Н У Х Т

У НУХТ визначили переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» серед студентів освітнього рівня «молодший спеціаліст»

27 травня 2019

У НУХТ визначили переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» серед студентів освітнього рівня «молодший спеціаліст»

23-24 травня на базі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» (спеціалізація «Виробництво харчової продукції») серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст». Захід проводився за підтримки Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ.

Для участі у Олімпіаді до університету завітали 28 студентів із 17 освітніх закладів. Під час реєстрації кожний гість отримав буклети з інформацією про кафедру і факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу та інформаційні листівки з розкладом заходів. Всі бажаючі були запрошені на екскурсію університетом.

Під час урочистого відкриття ІІ-го етапу Олімпіади, що відбулося 24 травня, учасників привітали голова журі – завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції НУХТ, к.т.н., доцент Олександра Нєміріч і члени журі – к.т.н., доцент кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування Одеської національної академії харчових технологій Алла Салавеліс, голова циклової комісії харчових технологій Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Ганна Пйонтко, голова циклової комісії технологічних дисциплін ДВНЗ «Рівенський коледж економіки та бізнесу» Анна Сухецька та викладач спецдисциплін Вінницького торгово-економічного коледжу КНТЕУ Марина Бондар. Члени журі побажали конкурсантам успіхів і роздали завдання, на виконання яких студентам були надані три години.

Після написання робіт журі визначило переможців:

І місце посіла Оксана Шевчук (Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ)
ІІ місце розділили Юлія Кіщенко (Вінницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ) та Ольга Швечкова (Рівненський коледж економіки та бізнесу)
ІІІ місце вибороли Ірина Ніколенко (Маріупольський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського), Максим Головатенко (Криворізький коледж економіки та управління ДВНЗ КНЕУ ім.В.Гетьмана) та Іван Мартиненко (Коледж ресторанного господарства НУХТ).

Крім того, всі студенти були нагороджені грамотами за участь у Олімпіаді, а окремі роботи відзначені грамотами за креативні ідеї, за нестандартне мислення, за глибокі теоретичні знання, за творчий підхід у вирішенні завдань тощо.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції щиро вітає учасників і переможців Олімпіади і бажає їм творчого натхнення, а також успіхів у подальшій науковій і професійній діяльності!

Опублікований: 27-05-2019
Читайте також:
Успішний захист дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук на кафедрі готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся захист дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук Оленою Блощинською, яка представила на розгляд спеціалізованої вченої ради Д 26.058.07 зі спеціальності 05.18.16 «Технологія продуктів харчування» дисертаційну роботу «Удосконалення технології безглютенових фонданів». Науковий ке...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний захист дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук на кафедрі готельно-ресторанної справи 21 травня 2019

Веселий «Екватор» третьокурсників

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся черговий «Екватор». Свято «Екватор», яке щорічно організовується для третьокурсників кафедри, є знаковою подією, яка символізує середину їхнього навчального шляху. Це не лише час для підбиття проміжних підсумків, але й можливість зібратися всією студентською спільнотою, поділитися д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Веселий «Екватор» третьокурсників 21 квітня 2025

Сучасні технології – сучасним студентам!

Викладачі Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ, Вінницького фахового коледжу НУХТ і Сумського фахового коледжу НУХТ – переможці Всеукраїнського конкурсу «Педагогічний Оскар -2024»! Цього року до 12 номінацій фінального туру конкурсу було подано 1089 робіт із 163 закладів фахової перед вищої освіти. І серед цієї ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні технології – сучасним студентам! 19 червня 2024

Мандрівка українськими містами на парі іноземної мови

На одному з нещодавніх занять з англійської мови, яке провела викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Юлія Ткачук, здобувачі  групи ТІ-1-6 перетворили звичайну пару на справжній культурний тур. Темою заняття стали українські міста – їхня історія, архітектура, традиції та унікальна атмосфера. Кожний студент підготував презентацію ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мандрівка українськими містами на парі іноземної мови 28 травня 2025