Н У Х Т

Продовжують апробувати результати наукових досліджень молоді науковці кафедри біотехнології і мікробіології

28 січня 2019

Продовжують апробувати результати наукових досліджень молоді науковці кафедри біотехнології і мікробіології

Щоб реалізувати себе у професійній сфері та досягнути бажаного успіху, необхідно сумлінно та наполегливо працювати, вчитися поєднувати дозвілля і працю, навчання та наукову роботу. А, як відомо, результати наукової діяльності необхідно оприлюднювати, адже саме апробація стимулює студента на переосмислення своїх наукових досліджень і більш глибоке їх доопрацювання, а також допомагає підтвердити або зрозуміти необхідність перегляду наукових положень.

Юні науковці кафедри біотехнології і мікробіології разом зі своїми керівниками продовжують апробувати результати наукових досліджень. Так, нещодавно вийшов друком збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Майбутній науковець-2018», що працювала на базі Східноукраїнського національного університету ім. Володимира Даля.

Очікуваним і приємним результатом плідної наукової роботи стала публікація тез аспірантів кафедри Інги Сидор та Миколи Івахнюка, а також здобувача вищої освіти ступеня доктора філософії за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» Андрія Вороненка. Також оприлюднили результати досліджень студенти-учасники наукового гуртка «BIOTECH» – Оксана Боднар, Даша Луцай, Наталя Клименко, Даша Гаврилкіна, Соломія Миколів, Іван Янчук, Марина Ярош, Юля Гайдук, Наталя Петренко.

Так тримати юні науковці, бажаємо вам і надалі бути такими ж активними та працьовитими!

Опублікований: 28-01-2019
Читайте також:
Як вийти за межі стандартних смакових поєднань дізнавалися здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» від експертки галузі

Нещодавно для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся науковий семінар-лекторій від Ольги Гірман, членкині Асоціації сомельє України, переможниці XVIII Всеукраїнського конкурсу Український сомельє-2021, засновниці клубу «Винні Вечорниці» та співзасновниці проєкту Wine Family Production. Науковий івент був присвяче...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як вийти за межі стандартних смакових поєднань дізнавалися здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» від експертки галузі 05 жовтня 2023

Приємно вразили Екзаменаційну комісію захисти кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності «Менеджмент»

10 та 12 червня 2020 року на кафедрі економіки праці та менеджменту відбулися захисти випускних кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 073 «Менеджмент»  освітньо-професійних спрямувань «Менеджмент». Не зважаючи на те,  що це відбувалося вперше дистанційно в режимі онлайн-конферецій на платформі Z...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приємно вразили Екзаменаційну комісію захисти кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності «Менеджмент» 15 червня 2020

Вступники на контракт зможуть претендувати на гранти від держави

Кабінет міністрів України ухвалив рішення, згідно з яким цьогорічні вступники на бакалавра на контракт зможуть отримати гранти для покриття частини вартості навчання протягом усієї освітньої програми. Подати заявку й претендувати на грант І рівня (15 тисяч гривень) зможуть вступники, які будуть зараховані на контракт на денну або дуальну форму нав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники на контракт зможуть претендувати на гранти від держави 26 липня 2024

Майбутні екологи вчаться досліджувати якість води та гранулометричний склад осадів

Проблемна науково-дослідна лабораторія університету має унікальне сучасне обладнання, яким можуть користуватися як знані науковці, так і молоді дослідники та здобувачі освіти. Також у здобувачів освіти НУХТ є можливість користуватися потужностями Центру колективного користування науковим обладнанням «Лабораторія біобезпеки, якості харчової продукці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні екологи вчаться досліджувати якість води та гранулометричний склад осадів 08 листопада 2024