Н У Х Т

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – переможець першого чемпіонату із колд-брю

13 серпня 2019

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – переможець першого чемпіонату із колд-брю

У рамках Національного чемпіонату з обсмажування кави 2019, який відбувся 10-11 серпня 2019 року на Арт-заводі Платформа, пройшов авторський чемпіонат із колд-брю Ukrainian Cold Brew Championship. Участь у турнірі взяли 20 бариста.

Чемпіонат спрямований на розвиток культури споживання колд-брю. Змагання проходить в один етап, у якому учасники презентують свій колд-брю та напій на його основі сенсорним суддям для оцінювання. Перемагає учасник, що набрав більше всіх балів.

Приємно, що перемогу у першому чемпіонаті у дисципліні колд-брю Ukrainian Cold Brew Championship 2019 від Barista Games здобув випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу нашого університету Владислав Дудар. Владислав також срібний призер чемпіонату України у дисципліні Coffee in Good Spirits.

Нагадаємо, що колд-брю – один із способів альтернативного заварювання кави. Дослівно – кава холодного заварювання. Мабуть, найтриваліший з нині існуючих способів.

Особливість методу в тому, що кава заварюється в холодній воді, в зв'язку з чим потрібно від восьми до 24 годин (залежно від рецепту) на заварювання. Колд-брю в чистому вигляді практично не вживають, це основа для кавових напоїв. Кава, приготована таким методом, має яскравий смак, високу щільність і великий вміст кофеїну.

Вітаємо нашого випускника! Бажаємо наснаги і подальших перемог!     

 

Опублікований: 13-08-2019
Читайте також:
Англійською про цікаве

Здобувачі освіти групи ТІ-1-3 разом зі старшим викладачем кафедри іноземних мов професійного спрямування Андрієм Пазяком подискутували на тему «My hobby». Спілкуючись англійською, студенти поділилися інформацією про свої хобі та зацікавлення, світ яких виявився досить широким. Це і спорт, і поезія, і вивчення мов, і приготування їжі, і подорожі, і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Англійською про цікаве 27 травня 2025

У Вінницькому коледжі нашого університету відбувся історико-літературний вечір

Напередодні Дня Соборності України у Вінницькому коледжі нашого університету відбувся історико-літературний вечір «Собор свободи нам серце зігріва». Студенти-першокурсники під керівництвом викладача суспільних дисциплін Юлії Клюки надали коротку історичну довідку подій возз’єднання УНР і ЗУНР. Присутнім був презентований уривок із документального ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Вінницькому коледжі нашого університету відбувся історико-літературний вечір 20 січня 2017

Гостьові лекції від практиків тривають

30 січня 2024 р. в рамках лекційних занять із дисциплін «Інженерні мережі та устаткування підприємств харчових виробництв» і «Складське господарство харчових виробництв» для здобувачів освітнього ступеня «магістр», що навчаються за освітньою програмою «Інжиніринг харчових виробництв», відбувся онлайн-лекторій від технічного директора компанії кліма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьові лекції від практиків тривають 31 січня 2024

З популярними тенденціями у розробленні продуктів знайомилися здобувачі освітньо-професійної програми «Технології харчування»

15 листопада 2022 р. здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» груп ХЧ-3-1, ХЧ-3-2, ХЧ-3-3 освітньо-професійної програми «Технології харчування», що навчаються на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, відвідали міжнародний вебінар  «Вивчення тенденції ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З популярними тенденціями у розробленні продуктів знайомилися здобувачі освітньо-професійної програми «Технології харчування» 16 листопада 2022