Н У Х Т

Стабілізації якості алкогольної продукції присвятив науковий семінар доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

20 травня 2019

Стабілізації якості алкогольної продукції присвятив науковий семінар доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

17 травня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся науковий семінар «Розвиток наукових основ технології стабілізації якості алкогольної продукції» доцента Олега Кузьміна.

Протягом семінару фахівець представив на розсуд кафедри ряд наукових результатів власних досліджень, що стосувалися розв’язання комплексної проблеми стабілізації якості алкогольної продукції, використання продуктів перероблення піролізованої деревини у лікеро-горілчаному та винно-коньячному виробництві, дослідження механізмів стабілізації систем «спирт-вода», перспективності використання рослинних водно-спиртових настоїв для виробництва алкогольної продукції з високими антиоксидантними властивостями. Присутні на семінарі викладачі та співробітники кафедри з великою зацікавленістю вислухали доповідь, обговорили представлені результати та висловили ряд побажань, щодо вдосконалення проведеної роботи.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції пишається високим рівнем здобутків свого колеги та щиро бажає йому успіхів у подальшій науковій діяльності!

 

Опублікований: 20-05-2019
Читайте також:
Неймовірні лабораторні роботи в Навчально-науковому інституті харчових технологій

Навчальний рік тільки розпочався, а здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів уже активно занурилися у навчальний процес. Що може бути цікавішим, ніж на практиці втілити те, що вивчив у теорії? Звичайно ж, власноруч виготовити виріб! Тим більше, що до послуг здобувачів сучасна лабораторія, обладнана фінською компанією «Ле...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неймовірні лабораторні роботи в Навчально-науковому інституті харчових технологій 08 вересня 2020

Свято молодіжної науки на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 10 квітня відбулося засідання секції «Технологія рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» 91-ої Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», на ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято молодіжної науки на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 10 квітня 2025

Справжні кулінарні шедеври від викладачів і майстрів виробничого навчання Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Сьогодні в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулася презентація авторських страв від викладачів і майстрів виробничого навчання кулінарного напряму. Основна мета заходу – продемонструвати прийоми та способи приготування страв, як зі звичайних інгредієнтів народжуються справжні кулінарні шедеври, гідн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Справжні кулінарні шедеври від викладачів і майстрів виробничого навчання Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 23 квітня 2019

Фахівцям і здобувачам освіти з обліку, оподаткування та аудиту

Фахівці Науково-технічної бібліотеки продовжують готувати й оприлюднювати допоміжні ресурси для користувачів. Днями у розділі «Видання НТБ» опублікований науково-допоміжний бібліографічний покажчик «Облік. Оподаткування. Аудит», який містить інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних і науко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівцям і здобувачам освіти з обліку, оподаткування та аудиту 30 липня 2021