Н У Х Т

Профорієнтаційна поїздка завідувачки підготовчого відділення навчальними закладами Бориспільського та Баришівського районів

02 жовтня 2023

Профорієнтаційна поїздка завідувачки підготовчого відділення навчальними закладами Бориспільського та Баришівського районів

Напередодні Дня працівників освіти завідувачка підготовчого відділення Валентина Кудіна відвідала навчальні заклади Бориспільського та Баришівського районів.

Першим став Кучаківський ліцей імені гетьмана Івана Сулими Бориспільської міської ради Київської області, де нещодавно відбулася зустріч з ліцеїстами. Фахівчиня ще раз нагадала їм про наш університет, його здобутки та запросила на День відкритих дверей.

Далі – Баришівський район. Але, перш ніж зустрітися з учнями, завідувачка підготовчого відділення побувала на святкуванні в Баришівському центрі позашкільної роботи «Мрія». Там відбулося нагородження освітян грамотами та подарунками, які вручав начальник Управління освіти, молоді та спорту  Сергій Щербак. Свого часу він був директором ліцею імені Миколи Зерова, з яким університет уклав договір про співпрацю, потім пішов на фронт, а сьогодні очолює Управління освіти.

Також Валентина Кудіна відвідала Баришівський ліцей імені Миколи Зерова, де поспілкувалася з учнями одинадцятих класів. Їх у ліцеї три – філологічного профілю та іноземних мов. Спілкування проходило дуже жваво. Ліцеїсти із зацікавленістю слухали про університет, його переваги, підготовчі курси тощо. На останок Валентина Кудіна запросила їх на День відкритих дверей, який відбудеться 7 жовтня 2023 року.

Наступного дня представниця НУХТ відвідала Опорний заклад освіти Баришівський ліцей. Там також відбулася зустріч із двома одинадцятими класами. Було багато запитань про навчання, працевлаштування випускників, відпочинок студентів. Зауважимо, що випускниця цього ліцею Лера Поповченко стала студенткою факультету біотехнології та екологічного контролю. Наприкінці зустрічі всіх було запрошено на День відкритих дверей.

Опублікований: 02-10-2023
Читайте також:
Про лідерство в індустрії гостинності – здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

18 червня відбувся черговий англомовний освітній вебінар від міжнародного партнера кафедри готельно-ресторанної справи Swiss Education Group (SEG). Участь у заході у рамках вивчення навчальної дисципліни «Основи гостинності» брали здобувачі 1 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Формат – панельна дискусія від управлінців міжнародної г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про лідерство в індустрії гостинності – здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 22 червня 2020

Досвідчені бренд-шефи відомих закладів діляться зі студентами Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ таємницями майстерності

29 березня до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ завітав бренд-шеф ресторанів «Шалена шкварка», «Козацька броварня», «Viva Olivе» та «The Mix» Платон Cаєнко. Студенти довго очікували на зустріч із ним, тому намагалися «ухопити»  кожне слово. Досвідчений шеф розповів про важливість використання сезонної сировини при приготуванні страв, о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвідчені бренд-шефи відомих закладів діляться зі студентами Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ таємницями майстерності 29 березня 2018

Перші настанови нового семестру

Новий семестр на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки почався з кураторської години в групі ПМ-1-1, до якої долучилися не тільки кураторка групи Катерина Грінінг, але й завідувачка кафедри Людмила Кривопляс-Володіна, гарант бакалаврської освітньої програми «Прикладна механіка» Сергій Токарчук і гарант магістерської освітньої програми «Приклад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші настанови нового семестру 16 січня 2024

Гостьова лекція від стейколдерів для магістрантів освітньої програми «Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах»

Гарною традицією є читання гостьових лекцій для здобувачів освіти кафедри технології цукру і підготовки води. Тож, 25 березня у межах вивчення дисципліни «Менеджмент якості та безпечності продуктів виробництва цукристих речовин» відбулася зустріч магістрантів з інженеркою з якості Новоржицького цукрового заводу Анною Андреєвою. У лекції «Особливос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від стейколдерів для магістрантів освітньої програми «Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах» 26 березня 2024