Н У Х Т

Виїзний науковий семінар кафедри експертизи харчових продуктів

08 листопада 2019

Виїзний науковий семінар кафедри експертизи харчових продуктів

Кафедра експертизи харчових продуктів провела науковий семінар на базі Української лабораторії якості і безпеки АПК НУБіП України.

Колектив кафедри досить детально ознайомили зі структурою лабораторії, яка є провідною установою в системі управління якістю АПК. З 2007 року лабораторія акредитована відповідно до вимог ДСТУ ISO/IEC 17025 (ISO/IEC 17025), що підтверджено Атестатом акредитації Національного агентства з акредитації України. Кожного року УЛЯБП АПК підтверджує свою компетентність.

Приємно вразила сучасна технічна база, а висококваліфікований персонал дав вичерпні відповіді на питання співробітників кафедри експертизи харчових продуктів.

 

Опублікований: 08-11-2019
Читайте також:
У Науково-технічній бібліотеці університету представлені нові надходження літератури

У Науково-технічній бібліотеці університету представлені надходження літератури, отримані фондами бібліотеки у січні 2017 року. Значну частину з них складають електроні ресурси, зокрема з організації наукової та науково-дослідної роботи, комп’ютерних наук, менеджменту, стандартизації, демографії, туризму, маркетингу, права, математики, хімії, елект...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Науково-технічній бібліотеці університету представлені нові надходження літератури 31 січня 2017

Вітаємо новачків-Biotechівців

Після осіннього семестру родина наукового гуртка «Biotech» кафедри біотехнології і мікробіології завжди поповнюється новими, талановитими студентами-біотехнологами. Хоч цьогорічне поповнення й не велике, але юним науковцям вже є чим похвалитися. Студентка групи БТ-3-1 Валентина Жданюк розпочала свій науковий шлях в Інституті мікробіології і вірусо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо новачків-Biotechівців 10 лютого 2020

Магістри-заочники спеціальності «Туризм» успішно захистили свої кваліфікаційні роботи

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрів заочної форми навчання зі спеціальності 242 «Туризм». Екзаменаційну комісію очолив д.г.н,  професор,  заслужений працівник освіти України, академік Академії наук вищої освіти України Петро Масляк. До складу комісії також увійшли: завідувач кафедри туристи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри-заочники спеціальності «Туризм» успішно захистили свої кваліфікаційні роботи 19 лютого 2019

Другокурсники пересвідчилися, що практика – запорука професіоналізму

Традиційно підсумком навчальної практики студентів у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ є кваліфікаційні пробні роботи. Успіху досягають тільки найбільш наполегливі та працелюбні. І саме це підтвердили студенти груп 21-ТХ і 22-ТХ спеціальності «Харчові технології» (Виробництво харчової продукції) під час кваліфікаційного іспиту. Зранку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники пересвідчилися, що практика – запорука професіоналізму 27 липня 2018