Н У Х Т

Підвищення кваліфікації фахівців ГУ Держпраці здійснили в Інституті післядипломної освіти НУХТ

11 січня 2018

Підвищення кваліфікації фахівців ГУ Держпраці здійснили в Інституті післядипломної освіти НУХТ

У 2017 році вступили в дію нові Правила охорони праці для працівників, зайнятих на роботах зі зберігання та перероблення зерна, а також нові Правила охорони праці для працівників виробництва солоду, пива та безалкогольних напоїв.

Правила поширюються на всіх суб’єктів господарювання, незалежно від форм власності та організаційно-правової форми та є обов’язковими для роботодавців і працівників при виконанні робіт (технологічних процесів) зі зберігання та перероблення зерна; при зберіганні, переробленні та переміщенні сировини, готової продукції і тари, зберіганні зернових і солоду, морсів, соків і виноматеріалів, спирту, спиртових настоянок, есенцій, хмелю, зберіганні і транспортуванні хімічних речовин.

В Інституті післядипломної освіти нашого університету для фахівців територіальних управлінь Держпраці відбувся семінар-навчання «Вимоги до персоналу згідно з Правилами охорони праці для працівників, зайнятих на роботах зі зберігання і переробки зерна та Правилами охорони праці для працівників виробництва солоду, пива та безалкогольних напоїв». Учасниками навчання стали спеціалісти відділів державного нагляду в агропромисловому комплексі, соціально-культурній сфері, на транспорті і у зв’язку.

У ході семінару-навчання присутні: розглянули питання підвищення ефективності наглядової діяльності в аграрному секторі; організацію спільних заходів із журналом «Охорона праці»; ознайомилися із зареєстрованими нормативно-правовими актами «Правила охорони праці для працівників, зайнятих на роботах зі зберігання і переробки зерна» і «Правила охорони праці для працівників виробництва солоду, пива та безалкогольних напоїв».

За результатами семінару-навчання фахівцям ГУ Держпраці були видані державні Сертифікати щодо підвищення кваліфікації.

Опублікований: 11-01-2018
Читайте також:
День вступника НУХТ

Сьогодні родина НУХТ знову зустрічала гостей – у динамічному й цікавому спілкуванні в університеті відбувся День вступника НУХТ. Шановне товариство піснею «Козацький дух» зустріла здобувачка Навчально-наукового інституту харчових технологій Ольга Орендарчук. Тепло привітав гостей ректор університету Олександр Шевченко й побажав їм зробити правиль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День вступника НУХТ 20 квітня 2024

Презентація найгостинніших спеціальностей від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

28 березня випускові кафедри факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу гостинно зустрічали учнів шкіл м. Києва і Київської області, щоб презентувати їм найгостинніші спеціальності – 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» і 181 «Харчові технології». Цього дня завітали до навчального підрозділу також іноземці-слухачі підготовчи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація найгостинніших спеціальностей від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 30 березня 2019

До «Грудневих читань-2019» долучилися науковці кафедри фінансів

Завідувач кафедри фінансів Лада Шірінян, доцент Михайло Арич та аспірант Олександр Шашенко взяли участь у ХІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «ГРУДНЕВІ ЧИТАННЯ 2019», присвяченій 10-річчю кафедри страхування, банківської справи та ризик-менеджменту КНУ імені Тараса Шевченка. На конференції обговорили актуальні питання щодо розвитку рин...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До «Грудневих читань-2019» долучилися науковці кафедри фінансів 09 грудня 2019

МОН запрошує до обговорення проекту Середньострокового плану пріоритетних дій Уряду до 2020 року у частині освіти і науки

Міністерство освіти і науки України запрошує громадськість та експертів до обговорення оновленого проекту Середньострокового плану пріоритетних дій Уряду до 2020 року у частині освіти і науки. Після експертних обговорень по кожному з чотирьох пріоритетів МОН до плану були внесені зміни. Усі бажаючі можуть приєднатися та внести свої пропозиції щодо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН запрошує до обговорення проекту Середньострокового плану пріоритетних дій Уряду до 2020 року у частині освіти і науки 01 лютого 2017