Н У Х Т

Насичений день кафедри туристичного та готельного бізнесу

26 березня 2021

Насичений день кафедри туристичного та готельного бізнесу

25 березня 2021 р. кафедра туристичного та готельного бізнесу провела черговий День гостинності. Цього разу гостями стали одинадцятикласники ЗОШ І-ІIІ ступенів № 10 м. Кропивницький.

Від імені здобувачів і студради учнів привітав амбасадор факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, студент 3 курсу спеціальності 242 «Туризм» Олег Шкабура. Цікавою була інформація безпосередньо від студента про можливості навчання в університеті та його поєднання з дозвіллям і роботою.

Крім цього, доцентка Тетяна Мірзодаєва ознайомила абітурієнтів із умовами вступу на навчання, навчальним планом спеціальності 242 «Туризм» і можливостями працевлаштування.

А тим часом викладачі та здобувачі кафедри стали частиною спільноти, зацікавленої у просуванні гастрономічної спадщини України на туристичний ринок, долучившись до презентації сайту «Гастроспадщина України» (www.gastroheritage.com.ua), який стане візитівкою кулінарних традицій України в нашій країні й в світі.

Разом із тим, засновник проєкту «Гастроспадщина України: традиції гостинності та культура приготування страв» Український центр культурних досліджень запросив усіх зацікавлених осіб стати співавторами Першої української енциклопедії «Гастроспадщина України: традиції гостинності та культура приготування страв». Здобувачі спеціальності «Туризм» активно долучилися до цієї цікавої і перспективної справи.

Опублікований: 26-03-2021
Читайте також:
Фінальний акорд бакалаврів кафедри біотехнології і мікробіології

Промайнули заклопотанні, складні дні і водночас хвилюючі митті захистів кваліфікаційних робіт здобувачів-біотехнологів бакалаврату заочної форми навчання. Екзаменаційна комісія за чотири дні захистів встигла оцінити 36 кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр». Цьогоріч представлені кваліфікаційні роботи були різнобічні за нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінальний акорд бакалаврів кафедри біотехнології і мікробіології 15 лютого 2022

Нові горизонти співпраці з виробництвом відкриває кафедра автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління

9 квітня 2024 року на запрошення керівництва компанії Vents за ініціативи завідувача кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління Ярослава Смітюха, заступника завідувача кафедри Віктора Сідлецького та старшого викладача кафедри Євгена Проскурки відбулася поїздка здобувачів другого і третього курсів спеціальності 174 «Автоматиз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові горизонти співпраці з виробництвом відкриває кафедра автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління 11 квітня 2024

Дуальне навчання здобувачок кафедри технології молока і молочних продуктів

Дуальну форму здобуття вищої освіти, що передбачає поєднання навчання у закладах вищої освіти з навчанням на робочому місці для набуття певної кваліфікації, впроваджено в нашому університеті згідно з Концепцією підготовки фахівців за дуальною формою здобуття освіти, схваленою Кабінетом Міністрів України у 2018 р. Такий підхід до підготовки молодих ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дуальне навчання здобувачок кафедри технології молока і молочних продуктів 31 січня 2025

З інноваціями у медичній освіті знайомляться наші викладачі

8 лютого 2022 р. викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін і старший викладач Володимир Польовик взяли участь у віртуальному симпозіумі «Інноваційна медична освіта у цифрову еру». Захід проводився Європейським університетом CIVIS, утвореним альянсом 10 провідних дослідницьких вищих навчальних закладів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваціями у медичній освіті знайомляться наші викладачі 08 лютого 2022