Н У Х Т

У НУХТ визначили переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» серед студентів освітнього рівня «молодший спеціаліст»

27 травня 2019

У НУХТ визначили переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» серед студентів освітнього рівня «молодший спеціаліст»

23-24 травня на базі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» (спеціалізація «Виробництво харчової продукції») серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст». Захід проводився за підтримки Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ.

Для участі у Олімпіаді до університету завітали 28 студентів із 17 освітніх закладів. Під час реєстрації кожний гість отримав буклети з інформацією про кафедру і факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу та інформаційні листівки з розкладом заходів. Всі бажаючі були запрошені на екскурсію університетом.

Під час урочистого відкриття ІІ-го етапу Олімпіади, що відбулося 24 травня, учасників привітали голова журі – завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції НУХТ, к.т.н., доцент Олександра Нєміріч і члени журі – к.т.н., доцент кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування Одеської національної академії харчових технологій Алла Салавеліс, голова циклової комісії харчових технологій Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Ганна Пйонтко, голова циклової комісії технологічних дисциплін ДВНЗ «Рівенський коледж економіки та бізнесу» Анна Сухецька та викладач спецдисциплін Вінницького торгово-економічного коледжу КНТЕУ Марина Бондар. Члени журі побажали конкурсантам успіхів і роздали завдання, на виконання яких студентам були надані три години.

Після написання робіт журі визначило переможців:

І місце посіла Оксана Шевчук (Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ)
ІІ місце розділили Юлія Кіщенко (Вінницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ) та Ольга Швечкова (Рівненський коледж економіки та бізнесу)
ІІІ місце вибороли Ірина Ніколенко (Маріупольський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського), Максим Головатенко (Криворізький коледж економіки та управління ДВНЗ КНЕУ ім.В.Гетьмана) та Іван Мартиненко (Коледж ресторанного господарства НУХТ).

Крім того, всі студенти були нагороджені грамотами за участь у Олімпіаді, а окремі роботи відзначені грамотами за креативні ідеї, за нестандартне мислення, за глибокі теоретичні знання, за творчий підхід у вирішенні завдань тощо.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції щиро вітає учасників і переможців Олімпіади і бажає їм творчого натхнення, а також успіхів у подальшій науковій і професійній діяльності!

Опублікований: 27-05-2019
Читайте також:
Мандруємо світами разом із Online Еnglish speaking club

Здобувачі освіти Навчально-наукового інституту економіки і управління разом з гостем зі США Stuart Snuggs і викладачкою кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталією Божок провели чергове засідання онлайн Еnglish speaking club, яке було присвячене темам «The spirit of adventure» і «Work and Travel». На початку зустрічі студент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мандруємо світами разом із Online Еnglish speaking club 18 травня 2023

Наукове дослідження наших студентів щодо української гастрономічної культури стало фіналістом Фестивалю живих історій

28-29 вересня в Києві організація «Інша Освіта» та програма неформальної історичної освіти «Студії живої історії» провели Фестиваль живих історій. Він зібрав людей, що працюють із культурною спадщиною, зокрема, радянською, займаються вивченням історії та пам’яті. На Фестивалі були представлені 50 різноманітних проектів, попередньо відібраних журі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукове дослідження наших студентів щодо української гастрономічної культури стало фіналістом Фестивалю живих історій 01 жовтня 2019

Від цікавої молекули до «Біомонополії»: як магістранти опановують новітні біотехнології

Кінець семестру – час не лише для підсумків, а й для того, аби поділитися «рецептами» того, як зробити навчання цікавим марафоном з новими відкриттями та «крутими фішками» у прямому сенсі цього слова. Як приклад інтеграції активних методів навчання у підготовку магістрантів-біотехнологів, можна згадати креативні завдання з дисципліни «Новітні напря...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від цікавої молекули до «Біомонополії»: як магістранти опановують новітні біотехнології 26 грудня 2023

Актуальні питання управління підприємствами в сучасних умовах

Щороку навесні в університеті відбувається Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління підприємств у сучасних умовах», що традиційно проводить кафедра економіки праці та менеджменту. Цього року через активні військові дії в Україні, організатори прийняли рішення очно захід не проводити, проте сформувати збірник матеріалів, надісл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання управління підприємствами в сучасних умовах 19 травня 2022