Н У Х Т

Відповідно до сучасних тенденцій розвитку галузі навчають здобувачів наші викладачі

13 жовтня 2020

Відповідно до сучасних тенденцій розвитку галузі навчають здобувачів наші викладачі

Сучасне м’ясопереробне підприємство – чисте, роботизоване і високорентабельне.

Воно потребує фахівців, які зможуть проєктувати та обслуговувати цехи перероблення м’ясної сировини та виробництва смачних м’ясних продуктів.

Одна з основних стадій процесу виробництва ковбаски, паштетів та інших м’ясних виробів – це різання і подрібнення м’яса. Сучасне різальне обладнання – пили, шпигорізки, кутери, вовчки є енергоефективним, ніжно і якісно обробляє продукт, має зручний дизайн. Але при цьому потребує фахівців, компетентних у його будові, що можуть правильно налаштувати, під’єднати до цехових комунікацій та забезпечити безперебійну якісну роботу.

Роботі з таким обладнанням та потужними технологічними комплексами виробництва м’ясної продукції вчить майбутніх фахівців доцент кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Олександр Чепелюк.

Олександр Чепелюк – не просто викладач і вчений. Він має значний виробничий досвід роботи на підприємствах з проєктування і технічного сервісу м’ясопереробних підприємств, добре знайомий зі сучасними тенденціями розвитку цієї галузі. І з беззаперечним задоволенням передає свій досвід нашим студентам.

Опублікований: 13-10-2020
Читайте також:
Антологія «...Тому, що ти – поет»: до цього інтелектуального свята ми теж причетні!

Унікальну антологію лірики українських поетів-науковців «…Тому, що ти – поет» презентовано в Мистецькому салоні Київського національного університету імені Тараса Шевченка 10 квітня 2025 року. «Поезія становить собою один із найцінніших дарів Духа людини, щоб утішити її в клопотах, понурості і в темноті матеріального існування». Вірогідно, що ці с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Антологія «...Тому, що ти – поет»: до цього інтелектуального свята ми теж причетні! 15 квітня 2025

З новітніми методиками викладання англійської мови знайомилася викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Бути викладачем у сучасних реаліях – це не тільки про навчання інших. Це, насамперед, про свій особистий розвиток та вдосконалення. Саме це стало основним лейтмотивом цьогорічної ІІІ Всеукраїнської онлайн-конференції для викладачів англійської мови «Teaching Experts» від Кембриджського екзаменаційного центру Polyglot Language Centre за підтримки Ca...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З новітніми методиками викладання англійської мови знайомилася викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 31 січня 2023

Підведені підсумки роботи 85-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів

Підведені підсумки роботи 85-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», яка працювала у нашому університеті 11-12 квітня. Це наукове свято ще раз нагадало про славні наукові і освітні традиції НУХТ, про роль творчої молоді у ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки роботи 85-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів 12 квітня 2019

Продовжують апробувати результати наукових досліджень молоді науковці кафедри біотехнології і мікробіології

Щоб реалізувати себе у професійній сфері та досягнути бажаного успіху, необхідно сумлінно та наполегливо працювати, вчитися поєднувати дозвілля і працю, навчання та наукову роботу. А, як відомо, результати наукової діяльності необхідно оприлюднювати, адже саме апробація стимулює студента на переосмислення своїх наукових досліджень і більш глибоке ї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують апробувати результати наукових досліджень молоді науковці кафедри біотехнології і мікробіології 28 січня 2019