Н У Х Т

Сучасні тренди у виробництві морозива від провідної технологині

02 квітня 2024

Сучасні тренди у виробництві морозива від провідної технологині

Триває плідна співпраця колективу кафедри технології молока і молочних продуктів з відомими фахівцями-технологами.

1 квітня 2024 р. відбулася гостьова лекція «Промислове і крафтове виробництво морозива» провідної технологині з виробництва морозива Ольги Байсари для бакалаврів, магістрантів та аспірантів спеціальності 181 «Харчові технології», а також викладачів кафедри. Лекція була організована за сприяння завідувачки кафедри Галини Поліщук і доцентки Тетяни Осьмак.

Спікерка поділилася власним багаторічним досвідом роботи у сферах індустріального і крафтового виробництва морозива в Україні та інших країнах світу – Італії, Китаї, Молдові, Іраку. Також доповідачка надала інформацію про основних гравців ринку, сучасний стан і перспективи розвитку галузі, ознайомила слухачів із реалізованими проєктами спільно з крафтовими виробниками Італії, Азербайджану, Узбекистану та України.

Викладачі і здобувачі освіти дізналися про основні відмінності виробництва морозива на сучасних підприємствах та в умовах крафтових виробництв, а також про сучасні бренди у сфері виробництва морозива, зокрема, протеїнове морозиво та морозиво без білого цукру, веганське морозиво, алкогольне морозиво, джелато, десерти з морозива, морозиво-мус, торти і тістечка з морозива.

Лекція пройшла у творчій атмосфері за безпосереднього спілкування з аудиторією, під час якого обговорювалися як шляхи кар’єрного зростання випускників освітніх програм, так і питання практичного характеру.

Викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів та здобувачі вищої освіти щиро вдячні Ользі Байсарі за інформативний, змістовний і цікавий практичний матеріал, а також бажають фахівчині подальших успіхів зі сподіванням на подальший розвиток творчої співпраці!

Опублікований: 02-04-2024
Читайте також:
Дорожня карта вступника до магістратури

Кафедра економіки праці та менеджменту та кафедра обліку і аудиту провели спільну зустріч з бакалаврами, які навчаються за освітньо-професійними програмами «Менеджмент персоналу» та «Облік і аудит», на якій обговорили особливості вступу до магістратури у 2024 році на основі здобутого освітнього ступеня «Бакалавр». Зокрема, зосередилися на складанні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дорожня карта вступника до магістратури 30 квітня 2024

Прощаємося з цьогорічними бакалаврами

Урочисті церемонії вручення дипломів нашим цьогорічним бакалаврам – це отримання путівки в їхнє нове, професійне життя. Роки навчання для нинішніх випускників були вкрай важкими – спочатку пандемія Covid-19, потім ракетні обстріли агресором українських міст і Києва, від яких руйнувався і наш університет, перебої зі світлом й труднощі зв'язку під ч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Прощаємося з цьогорічними бакалаврами 14 липня 2023

Ґрунтовно про вітаміни на відритій лекції доцента кафедри харчової хімії

7 листопада на кафедрі харчової хімії відбулася відкрита лекція з дисципліни «Харчова хімія» доцента, кандидата хімічних наук Олександра Макаренка для студентів другого курсу спеціальності 181 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій. На лекції були присутні викладачі кафедри харчової...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ґрунтовно про вітаміни на відритій лекції доцента кафедри харчової хімії 08 листопада 2018

Ейчари відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки

Здобувачі освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» разом із доценткою кафедри економіки праці та менеджменту Ліаною Мазник також побували на Міжнародному форумі харчової промисловості та упаковки. Вони ознайомилися із сучасними трендами щодо пакування, маркування та обладнання для харчової промисловості, прогресивними рецептурами хлібо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ейчари відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки 22 квітня 2024