Н У Х Т

У НУХТ визначили переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» серед студентів освітнього рівня «молодший спеціаліст»

27 may 2019

У НУХТ визначили переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» серед студентів освітнього рівня «молодший спеціаліст»

23-24 травня на базі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» (спеціалізація «Виробництво харчової продукції») серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст». Захід проводився за підтримки Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ.

Для участі у Олімпіаді до університету завітали 28 студентів із 17 освітніх закладів. Під час реєстрації кожний гість отримав буклети з інформацією про кафедру і факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу та інформаційні листівки з розкладом заходів. Всі бажаючі були запрошені на екскурсію університетом.

Під час урочистого відкриття ІІ-го етапу Олімпіади, що відбулося 24 травня, учасників привітали голова журі – завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції НУХТ, к.т.н., доцент Олександра Нєміріч і члени журі – к.т.н., доцент кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування Одеської національної академії харчових технологій Алла Салавеліс, голова циклової комісії харчових технологій Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Ганна Пйонтко, голова циклової комісії технологічних дисциплін ДВНЗ «Рівенський коледж економіки та бізнесу» Анна Сухецька та викладач спецдисциплін Вінницького торгово-економічного коледжу КНТЕУ Марина Бондар. Члени журі побажали конкурсантам успіхів і роздали завдання, на виконання яких студентам були надані три години.

Після написання робіт журі визначило переможців:

І місце посіла Оксана Шевчук (Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ)
ІІ місце розділили Юлія Кіщенко (Вінницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ) та Ольга Швечкова (Рівненський коледж економіки та бізнесу)
ІІІ місце вибороли Ірина Ніколенко (Маріупольський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського), Максим Головатенко (Криворізький коледж економіки та управління ДВНЗ КНЕУ ім.В.Гетьмана) та Іван Мартиненко (Коледж ресторанного господарства НУХТ).

Крім того, всі студенти були нагороджені грамотами за участь у Олімпіаді, а окремі роботи відзначені грамотами за креативні ідеї, за нестандартне мислення, за глибокі теоретичні знання, за творчий підхід у вирішенні завдань тощо.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції щиро вітає учасників і переможців Олімпіади і бажає їм творчого натхнення, а також успіхів у подальшій науковій і професійній діяльності!

Published on: 27-05-2019
Read also:
Спортивні висоти: наш здобувач посів І командне місце у Всеукраїнській першості з фехтування

20-21 січня у Києві відбувся юніорський чемпіонат України з фехтування на шаблях, учасниками якого були майже 70 спортсменів із шести областей. 21 січня у межах чемпіонату відбувся командний турнір, у якому на найвищу сходинку п’єдесталу піднялася збірна «Київ-1», яка у фінальному поєдинку за «золото» виграла у команди Миколаєва з рахунком 45:42. ...

READ YOURSELF

Спортивні висоти: наш здобувач посів І командне місце у Всеукраїнській першості з фехтування 26 january 2024

Туристично-екскурсійне літо для майбутніх фахівців туристичного бізнесу розпочалося цікаво та пізнавально

Студенти 1-3 курсів спеціальності «Туризм» відвідали колишню столицю українського козацтва, місто Батурин. Вони оглянули реконструйовану козацьку фортецю та місце страшної Батуринської трагедії 1708 року, коли російськими військами О. Меншикова були знищені понад 14 тис. козаків і мирного населення. Також майбутні фахівці туристичного бізнесу від...

READ YOURSELF

Туристично-екскурсійне літо для майбутніх фахівців туристичного бізнесу розпочалося цікаво та пізнавально 10 june 2019

Команда викладачів кафедри теплоенергетики та холодильної техніки та інженерів «BMSERVICE» – фіналісти конкурсу «GCIP Ukraine»

Команда викладачів кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого НУХТ та інженерів компанії «BMSERVICE» вийшла до фіналу конкурсу «GCIP Ukraine» проєкту UNIDO/GEF «Глобальна інноваційна програма чистих технологій для МСП в Україні» з проєктом «Глобальне потепління». До складу ...

READ YOURSELF

Команда викладачів кафедри теплоенергетики та холодильної техніки та інженерів «BMSERVICE» – фіналісти конкурсу «GCIP Ukraine» 18 november 2020

День єднання у НУХТ

16 лютого, у День єднання, колектив нашого університету зустрівся біля Державного прапора України, встановленого перед головним корпусом НУХТ. Продемонструвати свою силу духу, єдність, згуртованість і висловити підтримку нашому народу й українським військовим прийшли ректорат, керівники і працівники навчальних і наукових підрозділів, співробітники ...

READ YOURSELF

День єднання у НУХТ 16 february 2022