Н У Х Т

Перемога – гарна традиція на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки!

05 april 2024

Перемога – гарна традиція на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки!

Команда «Зірки-131» Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого здобула перемогу в проєкті «Ігри Заводів 7.0» серед 34 команд найкращих ЗВО України, продемонструвавши знання, навички та згуртованість.

Наша команда, яку представляли магістранти і бакалаври освітньо-професійної програми «Прикладна механіка»: Тарас Бутик (капітан), Влад Ясичев, Дмитро Скула, Іван Д’яченко та Євген Кирильчук, стала переможцем у загальному заліку, а також посіла друге місце за рішення кейсу від Концерну «Хлібпром». Наші переможці були обрані єдиним фаворитом кейсу від групи компаній Metinvest, виборовши перше місце!

Вітаємо команду з цим вражаючим результатом, який свідчить про їх високий рівень підготовки, плідну роботу в гуртках кафедри мехатроніки та пакувальної техніки і неабиякий талант та згуртованість! Пишаємося нашими талановитими студентами!

Окрема подяка Концерну «Хлібпром», групі компаній Metinvest та українській агенції з розвитку бренду роботодавця «UGEN», яка допомагає подолати виклики у сфері управління персоналом та розвивати бренди. Синергія між роботодавцями і здобувачами вищої освіти, забезпечила співпрацю та організацію такого цікавого і корисного проєкту для молоді. Бажаємо команді «Зірки-131» подальших успіхів, нових перемог, втілення найсміливіших задумів і розвитку кожного члена команди! Нехай ваш приклад надихає інших молодих людей до саморозвитку, творчості, активної життєвої позиції та згуртування!

Published on: 05-04-2024
Read also:
Експерти з безпеки харчових продуктів знайомляться з якістю та безпечністю бутильованої води

23 квітня студенти групи ТІ 2-7, що навчаються за спеціальністю «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», разом із асистентом кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали одне із провідних підприємств ТОВ «Еталон-Україна», яке займається видобутком артезіанської води з шарів юрського геологічного горизонту. Студ...

READ YOURSELF

Експерти з безпеки харчових продуктів знайомляться з якістю та безпечністю бутильованої води 25 april 2019

Ще одна сходинка у професійному зростанні

Протягом кількох тижнів березня-квітня поточного року викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів проходили підвищення кваліфікації у сертифікаційній компанії ТОВ «Органік Стандарт». «Органік Стандарт» забезпечує сертифікацію за основними, найбільш популярними та актуальними стандартами органічного виробництва. Це перший о...

READ YOURSELF

Ще одна сходинка у професійному зростанні 24 april 2024

Дуальна освіта: проєкт триває

Останнім часом все більшої популярності в Україні набуває дуальна освіта – збалансована система зацікавлених сторін – відповідального і цілеспрямованого здобувача вищої освіти, університету і підприємств-роботодавців. Наш університет не стоїть осторонь цього прогресивного підходу. Уже кілька випускових кафедр активно співпрацюють зі стейкхолдерами...

READ YOURSELF

Дуальна освіта: проєкт триває 01 february 2021

Неймовірний енологічний досвід отримали викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи відвідали наймасштабнішу виставку харчових продуктів та напоїв – 24-ту WorldFood Ukraine і Wine&Spirits Ukraine, яка працювала 2-4 листопада у Міжнародному виставковому центрі. До уваги гостей заходу були експозиційні зони від 225 компаній із 25 країн світу. Цільова аудиторія виставки – виробники п...

READ YOURSELF

Неймовірний енологічний досвід отримали викладачі кафедри готельно-ресторанної справи 05 november 2021