Н У Х Т

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – переможець першого чемпіонату із колд-брю

13 серпня 2019

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – переможець першого чемпіонату із колд-брю

У рамках Національного чемпіонату з обсмажування кави 2019, який відбувся 10-11 серпня 2019 року на Арт-заводі Платформа, пройшов авторський чемпіонат із колд-брю Ukrainian Cold Brew Championship. Участь у турнірі взяли 20 бариста.

Чемпіонат спрямований на розвиток культури споживання колд-брю. Змагання проходить в один етап, у якому учасники презентують свій колд-брю та напій на його основі сенсорним суддям для оцінювання. Перемагає учасник, що набрав більше всіх балів.

Приємно, що перемогу у першому чемпіонаті у дисципліні колд-брю Ukrainian Cold Brew Championship 2019 від Barista Games здобув випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу нашого університету Владислав Дудар. Владислав також срібний призер чемпіонату України у дисципліні Coffee in Good Spirits.

Нагадаємо, що колд-брю – один із способів альтернативного заварювання кави. Дослівно – кава холодного заварювання. Мабуть, найтриваліший з нині існуючих способів.

Особливість методу в тому, що кава заварюється в холодній воді, в зв'язку з чим потрібно від восьми до 24 годин (залежно від рецепту) на заварювання. Колд-брю в чистому вигляді практично не вживають, це основа для кавових напоїв. Кава, приготована таким методом, має яскравий смак, високу щільність і великий вміст кофеїну.

Вітаємо нашого випускника! Бажаємо наснаги і подальших перемог!     

 

Опублікований: 13-08-2019
Читайте також:
Інноваційні методи навчання на кафедрі технології оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулася захоплююча та інформативна відкрита лекція, присвячена важливій темі в галузі харчової промисловості – використанню консервантів, антиоксидантів та антибіотиків у виробництві харчових продуктів. Доцентка кафедри Світлана Камінська представила здобувачам групи ОП-4-7 матеріал, в якому традиційні м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні методи навчання на кафедрі технології оздоровчих продуктів 07 лютого 2024

Успішна акредитаційна експертиза відразу трьох освітньо-професійних програм відбулася у Волинському коледжі НУХТ

Відповідно до наказів Міністерства освіти і науки України №№799-л, 800-л від 10.06.2019 р. та 870-л від 12.06.2019 р. у Волинському коледжі нашого університету відбувалася первинна акредитаційна експертиза освітньо-професійних програм «Фінанси, банківська справа та страхування», «Інженерія програмного забезпечення», «Облік і оподаткування». До екс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішна акредитаційна експертиза відразу трьох освітньо-професійних програм відбулася у Волинському коледжі НУХТ 09 липня 2019

Стажування під час навчання

Здобуття освітнього ступеня «Магістр» за освітньо-професійною програмою «Промислова та фармацевтична біотехнологія» стало логічним і важливим продовженням заданої освітньої траєкторії Єфима Тагізади та Дар’ї Синявської. У магістратурі вони не лише поглиблюють свої знання та розширюють досвід, але й отримують можливість досліджувати нові горизонти у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стажування під час навчання 09 січня 2024

Святошинський Кубок

Здобувач групи БТ-1-1 Максим Клименко має у своєму заліку черговий спортивний здобуток. 10-11 грудня 2022 року відбувся І відкритий Кубок голови Святошинської у м. Києві  РДА зі спортивного орієнтування, в якому він узяв участь. Захід проводився в приміщеннях шкіл №205 та №162 і був присвячений Дню Збройних Сил України. Усі учасники долучилися до б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святошинський Кубок 15 грудня 2022