Н У Х Т

Сучасні тренди у виробництві морозива від провідної технологині

02 квітня 2024

Сучасні тренди у виробництві морозива від провідної технологині

Триває плідна співпраця колективу кафедри технології молока і молочних продуктів з відомими фахівцями-технологами.

1 квітня 2024 р. відбулася гостьова лекція «Промислове і крафтове виробництво морозива» провідної технологині з виробництва морозива Ольги Байсари для бакалаврів, магістрантів та аспірантів спеціальності 181 «Харчові технології», а також викладачів кафедри. Лекція була організована за сприяння завідувачки кафедри Галини Поліщук і доцентки Тетяни Осьмак.

Спікерка поділилася власним багаторічним досвідом роботи у сферах індустріального і крафтового виробництва морозива в Україні та інших країнах світу – Італії, Китаї, Молдові, Іраку. Також доповідачка надала інформацію про основних гравців ринку, сучасний стан і перспективи розвитку галузі, ознайомила слухачів із реалізованими проєктами спільно з крафтовими виробниками Італії, Азербайджану, Узбекистану та України.

Викладачі і здобувачі освіти дізналися про основні відмінності виробництва морозива на сучасних підприємствах та в умовах крафтових виробництв, а також про сучасні бренди у сфері виробництва морозива, зокрема, протеїнове морозиво та морозиво без білого цукру, веганське морозиво, алкогольне морозиво, джелато, десерти з морозива, морозиво-мус, торти і тістечка з морозива.

Лекція пройшла у творчій атмосфері за безпосереднього спілкування з аудиторією, під час якого обговорювалися як шляхи кар’єрного зростання випускників освітніх програм, так і питання практичного характеру.

Викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів та здобувачі вищої освіти щиро вдячні Ользі Байсарі за інформативний, змістовний і цікавий практичний матеріал, а також бажають фахівчині подальших успіхів зі сподіванням на подальший розвиток творчої співпраці!

Опублікований: 02-04-2024
Читайте також:
«Октоберфест» у Свалявському технічному коледжі НУХТ

У рамках тижня циклової комісії іноземних мов у читальній залі Свалявського технічного коледжу НУХТ відбувся захід, присвячений звичаям і традиціям народів, мови яких вивчаються у коледжі. Студенти перших курсів представили сценарій святкування фестивалю «Октоберфест» у Німеччині. Ведучі Евеліна Попович, Каріна Туряниця та Юлія Римарук (група ДЕТ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Октоберфест» у Свалявському технічному коледжі НУХТ 21 жовтня 2019

Магістрант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства представила результати своїх досліджень у Чехії

Магістрант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Людмила Поліщук взяла участь у міжнародній конференції, присвяченій технічним наукам та інноваціям у харчовій промисловості, що відбулася у м. Брно (Чехія). При розробленні інноваційних проектів у галузі пивоваріння студентка велику увагу приділила питанням збереження цінних компонен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства представила результати своїх досліджень у Чехії 12 липня 2018

Активісти профспілки НУХТ приєдналися до акції за збереження соціальних стандартів

17 грудня 2019 року у Києві Федерація профспілок України, її членські організації в умовах лібералізації трудового законодавства та наступу на права профспілок провели солідарну акцію профспілок біля Верховної Ради України, в якій взяли участь активісти профспілки НУХТ. Акція проводилася на підтримку законопроектів Трудового кодексу України №2410,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активісти профспілки НУХТ приєдналися до акції за збереження соціальних стандартів 17 грудня 2019

Відбулося засідання Профкому співробітників НУХТ

9 лютого 2022 відбулося засідання Профкому співробітників НУХТ, у ході якого розглядалися дуже важливі питання порядку денного. Першочергово заслухали головну бухгалтерку Профкому Ольгу Щербину зі звітом про виконання кошторису за 2021 рік. У голови Профкому Василя Пасічного були питання щодо використання коштів, на які він отримав відповіді голов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося засідання Профкому співробітників НУХТ 09 лютого 2022