Н У Х Т

Створення мотиваційного навчального середовища опановували викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

26 листопада 2018

Створення мотиваційного навчального середовища опановували викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

23 листопада викладачікафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Людмила Шапран і Ольга Никитенко відвідали науково-методичний семінар для вчителів англійської мови в рамках заходу Oxford Days in Kyiv.

Семінар був організований видавництвом Oxford University Press у м. Києві та присвячений темам створення мотиваційного навчального середовища та мистецтву розвитку навичок письма.

Спікер видавництва, досвідчений вчитель-методист Едмунд Дадлі (Великобританія), поділився з присутніми власними методичними доробками та мотиваційними стратегіями роботи з підлітками, не оминув і теми підготовки учнів і студентів до здавання ЗНО з англійської мови.

Усі відвідувачі мали можливість поспілкуватися з доповідачем та отримати від нього цікаві практичні поради щодо шляхів подолання відносно низької мотивації в немовних ВНЗ. Для ВНЗ, де іноземна мова не є профільним предметом, питання вибору мотиваційних стратегій має особливу актуальність, адже рівень мотивації тісно пов'язаний із рівнем успішності засвоєння предмету.

Опублікований: 26-11-2018
Читайте також:
Виконуємо рекомендації експертної групи

29 грудня 2022 року освітня програма «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» отримала Сертифікат про акредитацію терміном дії до 1 липня 2028 року. Він гарантує кафедрі можливість продовжувати підготовку магістрантів за освітньою програмою. Отриманий сертифікат – результат діяльності великої кількості осіб: викла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виконуємо рекомендації експертної групи 25 грудня 2023

Стільникова профорієнтація від кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

Перший день зими – прекрасний привід для зустрічі з майбутніми здобувачами вищої освіти, цьогорічними випускниками Відокремленого структурного підрозділу «Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» вирішили на кафедрі технології ресторанної та аюрведичної продукції і влаштували онлайн-спілкування. Доцентки Віра Зуйко т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стільникова профорієнтація від кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції 02 грудня 2020

В університеті відзначили День Гідності та Свободи

Викладачі кафедри гуманітарних дисциплін протягом тижня на заняттях проводили тематичні заходи, присвячені цій важливій пам’ятній даті. Завідувач кафедри Надія Левицька зазначила, що ми повинні віддати шану громадянам, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини та громадянина, національних інтересів нашої держави, її європ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відзначили День Гідності та Свободи 22 листопада 2019

Кожного дня – щось нове: триває технологічна практика четвертокурсників

Триває технологічна практика студентів-біотехнологів. Студент групи БТ-4-3 Анатолій Міщук проходить її в АТ «Фармак». Величезне враження справило на практиканта відвідування цеху з виробництва інсуліну та рентгено-контрастних препаратів, під час якого від майстра цеху студенти дізналися, що продукція компанії експортується в понад 20 країн світу. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кожного дня – щось нове: триває технологічна практика четвертокурсників 11 лютого 2020