Н У Х Т

Викладацька науково-практична конференція

02 липня 2021

Викладацька науково-практична конференція

Науково-пошукова робота є важливою складовою організації освітнього процесу кожного структурного підрозділу нашого навчально-наукового комплексу.

Навчальний рік відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» завершився викладацькою науково-практичною конференцією «З досвіду організації освітнього процесу в коледжі: проблеми, пошуки, знахідки, перспективи», організованою з використанням сервісу Google Glassroom.

Мета конференції – аналіз актуальних проблем організації освітнього процесу в сучасних умовах; розширення наукового інформаційного обміну між викладачами коледжу; стимулювання творчого самовдосконалення педагогічних працівників і підвищення їх професійної майстерності.

Із вітальним словом до викладачів звернувся директор коледжу, к.е.н., доцент Михайло Григорців, який наголосив на важливості проведення такого наукового заходу, публічного обговорення, співставлення думок, напрацювання пропозицій і рекомендацій щодо питання організації освітнього процесу в коледжі.

Завідувач навчального науково-методичного відділу коледжу Ігор Леськів зазначив, що такі заходи приносять величезну користь для педагогічного колективу, адже викладачі мають можливість поділитися думками та почути відгуки колег.

На конференції заслухали доповіді: викладачок вищої категорії циклової комісії іноземних мов Галини Кондрин та Ірини Мисько «З досвіду організації освітнього процесу в коледжі з предмета «Іноземна мова» та дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)»; викладачки вищої категорії циклової комісії готельного обслуговування Оксани Шняк «Кризи професійного становлення викладача та їх подолання (на прикладі циклової комісії готельного обслуговування)»; викладачків циклової комісії природничо-математичних дисциплін – вищої категорії Оксани Деменчук і І категорії Олега Пастирського «Використання цифрової інтерактивної дошки JAMBOARD під час викладання дисциплін «Математика», «Фізика», «Астрономія»; викладачки вищої категорії циклової комісії хімічних дисциплін Ірини Войтович «Практика організації освітнього процесу з дисципліни «Хімія»; викладачки ІІ категорії циклової комісії обладнання харчових виробництв Марії Панасюк «З досвіду дистанційного навчання студентів коледжу в умовах пандемії»; викладачки ІІ категорії циклової комісії фізичного виховання Мар’яни Кіщак «З досвіду впровадження в освітній процес самостійних занять аеробними вправами».

Підсумовуючи результати викладацької науковово-практичної конференції, заступниця директора з навчальної роботи, к.п.н. Ірина Тарасюк зазначила, що такі наукові заходи свідчать про активну дослідницьку діяльність викладачів, а представлені матеріали конференції ґрунтовно підтверджують результати наукової діяльності педагогів і демонструють науковий потенціал коледжу.

Опублікований: 02-07-2021
Читайте також:
До обговорення суспільних проблем долучаються наші студенти

Студентка ІІІ курсу спеціальності «Виробництво хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ Ярослава Рябокінь і науковий керівник, викладач  суспільних дисциплін Ольга Стеблина стали учасниками Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Гуманітарний диск...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обговорення суспільних проблем долучаються наші студенти 20 квітня 2018

Команда викладачів кафедри теплоенергетики та холодильної техніки та інженерів «BMSERVICE» – фіналісти конкурсу «GCIP Ukraine»

Команда викладачів кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого НУХТ та інженерів компанії «BMSERVICE» вийшла до фіналу конкурсу «GCIP Ukraine» проєкту UNIDO/GEF «Глобальна інноваційна програма чистих технологій для МСП в Україні» з проєктом «Глобальне потепління». До складу ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Команда викладачів кафедри теплоенергетики та холодильної техніки та інженерів «BMSERVICE» – фіналісти конкурсу «GCIP Ukraine» 18 листопада 2020

Студенти університету дізналися усі подробиці роботи English Camp

Все більша кількість молоді прагне сьогодні опанувати англійську мову, адже знання іноземної мови відкриває багато можливостей, як для глобального спілкування, так і кар’єрних можливостей. Для вивчення «живої» англійської мови з волонтерами-носіями мови, подолання мовного бар’єру, а також обміну культурним досвідом Всеукраїнське молодіжне об’єднанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти університету дізналися усі подробиці роботи English Camp 29 березня 2018

Вітання Профкому з Днем працівників харчової промисловості

Шановні колеги! Вітаємо вас із професійним святом – Днем працівників харчової промисловості! Людьми в білих халатах прийнято називати медиків, проте, ця крилата фраза ідеально підходить і для працівників харчової промисловості. Лаборанти, технологи, інженери, майстри, робітники та всі ті, хто навчає цим  важливим технологіям, щодня працюють над  з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання Профкому з Днем працівників харчової промисловості 15 жовтня 2021