Н У Х Т

Захисти магістранів кафедри електропостачання і енергоменеджменту розпочато!

19 лютого 2024

Захисти магістранів кафедри електропостачання і енергоменеджменту розпочато!

19 лютого 2024 року на кафедрі електропостачання і енергоменеджменту відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», освітньо-професійною програмою «Електротехнічні системи електроспоживання», денною та заочною формами навчання.

Екзаменаційну комісію очолив доктор технічних наук, головний науковий співробітник інституту електродинаміки НАН України Юрій Васецький, члени комісії – завідувач кафедри електропостачання і енергоменеджменту, доктор технічних наук, професор Сергій Балюта, кандидат технічних наук, професор Володимир Шестеренко та старший викладач Олег Мащенко. Також на захисті були присутні викладачі кафедри і керівники здобувачів, кандидатка технічних наук, доцентка Юлія Куєвда та доктор філософії, асистент Петро Зінькевич.

Побажавши магістрантам успішного захисту, комісія приступила до розгляду їх кваліфікаційних робіт. Здобувачі продемонстрували всі свої знання та вміння у вирішенні питань електропостачання та автоматизації електроенергетичних об’єктів. Варто згадати, що магістрантка Вікторія Ватилик виконала і захищала свою кваліфікаційну роботу «Використання цифрових двійників при проєктуванні та експлуатації систем електропостачання промислових об’єктів» англійською мовою.

Захист пройшов у теплій і невимушеній обстановці, магістранти відповіли на численні запитання комісії і гідно захистили свої роботи. Члени екзаменаційної комісії оцінили теоретичну обґрунтованість тем робіт, практичну цінність отриманих результатів, і відзначили рівень підготовки випускників. Рішенням комісії усі здобувачі отримали заслужені високі оцінки та були рекомендовані до вступу до аспірантури.

Кафедра електропостачання і енергоменеджменту щиро вітає своїх вихованців із відмінним захистом та бажає успіхів у професійній сфері!

Опублікований: 19-02-2024
Читайте також:
Наш новий партнер – харківський науковий ліцей «Обдарованість»

На початку навчального року наш університет уклав угоду про співробітництво з харківським науковим ліцеєм «Обдарованість». У рамках співробітництва відбулась перша зустріч керівництва і викладачів ліцею з директоркою і професорсько-викладацьким складом Навчально-наукового інституту харчових технологій. Про ліцей, його можливості, особливості навча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наш новий партнер – харківський науковий ліцей «Обдарованість» 05 жовтня 2023

Першокурсники-менеджери гуляють столицею…

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» групи МН-1-6, що навчаються за спеціальністю 073 «Менеджмент», освітньо-професійною програмою «Менеджмент» побували на екскурсії по історичних пам’ятках м. Києва. Зокрема, студенти подолали маршрут від Золотих воріт до Софії Київської, пройшли до Андріївської церкви, Київського дитинця й Десятинної церкви, а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники-менеджери гуляють столицею… 29 вересня 2023

«Ух ти» та «Ой» на біологічному тренінгу в НУХТ

Лютий традиційно вважається найбільш сумним місяцем зимового періоду, однак кафедра біотехнології і мікробіології НУХТ докорінно змінює ці застарілі поняття. Досить похмурий, зважаючи на погоду, день 2 лютого був ознаменований яскравою новинкою для майбутніх вступників – біологічним тренінгом, котрий не лише є цікавим і пізнавальним, але й допомага...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Ух ти» та «Ой» на біологічному тренінгу в НУХТ 04 лютого 2019

Свою наукову майстерність продовжують підвищувати фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують підвищувати свою наукову майстерність. Компанія Clarivate Analytics з 24 по 26 вересня 2019 року проводила семінари, присвячені роботі з міжнародними наукометричними базами. Доцент кафедри Олег Кузьмін  взяв участь у 3-х вебінарах серії «Можливості Web of Science для науков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свою наукову майстерність продовжують підвищувати фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 21 жовтня 2019