Н У Х Т

Профорієнтаційна поїздка завідувачки підготовчого відділення навчальними закладами Бориспільського та Баришівського районів

02 жовтня 2023

Профорієнтаційна поїздка завідувачки підготовчого відділення навчальними закладами Бориспільського та Баришівського районів

Напередодні Дня працівників освіти завідувачка підготовчого відділення Валентина Кудіна відвідала навчальні заклади Бориспільського та Баришівського районів.

Першим став Кучаківський ліцей імені гетьмана Івана Сулими Бориспільської міської ради Київської області, де нещодавно відбулася зустріч з ліцеїстами. Фахівчиня ще раз нагадала їм про наш університет, його здобутки та запросила на День відкритих дверей.

Далі – Баришівський район. Але, перш ніж зустрітися з учнями, завідувачка підготовчого відділення побувала на святкуванні в Баришівському центрі позашкільної роботи «Мрія». Там відбулося нагородження освітян грамотами та подарунками, які вручав начальник Управління освіти, молоді та спорту  Сергій Щербак. Свого часу він був директором ліцею імені Миколи Зерова, з яким університет уклав договір про співпрацю, потім пішов на фронт, а сьогодні очолює Управління освіти.

Також Валентина Кудіна відвідала Баришівський ліцей імені Миколи Зерова, де поспілкувалася з учнями одинадцятих класів. Їх у ліцеї три – філологічного профілю та іноземних мов. Спілкування проходило дуже жваво. Ліцеїсти із зацікавленістю слухали про університет, його переваги, підготовчі курси тощо. На останок Валентина Кудіна запросила їх на День відкритих дверей, який відбудеться 7 жовтня 2023 року.

Наступного дня представниця НУХТ відвідала Опорний заклад освіти Баришівський ліцей. Там також відбулася зустріч із двома одинадцятими класами. Було багато запитань про навчання, працевлаштування випускників, відпочинок студентів. Зауважимо, що випускниця цього ліцею Лера Поповченко стала студенткою факультету біотехнології та екологічного контролю. Наприкінці зустрічі всіх було запрошено на День відкритих дверей.

Опублікований: 02-10-2023
Читайте також:
Витончені десерти на основі заварних напівфабрикатів навчилися готувати студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Нещодавно на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся неймовірно казковий майстер-клас. А як інакше можна назвати подію, коли мова йде про витончені десерти?! Студентка кафедри 2 курсу зі скороченим терміном навчання, шеф-кондитер ресторану-дому «Антресоль» у м. Суми Світлана Ведмідь у рамках дисципліни «Технологія продукції...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Витончені десерти на основі заварних напівфабрикатів навчилися готувати студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 22 травня 2019

Нові можливості співпраці з міжнародними партнерами в Євросоюзі

4 листопада 2019 року Львівська торгово-промислова палата та керівник управління інвестиційної політики Львівської обласної державної адміністрації Роман Матис спільно з Посольством Литовської Республіки та Генеральним Почесним Консульством Литви у Львові організували бізнес-зустріч підприємців Литовської Республіки з представниками ділових кіл і н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові можливості співпраці з міжнародними партнерами в Євросоюзі 05 листопада 2019

Галузь отримала 12 нових фахівців-магістрів з технології зберігання і переробки зерна

На кафедрі технології зберігання і переробки зерна завершилися захисти магістерських робіт студентами денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізації «Технології зберігання і переробки зерна». До складу Екзаменаційної комісії увійшли: к. т. н., доцент кафедри публічного адміністрування та менеджменту інноваційної дія...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Галузь отримала 12 нових фахівців-магістрів з технології зберігання і переробки зерна 26 лютого 2018

Серед лідерів з наукового потенціалу

Днями портал Освіта.ua оприлюднив щорічний рейтинг закладів вищої освіти України за показниками даних наукометричної бази Scopus. У рейтинговій таблиці українські університети ранжовані за індексом Гірша – кількісним показником, що базується на числі наукових публікацій і кількості їх цитувань. Згідно з результатами рейтингу 2025 року наш універси...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Серед лідерів з наукового потенціалу 30 травня 2025