалися здобувачі кафедри маркетингу

Здобувачі спеціальностей 061 «Журналістика (освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю»), 075 «Маркетинг» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» мають можливість приєднатися до цікавих лекції від ADC*School, присвячених темі «Про що креативники працюють під час війни?».

Днями відбулася лекція креативного директора Saatchi&Saatchi Ukraine Сергія Білошицького, який розповідав про креативні пазли. Цікаву ідею, частенько доводиться складати наче пазл, тому лектор розказав про методи, як це зробити.

А ще пограли в декодинг кейсів, поговорили про контекст та інші важливі складові успішного проекту.

Розпочали з простого – шукали відповідь на питання, що таке креативна ідея. Далі поговорили про креативні пазли і динамічне поєднання, коли міксуєш різноманітні змінні.

 Міркували про революцію – коли виступаєш проти буденних речей і перевертаєш звичне на 180 градусів. Приділили увагу візуалізації проблеми, тут спікер порадив цікаво показувати нетипову проблему або аспект, про який мало хто задумувався, тест-драйву (коли даєш людям спробувати щось, аби довести свою правоту), несподіваному брендингу (коли брендуєш, щось нетипове чи цікаве і це добре підходить бренду) та новим рішенням (коли береш непопсову, цікаву, неординарну проблему і кльово вирішуєш її).

Також цікавими були кейси: ділитися ресурсами (це коли бренд шерить із людьми те, що має з якоюсь хорошою метою); рішення у проблемі (коли проблема, завдяки креативу, перетворюється на рішення); злам системи (коли прагнеш змінити несправедливі чи нечесні правила, норми тощо); захист важливого (коли підтримуєш важливі речі, проти яких виступає закон чи група людей); несподіваний герой (коли ідею чи повідомлення драматизуєш за допомогою незвичного кастингу) та перетворення символу (коли змінюєш значення всім відомого символу заради вищої мети).

Опублікований: 06-12-2022
Читайте також:
Найактуальніші тенденції виноградарства та виноробства від провідних світових експертів

Днями відбулася друга лекція з серії освітніх заходів від корпорації «Укрвинпром» та нашого університету, які реалізуються спільно з Університетом Бордо та Агенцією з міжнародного співробітництва Interco Nouvelle-Aquitaine. Надзвичайно цікаву та змістовну лекцію «Кліматичні зміни і виноградарство: оцінка впливу та потенційні інструменти для адапта...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найактуальніші тенденції виноградарства та виноробства від провідних світових експертів 14 червня 2024

Вступ до магістратури у 2024-му: бакалаври дізнаються всі нюанси

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції за сприяння завідувачки кафедри, професорки Олександри Нєміріч відбулася зустріч здобувачів 4 курсу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» з членом приймальної комісії, уповноваженою особою консультаційного центру абітурієнтів НУХТ Артем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступ до магістратури у 2024-му: бакалаври дізнаються всі нюанси 15 квітня 2024

Керівник студії естрадного співу відзначений орденом Української Православної Церкви

Духовенство нагородило керівника студії естрадного співу Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку Андрія Бута орденом святителя і чудотворця Миколая. Митрополит Київській і всієї України Єпифаній відзначив нашого митця за відродження духовності в Україні, відданість ідеалам добра та значний внесок у суспільне благо.   ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Керівник студії естрадного співу відзначений орденом Української Православної Церкви 10 червня 2024

Відкрите лекційне заняття від завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса провів відкрите лекційне заняття «Екструзія – сучасний спосіб виробництва харчових продуктів. Зміни основних компонентів зернової сировини в процесі екструзії» з дисципліни «Низькотемпературні та екструзійні технології» для студентів четвертого курсу Навчально-на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите лекційне заняття від завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 20 вересня 2018