Н У Х Т

Насичений день кафедри туристичного та готельного бізнесу

26 березня 2021

Насичений день кафедри туристичного та готельного бізнесу

25 березня 2021 р. кафедра туристичного та готельного бізнесу провела черговий День гостинності. Цього разу гостями стали одинадцятикласники ЗОШ І-ІIІ ступенів № 10 м. Кропивницький.

Від імені здобувачів і студради учнів привітав амбасадор факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, студент 3 курсу спеціальності 242 «Туризм» Олег Шкабура. Цікавою була інформація безпосередньо від студента про можливості навчання в університеті та його поєднання з дозвіллям і роботою.

Крім цього, доцентка Тетяна Мірзодаєва ознайомила абітурієнтів із умовами вступу на навчання, навчальним планом спеціальності 242 «Туризм» і можливостями працевлаштування.

А тим часом викладачі та здобувачі кафедри стали частиною спільноти, зацікавленої у просуванні гастрономічної спадщини України на туристичний ринок, долучившись до презентації сайту «Гастроспадщина України» (www.gastroheritage.com.ua), який стане візитівкою кулінарних традицій України в нашій країні й в світі.

Разом із тим, засновник проєкту «Гастроспадщина України: традиції гостинності та культура приготування страв» Український центр культурних досліджень запросив усіх зацікавлених осіб стати співавторами Першої української енциклопедії «Гастроспадщина України: традиції гостинності та культура приготування страв». Здобувачі спеціальності «Туризм» активно долучилися до цієї цікавої і перспективної справи.

Опублікований: 26-03-2021
Читайте також:
Виховний захід англійською мовою «Поезія Т.Г. Шевченка»

Студенти Смілянського коледжу харчових технологій підготували і провели виховний захід англійською мовою «Поезія Т.Г. Шевченка». Ведучі заходу Михайло Демченко і Артем Артеменко намагалися передати думки і почуття, сподівання і прагнення українського поета. Студенти Анна Бойко та Анна Кирій підготували цікаву презентацію про життя і творчість вел...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виховний захід англійською мовою «Поезія Т.Г. Шевченка» 28 лютого 2019

Новий науковий рік на кафедрі технології молока і молочних продуктів розпочався з успішного захисту дисертації

Сьогодні у разовій спеціалізованій раді відбувся блискучий захист дисертації «Розроблення технології ферментованих молочно-рослинних продуктів» аспіранткою кафедри технології молока і молочних продуктів Валерією Скуйбідою на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий науковий рік на кафедрі технології молока і молочних продуктів розпочався з успішного захисту дисертації 27 серпня 2025

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» дізналися про особливості обслуговування бізнес-туристів у готелі «Президент»

Студенти-слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» та викладачі кафедри готельно-ресторанної справи, доцент Тетяна Голікова та асистент Олена Блощинська відвідали готель «Президент». Під час екскурсії гості змогли дізнатися багато нової інформації щодо особливостей організації готельного господарства, орієнтованог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» дізналися про особливості обслуговування бізнес-туристів у готелі «Президент» 15 травня 2018

Фінальна гостьова лекція від міжнародного агроіндустріального холдингу «МХП»

У рамках співпраці кафедри економіки і права з міжнародним агроіндустріальним холдингом «МХП» 1 квітня 2021 р. відбулася п’ята гостьова лекція «Організація аудиту в «МХП». Практика та стажування» для здобувачів вищої освіти спеціальностей 051 «Економіка», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та 071 «Облік і оподаткування». На цій зу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінальна гостьова лекція від міжнародного агроіндустріального холдингу «МХП» 05 квітня 2021