Н У Х Т

Викладацька науково-практична конференція

02 липня 2021

Викладацька науково-практична конференція

Науково-пошукова робота є важливою складовою організації освітнього процесу кожного структурного підрозділу нашого навчально-наукового комплексу.

Навчальний рік відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» завершився викладацькою науково-практичною конференцією «З досвіду організації освітнього процесу в коледжі: проблеми, пошуки, знахідки, перспективи», організованою з використанням сервісу Google Glassroom.

Мета конференції – аналіз актуальних проблем організації освітнього процесу в сучасних умовах; розширення наукового інформаційного обміну між викладачами коледжу; стимулювання творчого самовдосконалення педагогічних працівників і підвищення їх професійної майстерності.

Із вітальним словом до викладачів звернувся директор коледжу, к.е.н., доцент Михайло Григорців, який наголосив на важливості проведення такого наукового заходу, публічного обговорення, співставлення думок, напрацювання пропозицій і рекомендацій щодо питання організації освітнього процесу в коледжі.

Завідувач навчального науково-методичного відділу коледжу Ігор Леськів зазначив, що такі заходи приносять величезну користь для педагогічного колективу, адже викладачі мають можливість поділитися думками та почути відгуки колег.

На конференції заслухали доповіді: викладачок вищої категорії циклової комісії іноземних мов Галини Кондрин та Ірини Мисько «З досвіду організації освітнього процесу в коледжі з предмета «Іноземна мова» та дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)»; викладачки вищої категорії циклової комісії готельного обслуговування Оксани Шняк «Кризи професійного становлення викладача та їх подолання (на прикладі циклової комісії готельного обслуговування)»; викладачків циклової комісії природничо-математичних дисциплін – вищої категорії Оксани Деменчук і І категорії Олега Пастирського «Використання цифрової інтерактивної дошки JAMBOARD під час викладання дисциплін «Математика», «Фізика», «Астрономія»; викладачки вищої категорії циклової комісії хімічних дисциплін Ірини Войтович «Практика організації освітнього процесу з дисципліни «Хімія»; викладачки ІІ категорії циклової комісії обладнання харчових виробництв Марії Панасюк «З досвіду дистанційного навчання студентів коледжу в умовах пандемії»; викладачки ІІ категорії циклової комісії фізичного виховання Мар’яни Кіщак «З досвіду впровадження в освітній процес самостійних занять аеробними вправами».

Підсумовуючи результати викладацької науковово-практичної конференції, заступниця директора з навчальної роботи, к.п.н. Ірина Тарасюк зазначила, що такі наукові заходи свідчать про активну дослідницьку діяльність викладачів, а представлені матеріали конференції ґрунтовно підтверджують результати наукової діяльності педагогів і демонструють науковий потенціал коледжу.

Опублікований: 02-07-2021
Читайте також:
Лабораторне заняття четвертокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції у закладі ресторанного господарства

У рамках вивчення дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталія Стукальська провела виїзне лабораторне заняття для здобувачі 4 курсу освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» у ресторані «Брускетта». Із дотриманням усіх карантинних обмежень,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторне заняття четвертокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції у закладі ресторанного господарства 03 листопада 2021

Актуальні суспільні проблеми обговорили студенти й викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

1 грудня увесь світ відзначає День боротьби зі СНІДом в ім’я соціальної терпимості та розширення обміну інформацією про пандемію, що швидкими темпами розповсюджується по усіх регіонах земної кулі. Кафедра туристичного та готельного бізнесу не змогла залишитися осторонь такої суспільної проблеми, й організувала 2 грудня 2019 року тематичні заходи, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні суспільні проблеми обговорили студенти й викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу 03 грудня 2019

Освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» очима випускників

Локальний моніторинг освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» – проблема багатоаспектна і потребує зустрічей із різними групами освітнього процесу. 8 лютого 2022 року така зустріч відбулася з випускниками кафедри технології оздоровчих продуктів, котрі через декілька днів отримають дипл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» очима випускників 09 лютого 2022

Про інновації в технологіях модифікації жирів та одержання спеціальних жирів дізналися здобувачі

Гостьову лекцію для здобувачів-магістрантів освітньої програми «Технології рослинних олій, жирових і косметичних продуктів» прочитала головна технологиня компанії «Дельта Вільмар» – одного з провідних підприємств олійно-жирової галузі України Світлана Кулініч. Лекція була присвячена інноваціям у технологіях модифікації жирів, перероблення пальмово...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про інновації в технологіях модифікації жирів та одержання спеціальних жирів дізналися здобувачі 24 листопада 2022