Н У Х Т

Підвищення кваліфікації фахівців ГУ Держпраці здійснили в Інституті післядипломної освіти НУХТ

11 січня 2018

Підвищення кваліфікації фахівців ГУ Держпраці здійснили в Інституті післядипломної освіти НУХТ

У 2017 році вступили в дію нові Правила охорони праці для працівників, зайнятих на роботах зі зберігання та перероблення зерна, а також нові Правила охорони праці для працівників виробництва солоду, пива та безалкогольних напоїв.

Правила поширюються на всіх суб’єктів господарювання, незалежно від форм власності та організаційно-правової форми та є обов’язковими для роботодавців і працівників при виконанні робіт (технологічних процесів) зі зберігання та перероблення зерна; при зберіганні, переробленні та переміщенні сировини, готової продукції і тари, зберіганні зернових і солоду, морсів, соків і виноматеріалів, спирту, спиртових настоянок, есенцій, хмелю, зберіганні і транспортуванні хімічних речовин.

В Інституті післядипломної освіти нашого університету для фахівців територіальних управлінь Держпраці відбувся семінар-навчання «Вимоги до персоналу згідно з Правилами охорони праці для працівників, зайнятих на роботах зі зберігання і переробки зерна та Правилами охорони праці для працівників виробництва солоду, пива та безалкогольних напоїв». Учасниками навчання стали спеціалісти відділів державного нагляду в агропромисловому комплексі, соціально-культурній сфері, на транспорті і у зв’язку.

У ході семінару-навчання присутні: розглянули питання підвищення ефективності наглядової діяльності в аграрному секторі; організацію спільних заходів із журналом «Охорона праці»; ознайомилися із зареєстрованими нормативно-правовими актами «Правила охорони праці для працівників, зайнятих на роботах зі зберігання і переробки зерна» і «Правила охорони праці для працівників виробництва солоду, пива та безалкогольних напоїв».

За результатами семінару-навчання фахівцям ГУ Держпраці були видані державні Сертифікати щодо підвищення кваліфікації.

Опублікований: 11-01-2018
Читайте також:
Колектив кафедри харчової хімії поповнився ще одним доцентом

Науковий потенціал університету визначається, в першу чергу, науковим і педагогічним рівнем професорсько-викладацького колективу. Тому, дуже приємно вітати колег із отриманням наукового звання. Кафедра харчової хімії була створена лише рік тому і вже сьогодні поповнилась ще одним дипломованим доцентом! Рішенням атестаційної колегії МОН від 23 жовт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив кафедри харчової хімії поповнився ще одним доцентом 02 листопада 2018

Університет на Дні кар’єри у м. Бориспіль

Одним із видів діяльності Державної служби зайнятості є забезпечення громадянам відповідних гарантій на працевлаштування в Україні. Відповідно до законодавства кожний громадянин має право звернутися до Державної служби зайнятості та отримати безкоштовно консультацію, відповідну інформацію та сприяння у пошуку роботи або працевлаштовуватися самостій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет на Дні кар’єри у м. Бориспіль 04 жовтня 2019

Диво народжується, де всі – разом!

4 грудня Студентський клуб НУХТ перетворився на справжню українську оселю, де оживали традиції, а поруч звучали сміх, народні пісні, ворожіння та добрі побажання. Андріївські вечорниці знову довели – традиції живуть там, де є люди, здатні їх відчути. І цього року учасники створили простір, де минуле перепліталося зі сучасністю, а серця розквітали ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Диво народжується, де всі – разом! 05 грудня 2025

Проєктна група освітньо-наукової програми «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» готується до акредитації

У рамках підготовки до акредитації освітньо-наукової програми за третім рівнем (доктор філософії) вищої освіти «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» відбулася зустріч здобувачів із гарантом програми, професором кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління Вячеславом Іващуком.  Зустріч відкрив експерт Національ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проєктна група освітньо-наукової програми «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» готується до акредитації 24 квітня 2023