Н У Х Т

Продовжують апробувати результати наукових досліджень молоді науковці кафедри біотехнології і мікробіології

28 january 2019

Продовжують апробувати результати наукових досліджень молоді науковці кафедри біотехнології і мікробіології

Щоб реалізувати себе у професійній сфері та досягнути бажаного успіху, необхідно сумлінно та наполегливо працювати, вчитися поєднувати дозвілля і працю, навчання та наукову роботу. А, як відомо, результати наукової діяльності необхідно оприлюднювати, адже саме апробація стимулює студента на переосмислення своїх наукових досліджень і більш глибоке їх доопрацювання, а також допомагає підтвердити або зрозуміти необхідність перегляду наукових положень.

Юні науковці кафедри біотехнології і мікробіології разом зі своїми керівниками продовжують апробувати результати наукових досліджень. Так, нещодавно вийшов друком збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Майбутній науковець-2018», що працювала на базі Східноукраїнського національного університету ім. Володимира Даля.

Очікуваним і приємним результатом плідної наукової роботи стала публікація тез аспірантів кафедри Інги Сидор та Миколи Івахнюка, а також здобувача вищої освіти ступеня доктора філософії за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» Андрія Вороненка. Також оприлюднили результати досліджень студенти-учасники наукового гуртка «BIOTECH» – Оксана Боднар, Даша Луцай, Наталя Клименко, Даша Гаврилкіна, Соломія Миколів, Іван Янчук, Марина Ярош, Юля Гайдук, Наталя Петренко.

Так тримати юні науковці, бажаємо вам і надалі бути такими ж активними та працьовитими!

Published on: 28-01-2019
Read also:
Смак традицій у сучасних технологіях

У цьому навчальному році до навчального плану підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю G13 «Харчові технології» вперше введена нова дисципліна «Українські традиції у сучасних технологіях харчових продуктів», що має на меті поєднати багаті кулінарні традиції України зі сучасними підходами до виробництва харчових продуктів. На першому лаб...

READ YOURSELF

Смак традицій у сучасних технологіях 30 september 2025

Голос молодої науки

Закінчення кожного навчального року – привід підвести підсумки, визначити проблемні моменти, окреслити плани на майбутнє. На кафедрі машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв підсумували здобутки молодих і творчих науковців і студентів, які нині гідно представляють наш університет і наукові напрямки кафедри на міжнародному рівні. Отже,...

READ YOURSELF

Голос молодої науки 08 july 2020

Продовжують переносити теоретичні знання на практику студенти-біотехнологи четвертого курсу

Триває практика студентів-біотехнологів четвертого курсу. Наталію Клименко та Микиту Іванова привітно зустріли у фармацевтичній корпорації «Артеріум». Керівник відділу оцінки і адаптації персоналу Оксана Очеретна допомогла визначитися з відділом для проходження практики, який став би для студентів якомога кориснішим і цікавим впродовж 6 тижнів. М...

READ YOURSELF

Продовжують переносити теоретичні знання на практику студенти-біотехнологи четвертого курсу 19 february 2019

Усі особливості рекрутингового процесу PwC для студентів кафедри фінансів

Для забезпечення належної професійної підготовки студентів однією з цілей кафедри фінансів є організація зустрічей із представниками компаній-лідерів ринку фінансових послуг. Визнаним лідером аудиторських і консалтингових послуг в Україні є компанія PwC (PricewaterhouseCoopers), яка пропонує безліч можливостей для професійного та особистісного роз...

READ YOURSELF

Усі особливості рекрутингового процесу PwC для студентів кафедри фінансів 15 april 2019