Н У Х Т

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – переможець першого чемпіонату із колд-брю

13 серпня 2019

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – переможець першого чемпіонату із колд-брю

У рамках Національного чемпіонату з обсмажування кави 2019, який відбувся 10-11 серпня 2019 року на Арт-заводі Платформа, пройшов авторський чемпіонат із колд-брю Ukrainian Cold Brew Championship. Участь у турнірі взяли 20 бариста.

Чемпіонат спрямований на розвиток культури споживання колд-брю. Змагання проходить в один етап, у якому учасники презентують свій колд-брю та напій на його основі сенсорним суддям для оцінювання. Перемагає учасник, що набрав більше всіх балів.

Приємно, що перемогу у першому чемпіонаті у дисципліні колд-брю Ukrainian Cold Brew Championship 2019 від Barista Games здобув випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу нашого університету Владислав Дудар. Владислав також срібний призер чемпіонату України у дисципліні Coffee in Good Spirits.

Нагадаємо, що колд-брю – один із способів альтернативного заварювання кави. Дослівно – кава холодного заварювання. Мабуть, найтриваліший з нині існуючих способів.

Особливість методу в тому, що кава заварюється в холодній воді, в зв'язку з чим потрібно від восьми до 24 годин (залежно від рецепту) на заварювання. Колд-брю в чистому вигляді практично не вживають, це основа для кавових напоїв. Кава, приготована таким методом, має яскравий смак, високу щільність і великий вміст кофеїну.

Вітаємо нашого випускника! Бажаємо наснаги і подальших перемог!     

 

Опублікований: 13-08-2019
Читайте також:
Гостьова лекція компанії «KNESS Energy» для здобувачів кафедри електропостачання і енергоменеджменту

На кафедрі електропостачання і енергоменеджменту відбулася гостьова лекція компанії «KNESS Energy», на якій начальниця відділу підбору та розвитку персоналу «KNESS Group» Анастасія Горондова поділилася інформацією щодо структури компанії і головних завдань, розкрила перспективи її розвитку та розповіла про доступні вакансії. Компанія «KNESS Energy...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція компанії «KNESS Energy» для здобувачів кафедри електропостачання і енергоменеджменту 28 жовтня 2024

Статуси електронних заяв вступників

Триває подання заяв і документів на вступ до бакалаврату. За даними ЄДЕБО станом на 4:00 до нашого університету уже подано понад 1700 заяв. Відслідковувати весь процес проходження своєї електронної заяви наші вступники можуть через її статус, який змінюється в їх електронних кабінетах. Статуси можуть бути такими: - Зареєстровано в ЄДЕБО. Цей стат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Статуси електронних заяв вступників 25 липня 2023

Розвиток Soft Skills викладачів кафедри експертизи харчових продуктів

Саморозвиток і підвищення рівня навичок викладачів відіграють важливу роль у якості надання освітніх послуг, у становленні студента як кваліфікованого та реалізованого робітника, в удосконаленні та забезпеченні освітнього процесу. Саме тому заходи на зразок «Uni-Biz Bridge: сучасний викладач» від компанії UGEN є дуже важливими. На воркшопах в межа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвиток Soft Skills викладачів кафедри експертизи харчових продуктів 18 березня 2024

Кафедра готельно-ресторанної справи готується до Великодня разом із фахівчинею міжнародної компанії LESAFFRE

24 квітня 2024 р. у ракурсі дисципліни «Сучасні ресторанні технології» для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся гостьовий лекторій, присвячений Великодній випічці на тему «Здобні вироби на заквасках. Готуємося до Великодня разом з Lesaffre». На запрошення лекторки дисципліни і завідувачки кафедри Лариси Шаран д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра готельно-ресторанної справи готується до Великодня разом із фахівчинею міжнародної компанії LESAFFRE 26 квітня 2024