Н У Х Т

Створення мотиваційного навчального середовища опановували викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

26 листопада 2018

Створення мотиваційного навчального середовища опановували викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

23 листопада викладачікафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Людмила Шапран і Ольга Никитенко відвідали науково-методичний семінар для вчителів англійської мови в рамках заходу Oxford Days in Kyiv.

Семінар був організований видавництвом Oxford University Press у м. Києві та присвячений темам створення мотиваційного навчального середовища та мистецтву розвитку навичок письма.

Спікер видавництва, досвідчений вчитель-методист Едмунд Дадлі (Великобританія), поділився з присутніми власними методичними доробками та мотиваційними стратегіями роботи з підлітками, не оминув і теми підготовки учнів і студентів до здавання ЗНО з англійської мови.

Усі відвідувачі мали можливість поспілкуватися з доповідачем та отримати від нього цікаві практичні поради щодо шляхів подолання відносно низької мотивації в немовних ВНЗ. Для ВНЗ, де іноземна мова не є профільним предметом, питання вибору мотиваційних стратегій має особливу актуальність, адже рівень мотивації тісно пов'язаний із рівнем успішності засвоєння предмету.

Опублікований: 26-11-2018
Читайте також:
Підсумки конкурсу «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв»

Завершився конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» серед студентів 4 курсу та 2 курсу скороченого терміну навчання спеціальності 181 «Харчові технології», організований кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів за підтримки ректорату і працівників цеху № 7 ПАТ «Київхліб» і ТОВ «Сузір’я солодощів». ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки конкурсу «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» 04 квітня 2018

Останні викладацькі настанови перед літніми канікулами

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів Ірина Ясінська та Світлана Камінська провели останню у навчальному році кураторську годину. Разом зі здобувачами вони обговорили результати літньої заліково-екзаменаційної сесії, алгоритми ліквідації академічних заборгованостей та поділилися враженнями від навчання у дистанційному форматі. У чергов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останні викладацькі настанови перед літніми канікулами 03 липня 2020

Відбулася атестація здобувачів освітнього ступеня бакалавра заочної форми навчання на кафедрі готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася атестація здобувачів освітнього ступеня бакалавра заочної форми навчання у формі єдиного державного кваліфікаційного іспиту. 27 студентів V курсу напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» і 18 студентів ІІІ курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася атестація здобувачів освітнього ступеня бакалавра заочної форми навчання на кафедрі готельно-ресторанної справи 20 лютого 2019

Зовнішніх стейкхолдерів залучає до проведення методичних семінарів кафедра експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів у режимі онлайн-конференції відбувся методичний семінар «Зміни у законодавстві України щодо безпечності харчових продуктів». Запрошена гостя – завідувачка лабораторії Українського науково-дослідного інституту «Ресурс» Олена Гавриленко. Під час семінару доцент кафедри Василь Сидор висвітлив основні питання ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зовнішніх стейкхолдерів залучає до проведення методичних семінарів кафедра експертизи харчових продуктів 16 червня 2021