Н У Х Т

Насичений день кафедри туристичного та готельного бізнесу

26 березня 2021

Насичений день кафедри туристичного та готельного бізнесу

25 березня 2021 р. кафедра туристичного та готельного бізнесу провела черговий День гостинності. Цього разу гостями стали одинадцятикласники ЗОШ І-ІIІ ступенів № 10 м. Кропивницький.

Від імені здобувачів і студради учнів привітав амбасадор факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, студент 3 курсу спеціальності 242 «Туризм» Олег Шкабура. Цікавою була інформація безпосередньо від студента про можливості навчання в університеті та його поєднання з дозвіллям і роботою.

Крім цього, доцентка Тетяна Мірзодаєва ознайомила абітурієнтів із умовами вступу на навчання, навчальним планом спеціальності 242 «Туризм» і можливостями працевлаштування.

А тим часом викладачі та здобувачі кафедри стали частиною спільноти, зацікавленої у просуванні гастрономічної спадщини України на туристичний ринок, долучившись до презентації сайту «Гастроспадщина України» (www.gastroheritage.com.ua), який стане візитівкою кулінарних традицій України в нашій країні й в світі.

Разом із тим, засновник проєкту «Гастроспадщина України: традиції гостинності та культура приготування страв» Український центр культурних досліджень запросив усіх зацікавлених осіб стати співавторами Першої української енциклопедії «Гастроспадщина України: традиції гостинності та культура приготування страв». Здобувачі спеціальності «Туризм» активно долучилися до цієї цікавої і перспективної справи.

Опублікований: 26-03-2021
Читайте також:
Медичні вироби і біотехнологія

Нещодавно аспірант кафедри біотехнології і мікробіології Ростислав Гриник у рамках проходження педагогічної практики прочитав лекцію на тему «Медичні вироби: ключові аспекти для біотехнологів» з дисципліни «Промислова технологія лікарських засобів» (лекторка – доцентка Інна Лич) для здобувачів-біотехнологів. Лекція охопила широкий спектр питань, щ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Медичні вироби і біотехнологія 07 квітня 2025

Майстер-клас з харчової біотехнології для київських ліцеїстів

У захоплюючий світ, де мікроорганізми творять свої маленькі дива, вирушили учні ліцею №242 на майстер-класі, який відбувся в одній із навчальних лабораторій кафедри біотехнології і мікробіології. Старший викладач кафедри Віктор Удимович розпочав із теоретичної частини, де учасники ознайомилися з будовою мікроскопа, його принципами роботи та особли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас з харчової біотехнології для київських ліцеїстів 02 грудня 2024

У НУХТ визначили переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» серед студентів освітнього рівня «молодший спеціаліст»

23-24 травня на базі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» (спеціалізація «Виробництво харчової продукції») серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст». Захід проводився за підтримки ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У НУХТ визначили переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» серед студентів освітнього рівня «молодший спеціаліст» 27 травня 2019

Гідно представили кваліфікаційні роботи бакалаври кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів денної форми здобуття освіти освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології». Здобувачі вищої освіти гідно представили кваліфікаційні роботи з проєктування або технічного переоснащення підприємств хлібопекарського, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гідно представили кваліфікаційні роботи бакалаври кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 25 червня 2024