Н У Х Т

З новітніми методиками викладання англійської мови знайомилася викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

31 січня 2023

З новітніми методиками викладання англійської мови знайомилася викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Бути викладачем у сучасних реаліях – це не тільки про навчання інших. Це, насамперед, про свій особистий розвиток та вдосконалення. Саме це стало основним лейтмотивом цьогорічної ІІІ Всеукраїнської онлайн-конференції для викладачів англійської мови «Teaching Experts» від Кембриджського екзаменаційного центру Polyglot Language Centre за підтримки Cambridge English Ukraine, до якої долучилася старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Ольга Никитенко.

Конференцію відкрила головна представниця Cambridge Assessment English в Україні Дарина Сіжук із останніми новинами від Міністерства освіти й науки України. Її промова створила простір для обміну, роздумів та обговорення актуальних подій і тем викладання англійської мови.

Далі головчиня екзаменаційного відділу мовного центру «Поліглот» Юлія Горбенко презентувала міжнародні онлайн та оффлайн-програми для викладачів англійської на 2023 рік, а також розповіла про новий формат курсів CELTA (Certificatein English Language Teachingto Adults) та Delta (Diplomain Teaching English to Speakers of Other Languagesin Zoom), пропонуючи таким чином різноманітні можливості для кар’єрного росту та підвищення кваліфікації.

Крім того, спеціальна гостя з Великої Британії, одна з кращих міжнародних CELTA та Delta-тренерів Mарі Терез Свобей (Мarie Тherese Swabey), провела практичний воркшоп, на якому розкрила таємниці ефективних методів навчання в сучасному ELT (English Language Teaching) світі.

Захід надав усім учасникам чудову можливість для спілкування, нових знайомств, обговорення актуальних питань з методики викладання мови та міжнародного обміну досвідом між колегами.

Після участі в конференції викладачка отримала сертифікат, що підтверджує підвищення кваліфікації обсягом 2 години.

Опублікований: 31-01-2023
Читайте також:
Майбутні експерти презентують НУХТ ліцеїстам Хмельниччини

23 вересня доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна та здобувачка третього курсу Діана Чернявська, яка навчається за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», провели онлайн-зустріч із учнями 8-11 класів Журавненського ліцею Хмельницької міської ради. Ліцеїсти дізналися про структ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні експерти презентують НУХТ ліцеїстам Хмельниччини 23 вересня 2024

Проаналізували ринок органічної продукції доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш та Інна Зінченко відвідали ХІІ Всеукраїнський ярмарок органічних продуктів, який відбувся у м. Києві на території  Національного комплексу «Експоцентр України» 19 вересня 2020 року. Захід був організований Федерацією органічного руху України за  підтримки Міністерс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проаналізували ринок органічної продукції доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 21 вересня 2020

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації організувала в університеті презентацію програми академічних обмінів імені Фулбрайта

10 жовтня кафедрою ділової іноземної мови та міжнародної комунікації для викладачів, аспірантів і студентів 3-5-х курсів була організована презентація програми академічних обмінів імені Фулбрайта. Про можливості навчання і стажування та проведення досліджень в університетах США розповіла представниця програми академічних обмiнiв iменi Фулбрайта в ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації організувала в університеті презентацію програми академічних обмінів імені Фулбрайта 10 жовтня 2018

Різні методи дезінфекції у харчовому виробництві опанували студенти кафедри біотехнології і мікробіології

На кафедрі біотехнології і мікробіології викладачі Тетяна Сулейко та Віктор Удимович провели показове лабораторне заняття «Дезінфекція у виробництві харчових продуктів» для студентів групи ОП-3-7. Перед заняттям студенти мали змогу засвоїти матеріал на лекційному курсі з використанням мультемедійного забезпечення від доцента, кандидата технічних н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Різні методи дезінфекції у харчовому виробництві опанували студенти кафедри біотехнології і мікробіології 17 грудня 2018