Н У Х Т

День гостинності по-полтавськи

12 листопада 2018

День гостинності по-полтавськи

10 листопада у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся День відкритих дверей. До навчального закладу завітали випускники шкіл і професійно-технічних навчальних закладів Полтави та Полтавської області, а також інших регіонів нашої країни.

Колектив коледжу гостинно зустрічав майбутніх студентів, підготувавши для них та їх батьків цікаві презентаційні програми й екскурсії по навчальних кабінетах і лабораторіях. Активно долучилися до підготовки заходу й студенти, вони зустрічали гостей коледжу відразу біля вхідних дверей, пропонували інформаційні буклети й запрошували на екскурсії, ділилися своїми враженнями від навчання і відповідали на численні питання.

На початку заходу перед майбутніми вступниками та їх батьками виступила заступник відповідального секретаря приймальної комісії коледжу Людмила Васецька, яка надала ґрунтовну інформацію щодо організації освітнього процесу та умов вступу до коледжу.

Школярам продемонстрували рекламний відеофільм, він ознайомив зі спеціальностями, за якими  коледж здійснює підготовку фахівців для харчової та переробної галузей України. Розгорнули виставку технічної творчості студентів. Ознайомили з матеріально-технічною базою коледжу.

Викладач Іван Тригуба показав прийоми монтажу та зварювання елементів вузла встановлення лічильника. Ольга Сіверченко провела квест «Знайди відповідну деталь».  Ірина Бобровська запропонувала знайти відповідність між накресленими та просторовими фігурами. Зацікавив присутніх майстер-клас Павла Ксенженка про використання кондиціонерів у побуті та промисловості, їх профілактику в домашніх умовах. Велику цікавість викликав «Профілактичний ремонт лептопа», проведений Павлом Гаком. Ніна Василевська та Ірина Гузевська провели майстер-клас «Плавлений сир – це просто». Не залишив гостей байдужими і процес виробництва печінкового паштету, продемонстрований студентами під керівництвом Таміли Михайлик та Ніни Деряги. Викладач Сергій Петров моделював електронні схеми. Родзинкою програми стала участь у творчому майстер-класі по святковому складанню серветок «Серветковий колаж»,  проведеному Надією Надточій та Оксаною Палаш. Також ці викладачі разом зі студентами групи 41-ТХ пригощали гостей варениками власного виробництва.

Вибір професії – дуже відповідальне рішення, яке потрібно прийняти старшокласнику. Тому такі проекти потрібні, бо допоможуть ознайомитися з можливостями коледжу, визначитися зі спеціальністю, з майбутньою професією. Це корисно і для батьків, які хвилюються за долю дитини.

День пройшов змістовно. Всі присутні отримали вичерпну інформацію про коледж.

Колектив коледжу сподівається, що вже в наступному навчальному році їх гості стануть студентами Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ.

Опублікований: 12-11-2018
Читайте також:
Продовжуються успішні акредитації освітніх програм університету

Триває марафон успішних акредитацій освітніх програм університету. 20 червня на своєму плановому засіданні Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти одноголосно ухвалило рішення про акредитацію ще трьох освітньо-професійних програм першого (бакалаврського) рівня вищої освіти і однієї освітньо-наукової програми третього (доктор філос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжуються успішні акредитації освітніх програм університету 22 червня 2023

Віват, бакалаври-хімтехнологи 2023!

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів протягом тижня тривали публічні захисти здобувачами освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» денної форми навчання кваліфікаційних робіт за освітньою програмою «Хімічна технологія» спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія». Екзаменаційна комісія, щ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віват, бакалаври-хімтехнологи 2023! 23 червня 2023

До ребрендінгу продукції українських виробників коньяку долучилися наші викладачі й студенти

У рамках проекту Європейського союзу «Підтримка розвитку системи географічних зазначень в Україні» за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України відбувся перший із восьми хакатонів «Ребрендінг продукції українських виробників коньяку», в якому взяли участь викладачі та студенти нашого університету, зокрема завідувач кафедри т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До ребрендінгу продукції українських виробників коньяку долучилися наші викладачі й студенти 27 листопада 2018

Новорічно-різдвяні віншування у Вінницькому коледжі НУХТ

Новорічні свята – чарівні. Саме в цей час ми знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. У ці святкові дні звідусіль лунають щирі вітання та дзвінкі колядки. Напередодні Нового року студенти  Вінницького коледжу  НУХТ усіх привітали з прийдешніми святами. Дід Мороз, Снігуронька, студактив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новорічно-різдвяні віншування у Вінницькому коледжі НУХТ 28 грудня 2019