Н У Х Т

Виїзний науковий семінар кафедри експертизи харчових продуктів

08 листопада 2019

Виїзний науковий семінар кафедри експертизи харчових продуктів

Кафедра експертизи харчових продуктів провела науковий семінар на базі Української лабораторії якості і безпеки АПК НУБіП України.

Колектив кафедри досить детально ознайомили зі структурою лабораторії, яка є провідною установою в системі управління якістю АПК. З 2007 року лабораторія акредитована відповідно до вимог ДСТУ ISO/IEC 17025 (ISO/IEC 17025), що підтверджено Атестатом акредитації Національного агентства з акредитації України. Кожного року УЛЯБП АПК підтверджує свою компетентність.

Приємно вразила сучасна технічна база, а висококваліфікований персонал дав вичерпні відповіді на питання співробітників кафедри експертизи харчових продуктів.

 

Опублікований: 08-11-2019
Читайте також:
Зі швейцарськими благодійниками  розпочинає співпрацю Сумський коледж харчової промисловості НУХТ

19 квітня 2018 р. до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ завітала делегація у складі президента організації «Help Point Sumy» Маріанна Піффаретті та волонтера Карла Гретлера, яких супроводжував директор Сумського обласного Благодійного фонду «Хельвеція» Микола Резнік. Члени делегації надали благодійну допомогу коледжу у вигляді паперових...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі швейцарськими благодійниками розпочинає співпрацю Сумський коледж харчової промисловості НУХТ 19 квітня 2018

Студентки-маркетологи – переможці Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт

Студентки спеціальності «Маркетинг» Наталія Войтович та Анна Софійченко підтвердили свій високий науково-професійний рівень перемогою у Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт студентів вищих навчальних закладів освіти зі спеціальності «Маркетинг» (за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр, магістр). Бакалаврська робота «Дослідження змін у спож...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентки-маркетологи – переможці Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт 11 червня 2018

Цікаві кураторські години першокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» під час цікавої кураторської години познайомилися з вітчизняним готельним підприємством. Організувала перше знайомство здобувачів освіти академічної групи ГС-1-5 з підприємством гостинності, тризірковим готелем Reikartz Raziotel наставниця, завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві кураторські години першокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 18 вересня 2023